Ahojte.Ani sama neviem odkial zacat.Dom s toho zufala a neviem ako dalej chcem Vam vyrozpravat moj pribeh.Mam 43rokov mame dcerku ale z manzelom sa neda nijako vinst.Zo zaciatku chodil vela po montazach,nemala som cas zistit aku ma vlastne povahu.Teraz ked ostal doma je to na nevydrzanie.Zistila som ze klame domysla si veci ah take co nie su vobec pravda.Mna upodozrueva z veci ktore som vobec nespravila,napr.bieco odlozi a nevie najst bude upodozrievat ze som mu ti zahodila.Dnes sa stal tiez taki incident mala som tu kamosku zapocul ze idu do Rima a potom mal svoje argumenty ze tam idu na autach potom podla znamosti za Papezom.Ale kamoska mi vravela pred tim ako tam idu.timi recami ma depta a neviem si najst k nemu cedtu,lebo ja o komarovi on o slonovi.Ked aj poviem nejaku temu zas je niekde inde ani ma nebavi sa sbim rozpravat.Toto by bolo na vela pisania,som aj chora oslepla som na jedno oko v aprrili ma caka operacia druheho oka pre druhymi ludmi hovori ako sa on musi starat a realita je ina.Este mi da aj co mu mam nakupit.stale rozprava o vlade o policajtoch to si uz mozem nahrat na kazetu a kazdy den pocuvat.Celu vladu by k muru postavil a vystrielal ja taketi tvrde slova nemusim proste vadi mi to a ked mu to poviem jeho odpoved vsetko mi vadi.Chriaka ma hlieny ale toti co robi do ruky a teplaky exiatuju alebo do vreckovky a celu parapetu mam zanesennu nezahadzuje vreckovky.Mne nevadi choroba ale aby si aspon taketo po sebe popratal ked som mu povedala,ze je chory vysmial ma,ze skorej lekara potrebujem ja...Je to tazke..
Ako sa da zit s clovekom,ktory tvrdi,ze je dobry a okolie je zle
Myska13 tak co uz proste narobis, je to proste negativista, alebo zadubeny clovek. Mozno v niektorych veciach aj pravdu ma, ale ked sa ku vsetkemu stavia negativisticky tak je logicke ze kazdeho po case znudi pocuvat tie jeho nadavky. Ludia si chcu po praci oddychnut a nie pocuvat nadavanie na vsetko okolo seba, tak z toho usudzujem ze preto nema kamaratov.
Ale tak neviem ci to dokazes zmenit ked uz je raz taka povaha tak tazko ho nieco zmeni.
prezyvka 055.To mas pravdu.Ja toto kazdy den pocuvam ale co sa tyka z ludskeho hlafiska to vobec nema chovanie jemu je jedno ked ma niektob70 rokov alebo 30 alebo 15..Povue drsbo a nekompromisne a az teraz som sa dozvedela ze ho aj z domu vydedili nedostane nic.Kim jeho otec zil daval mi na nho take nacrty ci sa aj ku mnevtak chova aj jeho kamaratti mi to naznacovali ze ma cudnu povahu..Teraz uz ani kamaratov nema kazfy od neho boci za jeden rok zmenil tri prace co ho vyhodili ale on nadaval na nich ze sedelu na nom,ale ak ma takuto povahu ani chlapi ho nechceli pocuvat.Pri nom vsetci patria na psychyatriu a kazdy potrebuje psychologa ale na seba sa nepozrie.Ja som uz zufala mna vycerpavaju tie jeho revi unavena som...
Mne skor pride ze je to clovek co ma plno kecov a ziadne ciny ;D tiez takych velmi nemusim. Ako poukazat na problem je jedna vec ale druha dolezitejsie je to ten problem vyriesit a nie len o tom kecat a nadavat.
Mesacnt princ.Ano to je prabda aj s parkovanim ludia nemaju kde parkovat.Ake ja myslim tu celkovu povahu nadava na kazdeho vsetci viene aka je doba a preco.si ju mame z neprijemnovat.Neviem mu zabudnut a je ti tazke pre mna vzdy utoci na vladu co slovi to vlada,ked dcerka bola mensia nevie dona urobit nic od varenia neurobi ja som mu dala otazku ze jeby ss mi nieco stali ako by ss postaral o dceru ked ani nevie kde ma veci jeho odpoved ktora ako matku ma to ranilo.Postaral by sa stat a detsky domiov existuje,ten kti ma deti pochopit to vie.Ziju kudia v hirsich podmienkacha ale svoje deti by nikdy neopustili.Naprikkad aj jeho dvotvarnost pred jeho rodinou v telefine sa bude robit chudacij ajo sa on musi starat o nas ale realitta je ina.Pride z rovoty abi dcera ho nezaujima ako v skole boko ako som sa ja mala.Z rovoty ked pride naje sa za desat mibut obleceny v cyklistickom a pride vecer.Toti je od jari do jesenr kazdy den u nas a ja pre seba nemam cas vobec doobeda zenske prace poobede dcera a do vecera stale na nohach.on si robi co jemu vyhovuje a ked ideme aj na vylety to abi nevravim ked sa mu nedari kope do lopuchov no neviem na 50 rocneho muza takto sa chovat.U mna je to nenormalne...
Ako píše tutok Ipsik :D
nech ide do politiky a zarobí kopu peňazí :)
Ja by som to nevidel až tak zle...Čo ak naozaj za to parkovanie môže starosta? Nemá pravdu? Skús napísať niečo, kde by sa dalo rozumne argumentovať a v tom prípade beriem, že tú pravdu nemá.
tebe skôr vadí ten štýl, ktorým dáva najavo svoj názor. Ale ak nemáš žiadne protiargumenty, tak len vyjadruje pravdu a tá sa v dnešnej dobe na ,,plnú hubu,, nehovorí. Ľudia sú z nej nešťastní a pohoršujú sa ak si niekto dovolí povedať pravdu.
príklad: naši politici kradnú rad radom a každý tvrdí, že on to nerobí, že to robia tí druhí. Až mi je smiešno z toho. A potom príde niekto, kto prinesie fakty a dôkazy a považujú ho buď za idiota, alebo sa to všetko zametie pod koberec.
Ak mu vadí parkovanie, tak zavolaj starostovi a spýtaj sa ho či je to tak. Som veľmi zvedavý čo ti odpovie.
Mediakmentus.Ano ja vien ze je chiry ale on sa neberie ze je chory.Doma neurrobi nic,chodi teraz do prace ale od rana do ibeda ajo ma prist domov uz mam zaludicne krce a snim je tazka komunikacia.lebi ak aj povoem temu on je niekde inde tak sa mi zda ze om zije vo svojom svete a jemu je jedno ci su u nas aj deti nrma vychovu.Ked aj obedujeme naprijlad zvobia dcerine kamosky on ich v pusti dnu nech sa pozeraju do taniera a velmi dobre vie ze to nemam rada a zo slusnosto by ani nemali byy tu co robit Na parkovanie nadava na starostku ajo keby bol on svaty vsetci su okoli neho debiki vsetci pri nom patria na psychyatriu.Mane panelaky vedla seba pozatahuhe vsetky zaluzie lebo sa 1000 lufi pozera na nho..Je to tazke...V minule tu tiez volakto zomrel,len tak sme nacrtli ze uz zakazali chodit po ceste ako pohrebny sprievod kvoli kamionom jeho odpoved bola uz bol v Krembici ze to kvoli tomu,keby tam urobiki cestu tak byvtoto nenuseli bit..Necien ake ma zmyslanie uplne opacneho zmyslania..
Ale treba to brať aj z toho hľadiska, že to teda riadne dáva, keď o tom stále točí a stále to hovorí tebe, wow. To už je takmer jednou nohou v politike. Je to chvályhodné, že sa tak stará o blaho všetkých, akurát, že doma na gauči toho veľa nevyrieši. Neviem, či aj vox populi na gauči, vox Dei?:-) A za pravdu mu radšej nedávaj, lebo mu stúpne sláva do hlavy a potom začne piť ako blázon. Nie, toto nerob.
Tak prakticky, asi by bolo lepšie, keby si sa mu vedome vyhýbala. Napr. choď von s dcérkou alebo choď nakupovať.
To teda je velmi tazke. Pretoze Vy dvaja sa vlastne vobec
nepoznate /mozno vdaka dlhym odluceniam/. Ste si jeden
druhemu cudzi a manzel ma asi aj nejaku psychoporuchu-
-neustale nadavanie na vladu..policajtov..obvinuje vas, ked
cosi hlada ..
Ak chcete byt v tomto vztahu stastna, tak na nom musite
pracovat spolocne. Nevyhybajte sa manzelskej poradni.
Ak snahu nevynalozite, tak sa budete stale viac trapit.
Porozmyslajte.