Ahojte.Ani sama neviem odkial zacat.Dom s toho zufala a neviem ako dalej chcem Vam vyrozpravat moj pribeh.Mam 43rokov mame dcerku ale z manzelom sa neda nijako vinst.Zo zaciatku chodil vela po montazach,nemala som cas zistit aku ma vlastne povahu.Teraz ked ostal doma je to na nevydrzanie.Zistila som ze klame domysla si veci ah take co nie su vobec pravda.Mna upodozrueva z veci ktore som vobec nespravila,napr.bieco odlozi a nevie najst bude upodozrievat ze som mu ti zahodila.Dnes sa stal tiez taki incident mala som tu kamosku zapocul ze idu do Rima a potom mal svoje argumenty ze tam idu na autach potom podla znamosti za Papezom.Ale kamoska mi vravela pred tim ako tam idu.timi recami ma depta a neviem si najst k nemu cedtu,lebo ja o komarovi on o slonovi.Ked aj poviem nejaku temu zas je niekde inde ani ma nebavi sa sbim rozpravat.Toto by bolo na vela pisania,som aj chora oslepla som na jedno oko v aprrili ma caka operacia druheho oka pre druhymi ludmi hovori ako sa on musi starat a realita je ina.Este mi da aj co mu mam nakupit.stale rozprava o vlade o policajtoch to si uz mozem nahrat na kazetu a kazdy den pocuvat.Celu vladu by k muru postavil a vystrielal ja taketi tvrde slova nemusim proste vadi mi to a ked mu to poviem jeho odpoved vsetko mi vadi.Chriaka ma hlieny ale toti co robi do ruky a teplaky exiatuju alebo do vreckovky a celu parapetu mam zanesennu nezahadzuje vreckovky.Mne nevadi choroba ale aby si aspon taketo po sebe popratal ked som mu povedala,ze je chory vysmial ma,ze skorej lekara potrebujem ja...Je to tazke..
Ako sa da zit s clovekom,ktory tvrdi,ze je dobry a okolie je zle
Zita.Mas pravdu uuz kolkokrat som chcela a vzdy som sa vratila ptisiel odprosovat k rodicom jeho povaha dobra vydrzala tyzden,teraz uz doma nie som druhy mrsiac a na co on my nepomoze prisla som o jedno oko,musim si davat pozot na druhr aspon do operacir musom sa teraz ja setrit,do teraz som brala ohlad na druhych len nie na seba a dipadla som najhorsie po zdravornej stranke.Inak dakuhem budem to musiet riesit
Myska13, jednoduchá odpoveď na Tvoju otázku : NIJAKO. Takého človeka nezmeníš a ako to tu už bolo napísané, bude to len horšie. Utekajte od neho, kým sa dá. Keď bude na teba odkázaný, potom ho už neopustíš. A s týmto sa naozaj žiť nedá, poznám to. Držím Ti palce!
Hehe1.Ano mas pravdu,rozmyslam nad tym,vsak aj teraz ja son u rodicov do ooeracii lebo si musim davat pozor on pride sa len najest z roboty nic viac odide a do vecera ho nevidine zas za ten mali kusok co je pokokentuje hluposti co sa na 59 rocneho muza nehodi,ale ja radsej nevravim nic leboo aj nieco poviem obrati vsetko naopak...
Nieje čo dodať keďže lary to vystihol na100 perc.
to je typicke slovenske nesvojpravne prasa, co si bez teba ani nevie prdnut a zenu ma ako svojho osobneho sluhu .... a bude to len horsie.... to treba skoncit, ci mate decko, alebo nie....
Lary.Tak v tomto mas pravdu.Nemali sme sa kedy spoznat lebo vela bol po montazach vlastne roky aj pol roka nebol doma prisiel na trri dni oprat,navarit pobalit a isiel prec nebolo to takr zke ale mobtaze padli ostal doma a zacala sa jeho povaha ukazovat Aj ja som urobila chybu mala sim ho viac spoznat ale nedalo sa roky isli mi sme isli k rokom a takti to dipadlo Ani kamarotov nema lebo kazdy je debil pri nom ja som mu povedaka ze ked zijeme pod jednou strechoy mali by sme sa respektovat Zasmial sa a zebmi vsetko vadu,teraz uz zas vykrikuje ze ked chodil po montazach peniazr nam boli dobre,nikdy v zivotr som nebola za peniazmi ani som si neuzivala vsak ani pri mori sme neboki s dcerou.A ked mu poviem o rozvode tak ze ho vydieram a rizbijam rodinu ale ja chcem len klud v rodine,aj pre dceru chcen aby mala vacsi klud uz ked jej kamoski povedia ze ako sa otec chova ja neviem ako sa mam tvarit On proste nevie prehryznut ze zije v socializme rozunon je este za nasich cias v komunizme.Stale to cyhadzuje na oci ako bolo za komunizmu a co davaju reklami o ppzickach rizprava sa sam zo sebou aj televizne ked davaju ja s nich nemam nic lebo okomentuje vsetko...
Takymto clovekom sa nestane niekto z večera do rána.Doteraz ti to nevadilo?Ano vadilo ale nemali ste kedy to riesit lebo stale bol prec z domu!Uz pri prvej nezhode si mala vyjadriť svoj postoj a bud by si rozmyslel čo trepe alebo si mala vziat nohy na plecia a odist preč.Presne poznám taketo typy chlapov co pridu domov len na vikend žena mu skace okolo riti (ved sa chudak narobí)a ked aj vznikne nejaka nezhoda tak sa to neriesi lebo ved ide prec na týždnovky lebo aj viac a problémy sa zametaju ,nabalujù ludia sa odcudzujù a potom ked maju spolu zit tak to nejde .Lebo sa vlastne ani nepoznaju zena doma ma nejaku zaužìvanu politiku viest domacnost starat sa o deti a prìde majster sveta a mysli si ze je najmudrejšì .Čudujeme sa?Váž vzťah je učebnicový ako to dopadne po rokoch ked ludia ziju každý po svojom roky.Ty roky pri detoch si si prestala vazit samu seba.Manzel krčmovy guru.Taketo reci ake ma on sa vedu v krcme pri pive !Máte dve možnosti.Prva:daj si dve piva a dve pol deci a mozes sa znizit na uroven tvojho manzela budete si rozumiet.Druha.V kazdom kruhu rodiny su nejake pravidla a kto to nerešpektuje ide z kruhu von!
Je vela toho pisania a cloveku to hned na rozum ani nepride.Ale napr.ja som zena a nehanbim sa ani za muzske prace viem si doma poopravovat sama veci.Lenze problem je v tom ked nahodou nieco pokazim alebo vylejem aby to on poutieral jeho odpoved je taka ze on to nepokazil jto to urobil nech to opravi,ked sa jemu nieco stane on po sebe neopravi caka to mna ked nieco nevie za vsetkym chodi za mnou nejde vifina,treba ju prekodovat preco mi nejde pocitac vsetko musim ja opravovat ale ja si myslim ak ziju dvaja ludia v byte mali by sa striedat ale nie ja budem vsetki robit potim mi je naozaj manzel na nic..
Mediakmentus.Manzelska poradba-vysmial by ma ze on ju nepotrebuje,xuz roky som ho chcela naucit zit ako cloveka nedal si povedat,povedal mi ze vsetko mi vadi na nom,ale ked vidim ze nema ziadne spravabie z ludskeho hlafiska nepozna poriadok,nepozna discipkinu moralku je to tazke.Aj ked obedujeme nikdy nejeme spolu obed nevychutnava ale hlce nepozna pribor a ak nahodou aj jeme napriklad su zemiaky z masim a zvlast uhorjovy salat on to vsetko zhrnie do jedbeho taniera a nam to prupada s dcerou ako pomie pre psa a z nechuti nam jedlo.Proste chcem aby sa stal ckovejom este aj ked do testauracie sme chodili este aj tam som pocuvaka tie jeho vyroky o vlade a sttrelbe a toto ja nemusim potom soom uz prestala chodit.Urcite by potreboval psychologa lebo netrva ani 5 min.co si tooanky vyzuje a chodi po byte v nervoch a mna upodozrieva ze som ich zahodila a popritom ich ma pred nosom.Alebo ked aj v byte nesedi ako v klude clovek ale beha z balkonu na balkon ja ked varim mna to iba znervoznuje celi byt obeha...Tazke s nim...