manažér manipulátor

Príspevok v téme: manažér manipulátor
manipulator

Pracujem pre zahraničnú spoločnosť, ktorá tu má pobočku. Šéfujem celej pobočke a zodpvedám sa výhradne CEO, ktorý žije v Holandsku. Na Slovensko páchne raz za rok. Som opojený mocou a neviem ako ďalej. V riadení hmyzu tak hovoríme zamestnancom na board of directors sa vyžívam. Reálne pracujem iba keď som dva dni v Holandsku. Výsledky mám a CEO nič viac netrápi. V riadení mi dal totálne voľnú ruku a začína mi byť zo seba zle ako moc zneužívam. Žijem len pre robotu piatok, sviatok dokážem hmyz hnať mne je to jedno. Potrebujem to ako feťák drogu. Manipulujem s podriadenými kedy sa mi zachce a zbytočne im komplikujem život. Posúvam si ich ako figúrky po šachovnici a v duchu sa smejem ako sa stresujú. Neviem si pomôcť je to droga tie intrigy, zrušené dovolenky, meetingy o piatej keď chuderky musia utekat pre detiská. Viem ako z hmyzu vytrieskať výkon, aby boli výsledky. Pozerám sa na asistentku čo tvrdo maká a pritom viem, že má chorú matku ja ju tu však nasilu zdržím som zvrátený. Prerastá mi to cez hlavu ale neviem sa toho zbaviť som závislý potrebujem pomoc. Žijem len pre pocit moci nad ľuďmi pre nič iné. Keď sa poberiem na iné miesto budem robiť s hmyzom to isté. Neviem ako sa tej drogy zbaviť a byť zas len obyčajný vrcholový manažér bez chuti na drogu.

Ipsik

Čo ti na to povedať. Človek by sa mal poučiť na svojich chybách. Keď toho nie je schopný, tak toho nie je schopný. Však uvidíš ďalej čo bude, ale nič dobré to asi nebude...

manipulator

Miesto zmením vtedy keď sa hmyz nebude dať viac vyžmýkať. Trh neporastie navždy.
Ženská nerada šoféruje tak ju pošlem autom zbytočne do Košíc.Nabulikám jej, že treba byť v osobnom kontakte s klientom bla bla pritom sa dá vybaviť väčšina vecí cez telefón. Robím takéto hry baví ma keď je hmyz v strese pod tlakom ai. Bonus dostane auto s manuálom a dva dni pred cestou ani nespí ako je z toho na prášky. Berie dvojku išla by aj pešo. Neviem s týmto prestať, mne je hmyz ukradnutý keď jeden odíde príde nový.

Ipsik

Je to pre neho droga a robí mu to istým spôsobom dobre, ale je si vedomý toho, že to nie je v súlade s morálkou, tak sa ozvalo svedomie. To treba považovať za pozitívum. Keď si kreatívny, tak svoju energiu radšej investuj do umenia a nie do tyranie.
P.S. Nikto mu tu z nás nič nežerie a ani ho nikto pre nič neobdivuje.
--------------------------------------------
Idem pozerať fotbal, najlepším hráčom je nejaký pán Lobda, tak mu držím palce.

ehm

To túto tému fakt žeriete?
Nehovorím že takí ľudia nie sú, ale tí si to užívajú a určite nie sú zo seba nešťastní.