Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Krvacanie z miesta vpichu po fraxiparine

Príspevok v téme: Krvacanie z miesta vpichu po fraxiparine
Dada virgovska

Dobry vecer chcem sa poradiť, po operácii kolena si picham do brucha fraxiparin. Dnes vecer pri sprchovani sa mi z miesta kde som si rano aplikovala fraxik zacala dost intenzivne valit krv a neslo to zastaviť. Prikladala som si gazovy stvorec a stlacala a trvalo asi 10 min kym to prestalo. Je to normalne? Zrejme sa to spustilo vplyvom teplej vody ale je to v poriadku???

dana343

Som po operacii kolena a nesuhlasim s pichanim si injekcii fraxiparine , podla mna je to iba marketing .. dnes sa takto pomaha predavat svinstvo a ludis sa boja cohokolvek a pchaju preto cokolvek do seba

Biela Kobra

Dobrý večer, fraxiparin sa pichá po operáciách, aby sa zabránilo zrážaniu krvi a trombóze, z toho dôvodu dochádza aj k zvýšenej krvácavosti, mne sa napríklad po každom vpichu urobili veľké modriny, ktoré sa dlho vstrebávali. Nemyslím si ale, že je normálne, aby miesto vpichu začalo po niekoľkých hodinách samovoľne krvácať. Podľa mňa by ste mali konzultovať ďalšie dávky fraxiparinu so svojím lekárom, lebo keby ste sa náhodou porezali, mohlo by to dopadnúť o dosť horšie.