Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

JA SOM ÚPLNE ZUFALY!!!

Príspevok v téme: JA SOM ÚPLNE ZUFALY!!!
nevedomy

PROSIM VAS PEKNE.... JA UZ NAOZAJ NEVIEM CO ROBIT!!!... SOM !!!TOTALNE ZUFALY!!! CO MAAAM ROBIIIIT?!?!?!?! BABKA STALE NA MNA !!!STALE, OPAKUJEM !!!STALE!!! KRICI ZA UPLNE !!!PICOVINKY!!! NAPR. TO ZE SOM NECHAL POLOZENY TANIER/JEDLO/ALEBO HOCICO {To je JEDNO] NA LINKE !!!!!!!!!TAK HNEĎ ZAČNE VYVRESKOVAŤ NA CELÝ DOM!!!!!!!!! DEDKO LEN SEDI NA TOM SVOJOM SMRADĽAVOM ZADKU A DRŽI HUBU,
A ked sa chcem branit (teda vysvetliť babke že som ich tam nechal lebo som si bol umyť ruky), tak dedko ZHYSTERCÍ :
,,DRZ HUBU!!!!!!!!!!!!'' Dalej som chcel dedkovi vysvetliť že to BABKA zacala, ale on povie: ,,ADAM NESTARAJ SA, NERIEŠ TO!!!!!!!!"

JA UPLNE CHAPEM ZE JE TO PIČOVINKA, ALE POCHOPTE ZE TO !!!!BABKA!!!! ZAČALA
JEDNODUCHO:
Ten tanier , som tam na linku polozil lebo som si isiel umyť ruky (PREDSA SI NEBUDEM UMÝVAT RUKY S TANIEROM V RUKE --__--)No nie? A NIE!!! BABKA hneď : ,,ADAM!!! PRECO SI NECHAL TANIER NA LINKE?!" Ja ze ,,ale veď som si...." A do toho mi DEDO skocil; ADAM DRŽ HUBU!!!! A NERIEŠ TO!!!!!!!!

AKOZE CHAPETE TO?! Ale to je tak !!!VZDY!!! PROSTE VZDY VZDY VZDY opak. !!!VZDY!!! KEĎ SI DO MŇA RYPNU , !!!JA SA AKO KAŽDY NORMALNY CLOVEK BRANIM!!! ALE ONI MI ZAKAZDYM POVEDIA: "ADAM, NERIEŠ TO A DRŽ HUBU!!! NECHAJ TO TAK" A pritom !!!ONI!!! ZAČALI!!! MNE hovoria aby som neriešil ale za to ONI SI DO MŇA !!!!KVÔLI MALICKOSTIAM!!!! RYPU KOLKO LEN ONI CHU!!!!!!!!

TERAZ POKOJNE...:
Prosím, poradte mi ČO AKO , lebo toto uz strašne lezie na nervy.....

Ďakujem

veronaaa

0vecka,.... asi mas *pravdu.... aj oni maju *svoj vek, skusenosti a evidentne svoj "druhy dych" potrebuju prezit v pokoji.

ozon

maj cely cas sluchadla, uz vies co pride, tak nereaguj :)

dedo je pri tej jeho pod papucou a nesvojpravny, no mate to tam jak u blbych :) ale inde je to taky tak :) :)

0vecka

veronaaa a ako? vyzera to na klasicku situaciu babka je nervacka a dedko cely zivot dral hubu a neriesil. Teraz tam pride nejaky sopliak a chce riesit. Samozrejme ze to dvom ludom ubytych stereotypom vadi a zmenit ludi na prahu smrti je nemozne.

veronaaa

0vecka... Ale tak mu aspon nejako porad/pomoz! povedz: co ma robit? ako sa ma v tejto situacii zachovat? ako to ma cele riesit? No proste mu nieco na to *aspon nieco povedz (len zas nie nejaky odpis)

a_dr1a

Akoze sorry decka) Ale Ovecka svojim prispevkom ma fakt rozosmial pobavil a ked nad tym pouvazujete, tak vyslovil velku pravdu a mudrost.
Lebo co insie chalan zmoze?? NIC
Spomina babku a dedka. Zrejme zije u nich a s nimi. Nevieme preco tomu tak je, preco nezije s rodicmi ci sam, kolko ma rokov ai. Ale ako sa hovori, ci chlieb jes toho piesen spievaj.
Takze ak vypadne od starkych a bude zit uz vo svojom, a pridu k nemu oni - tak potom ON tam bude na koni, ON bude vtedy urcovat hranice, ON im potom povie drzte huby. Ale teraz si moze akurat tak piskat....
Teraz proste nech zatne jazyk za zuby a neriesi. Ked sa mu bude dat tak nech pri prvej prilezitosti od nich vypadne, zaraba si, najde si podnajom ubytko ai.

PS. Vy chcete menit starych ludi?? Bud ich nepoznate alebo ste naivni. A dedko mu to preto vravi, ze tu svoju uz 50r ci kolko pozna a vie co ma doma zac a sam musi drzat hubu a krok. A keby mlady oponoval vysvetloval tak ma vopred prehraty boj. Dedko to asi dobre pozna na vlastnej kozi preto mu to hovori ze vie, ze to nema zmysel a vyznam riesit. Tam je 2-generacny rozdiel. Takyto ludia maju svoje zazite navyky zvyky moresy a vsetko maju nalinajkovane.

Adam. Vydrz to a ako som pisala, pri 1 prilezitosti vypadni a zarabaj si a zi sam.
Teraz si kup mozno tak boxerske vrece a vytlc zo seba vsetky tie nervy adrenalin. Ono pokecat si vo vhodnej pokojnej chvilke az tak ruzovo nevidim. Stareho psa novym kuskom nenaucis. Oni tiez asi chcu mat uz na stare kolena svoj pokoj a klud. Treba sa len tolerovat akceptovat a mat to na haku

veronaaa

pozrime sa nanho! 0vecka ty nieže by si mu tu *poradil, ale este aj *rypes do mna! na aku korelu si sem akoze prisiel??? ved si *este raz a poriadne precitaj jeho staznost! skus sa aspon na chvilu vzit do jeho koze! co? to sa akoze cele roky tvarit ze je "vsetko v poriadku"? ma si nechat srat po hlave?! ved povedz co by si na jeho mieste robil *ty!
"Drz hubu a neries to".... este aj urazat ho tu budes! ked sa ti neraci poradit.... tak ti dam "radu": Nabuduce, ked sa ti neraci niekomu poradit/len tak ho odpisat/vybit si na nom zlost, tak sa tej diskusii *vyhni*!

Vdaka za pochopenie :)

cicek

0vecka - Ale CHÁPES? Ono sa mu to nestalo RAZ aby to nemal riesit . Dobre, raz stane takáto mala zapletka, PRDÍM na to, ale je unho je to na DENNOM PORIADKU. Ked si si poriadne neprecital jeho stažnost, tak on tam piše že sa mu to stalo VIACKRÁT.
Citujem:

,,,,AKOZE CHAPETE TO?! Ale to je tak !!!VZDY!!! PROSTE VZDY VZDY VZDY opak. !!!VZDY!!! KEĎ SI DO MŇA RYPNU , !!!JA SA AKO KAŽDY NORMALNY CLOVEK BRANIM!!! ALE ONI MI ZAKAZDYM POVEDIA: "ADAM, NERIEŠ TO A DRŽ HUBU!!! NECHAJ TO TAK" A pritom !!!ONI!!! ZAČALI!!! MNE hovoria aby som neriešil ale za to ONI SI DO MŇA !!!!KVÔLI MALICKOSTIAM!!!! RYPU KOLKO LEN ONI CHU!!!!!!!!""

TAK?...

veronaaa

ale 0vecka cicek ma pravdu! Vraj "Drz hubu a neries to".... tymto si mu akoze "velmi" pomohol. nevim kto si, alebo lepsie povedane *co si, ale najradsej by som ti jednu vrazila do ksichtu! lebo ty nemas tvar ale *ksicht!!

a.... nevedomy - aspon sa skus niekedy kedy budu ticho (najidealnejsie pri pozerani telky) o tom vsetkom *kludne porozpravat. normalne slusne im povedz ze sa s nimi chces porozpravat a preco sa zachovali ako sa zachovali

Drzim palce :)