Pracujem pre zahraničnú spoločnosť, ktorá tu má pobočku. Šéfujem celej pobočke a zodpvedám sa výhradne CEO, ktorý žije v Holandsku. Na Slovensko páchne raz za rok. Som opojený mocou a neviem ako ďalej. V riadení hmyzu tak hovoríme zamestnancom na board of directors sa vyžívam. Reálne pracujem iba keď som dva dni v Holandsku. Výsledky mám a CEO nič viac netrápi. V riadení mi dal totálne voľnú ruku a začína mi byť zo seba zle ako moc zneužívam. Žijem len pre robotu piatok, sviatok dokážem hmyz hnať mne je to jedno. Potrebujem to ako feťák drogu. Manipulujem s podriadenými kedy sa mi zachce a zbytočne im komplikujem život. Posúvam si ich ako figúrky po šachovnici a v duchu sa smejem ako sa stresujú. Neviem si pomôcť je to droga tie intrigy, zrušené dovolenky, meetingy o piatej keď chuderky musia utekat pre detiská. Viem ako z hmyzu vytrieskať výkon, aby boli výsledky. Pozerám sa na asistentku čo tvrdo maká a pritom viem, že má chorú matku ja ju tu však nasilu zdržím som zvrátený. Prerastá mi to cez hlavu ale neviem sa toho zbaviť som závislý potrebujem pomoc. Žijem len pre pocit moci nad ľuďmi pre nič iné. Keď sa poberiem na iné miesto budem robiť s hmyzom to isté. Neviem ako sa tej drogy zbaviť a byť zas len obyčajný vrcholový manažér bez chuti na drogu.
manažér manipulátor
Mal by si zmeniť prac. pozíciu, lebo ti z toho asi preplo. Nemal by si mať prístup k "hmyzu"...
zeby spachat samovrazdu :-D
Si chory na hlavu ale vazne. Ovlada ta zly duch. Same zlo ta ovlada lebo kto normalny by sa vyzival v utrpeni ludi? Len tyran teda na hlavu chory clovek.
zaplat si psychologa, nech ti tresne jednu po papuli a si vylieceny