JA SOM ÚPLNE ZUFALY!!!

Príspevok v téme: JA SOM ÚPLNE ZUFALY!!!
nevedomy

PROSIM VAS PEKNE.... JA UZ NAOZAJ NEVIEM CO ROBIT!!!... SOM !!!TOTALNE ZUFALY!!! CO MAAAM ROBIIIIT?!?!?!?! BABKA STALE NA MNA !!!STALE, OPAKUJEM !!!STALE!!! KRICI ZA UPLNE !!!PICOVINKY!!! NAPR. TO ZE SOM NECHAL POLOZENY TANIER/JEDLO/ALEBO HOCICO {To je JEDNO] NA LINKE !!!!!!!!!TAK HNEĎ ZAČNE VYVRESKOVAŤ NA CELÝ DOM!!!!!!!!! DEDKO LEN SEDI NA TOM SVOJOM SMRADĽAVOM ZADKU A DRŽI HUBU,
A ked sa chcem branit (teda vysvetliť babke že som ich tam nechal lebo som si bol umyť ruky), tak dedko ZHYSTERCÍ :
,,DRZ HUBU!!!!!!!!!!!!'' Dalej som chcel dedkovi vysvetliť že to BABKA zacala, ale on povie: ,,ADAM NESTARAJ SA, NERIEŠ TO!!!!!!!!"

JA UPLNE CHAPEM ZE JE TO PIČOVINKA, ALE POCHOPTE ZE TO !!!!BABKA!!!! ZAČALA
JEDNODUCHO:
Ten tanier , som tam na linku polozil lebo som si isiel umyť ruky (PREDSA SI NEBUDEM UMÝVAT RUKY S TANIEROM V RUKE --__--)No nie? A NIE!!! BABKA hneď : ,,ADAM!!! PRECO SI NECHAL TANIER NA LINKE?!" Ja ze ,,ale veď som si...." A do toho mi DEDO skocil; ADAM DRŽ HUBU!!!! A NERIEŠ TO!!!!!!!!

AKOZE CHAPETE TO?! Ale to je tak !!!VZDY!!! PROSTE VZDY VZDY VZDY opak. !!!VZDY!!! KEĎ SI DO MŇA RYPNU , !!!JA SA AKO KAŽDY NORMALNY CLOVEK BRANIM!!! ALE ONI MI ZAKAZDYM POVEDIA: "ADAM, NERIEŠ TO A DRŽ HUBU!!! NECHAJ TO TAK" A pritom !!!ONI!!! ZAČALI!!! MNE hovoria aby som neriešil ale za to ONI SI DO MŇA !!!!KVÔLI MALICKOSTIAM!!!! RYPU KOLKO LEN ONI CHU!!!!!!!!

TERAZ POKOJNE...:
Prosím, poradte mi ČO AKO , lebo toto uz strašne lezie na nervy.....

Ďakujem

Marosko-n

Človek keď starne mal by byť viac múdrejší a zhovievavejší k mladosti a mladým ľuďom.Mladý človek sa učí, niekto aj do 50-ky a až do smrti. Mladí nikdy nepochopia starších, sú len vzácne duše čo vedia pochopiť život starších. Jedna pani si vzala dieťa romského pôvodu na adopciu. Zbožne ho vychovala , vyštudovala . Po vs-škole odišiel od nich a dal sa na zlé cestičky, skončil nadlho v base. Mama bola nešťastná čo vychovala, keď mu to najlepšie všetko dala a nijakej vďaky sa nedočkala. Keď skonávala po 25 rokoch prišiel k nej a hovorí jej ,že aby sa naň nehnevala ,že on je stále cigáň a a Babka asi ani výchova jemu nepomohla. Smutný príbeh. Babka asi nezažila milujúcu lásku svojej mami, preto je taká. Trpezlivosť a nadľad.

emera222

mne osobne sa teória ignorovania nepáči a voči babke je to neúctivé, podľa mňa sa cíti nedocenená, že čo všetko robí a nikto si to ani nevšimne, neváži a viem si predstaviť také to prevracanie očí a urážanie, proste spôsob komunikácie dnešných mladých...ja by som ti poradila, aby si ju pochválil, že čo pre teba robí a poďakoval, že to urobila za teba, trebárs jej aj povedz, že ju máš rád, keď chceš skús si oba spôsoby a daj vedieť ako si dopadol

babkovrah

skusal si ze sa nevytocis a ze si to spravis po svojom ??...ja viem je to tazke ked do teba bude sustavne chrlit slova ale skus to a ked ten tanier umyje tak sa nerozculuj ked je jebnuta stym sa nic neda robit...nenervuj sa kazis si tak svoje psychycke zdravie....ona sa v tom vyziva....Ignoracia a neprejavit ziadnu emociu sprav to tak ako chces ty a hlavne jej NIC NEVYSVETLUJ!!!!! a takto stale az ked jej v tej kotrbe nezapne ze je trapna

ajja

Čo Janík zameškal, Jano nedobehne.
Aký otec taký syn, aké drevo taký klin.
Čo jeden hlupák skazí, to sto múdrych nenapraví.
Dokiaľ je človek šťastný, má vždy dosť priateľov.
Čo si kto zaseje, to bude aj žať.
Čo v srdci vrie v ústach kypí.
Po daždi zas slnko svieti.

A to sú tie naše pravé slovenské.......

Gima

Vaše slová sa stávajú vašimi skutkami...

...pretože ako raz povedal Mahátmá Ghándi, učiteľ „sily duše“: „Tvoje myšlienky sa stávajú tvojimi slovami, tvoje slová sa stávajú tvojimi činmi, tvoje činy sa stávajú tvojimi zvykmi, tvoje zvyky sa stávajú tvojimi hodnotami a tvoje hodnoty sa stávajú tvojim osudom.“

Každú minútu vyslovujete slová, ktoré vyjadrujú vašu náladu, pocity, myšlienky a možno si ani neuvedomujete si ich silu. Vedia ovplyvniť váš osobný, ale aj okolitý svet. Vďaka tomu sa môžu stať silným nástrojom na dosiahnutie úspechu a na žitie silného úspešného života. Pomôžu vám povzniesť každé úsilie, vzťah, bežný deň alebo zážitok na nový level. Uvedomte si hodnoty svojho života aj vďaka týmto inšpirujúcim citátom :

1. „Najdôležitejší deň v tvojom živote je deň, kedy sa rozhodneš, že si sám pre seba dosť dobrý. V ten deň sa oslobodíš.“ (Brittany Josephina, životná koučka)

2. „Tie najdôležitejšie veci v živote nie sú veci...“ (Neznámy autor)

3. „Konajte tak, akoby zlyhanie bolo nemožné..." (Dorothea Brande, spisovateľka)

4. „Keď sa pozeráte na to, čo v živote máte, vždy budete mať viac. Ak sa pozeráte v živote na to, čo nemáte, nikdy nebudete mať dosť." (Oprah Winfrey, moderátorka)

5. „Ak uveríš vo víťazstvo, aj víťazstvo uverí v teba. Riskuj všetko, chop sa príležitosti a odmietni všetko, čo ti ponúka svet pohodlia." (Paulo Coelho, spisovateľ)

6. „Vážte si sami seba natoľko, aby ste povedali : "zaslúžim si šťastie"...a odídte od ľudí, ktorí vám v tom bránia. " (Jerico Silvers, poet)

7. „Dnes zatváram dvere od svojej minulosti, otváram dvere k mojej budúcnosti, zhlboka sa nadýchnem a vykročím za novým životom. (Neznámy autor)

8. „Cesta k úspechu vedie cez obrovské a odhodlané činy.“ (Tony Robbins, podnikateľ a filantrop)

9. „Pamätaj, že úspech je odmena za drinu.“ (Sofokles, antický filozof)

10. „Nikdy nenarazíte na prekážku či výzvu, pokiaľ nemáte schopnosť prekonať ju. Nikdy. (Rhonda Byrne, spisovateľka)

Je ideálne, ak si motivačné slová či citáty prečítate každý deň, hneď ako vstanete alebo pri príprave rannej kávy. Navodíte si tak už zrána pozitívne myslenie, ktoré pretrvá celý deň, pretože hocaká karmická myšlienka (či už pozitívna alebo negatívna) sa naplní skutkom.

Marosko-n

Dedo keby bol chlap a nie sraľo, mal s babkou urobiť za života poriadok. Ženu ak chlap neskroťí za 20-30 rokov tak mu lepšie dožiť v samote o kľude hoci aj pod plotom.Pozrite na bezdomovcov, nechceli sa hádať, tak radšej odišli. Teraz sraľo musí čušať a babka je despota bez citu a múdrosť, čo mala pochytiť od muža je fuč. Chlapi, keď sa spijú ,tak sú všetci po stolom a nikoho nevidieť. Ženy, keď sa spijú, tak vylezú na stôl vyzlečú sa skoro do naha tancujú a robia divočiny. A babka je ten neskrotený divok. Preto dedko sedí ticho pod stolom a neskrotená babka zjape po kom len môže. Stratila aj ženský cit. A na vine je dedko. Ty musíš dať úctu starším a nebrať si to ku srdcu, ale pomyslieť si, no čo už s nimi ? Už lepší nebudú, premárnili svoj čas. A ty buď lepší !!!!!

Olinaa

Neviem kolko mas rokov, preco byvas so starymi rodicmi. Ak si dospely tak sa odstahuj a staraj sa o seba sam. Ak chodis len na navstevu, tak prestan chodit. Ak ta nemohli vychovavat tvoji rodicia z nejakych neznamych dovodov, tak by nezaskodilo mat aj trocha ucty k nim, mozno ze maju pricinu po tebe kricat. Aj ty si sa tu pisomne iba vykrical.