Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

To tým babam na tomto fakt tak moc záleží ??

Príspevok v téme: To tým babam na tomto fakt tak moc záleží ??
striebornaminca

Ešte jedna otázka: To je vám baby fakt málo 170cm ?? To chcete všetky len žirafu čo má nad 180 cm ? To už sú tie dnešné baby tak povrchné, že dokážu odsúdiť muža len na základe výšky ? Na základe niečoho, čo ani nemôže ovplyvniť ?

Áno, je to nevýhoda, ale väčšina báb, ktoré stretnem sú odomňa nižšie a lebo rovnako vysoké... ale to je vám fakt málo aj keď vy samé máte 150 - 160 cm ??

Prečo nám toto robíte ?? PREČO ???? To mám byť dokonca života sám len preto, že nemám o 15 cm naviac ?

Vy kecáte o tom, ako sú muži hajzli, že nechcú tlsté baby, ale je pre vás absolútne OK ak vy nechcete nízkych ?? To už je akože úplne v poriadku ? Vy máte právo na to byť svine, ale my nie ?

Narozdiel od tlstej baby, ktorá môže schudnúť 20 kg, chlap čo má po 20ke už nemôže narásť o 20 cm !!
doslova sa mi chce nie že zvracať, ale normálne že plakať !!!

ezel

napísala mu to jedna babenka a on chce vedieť, či je to naozaj tak...nerob si starosti s výškou, s tým ozaj nič neurobíš a nie je to tak, že nižší ostávajú sami...skôr by som sa na tvojom mieste snažila zaoberať niečim, čo by ťa napĺňalo, zdvihlo sebavedomie a zaujalo dievčatá a to sebavedomie je dosť dôležité ...raz som čítala, že o speváka z Coldplay vraj baby nemali veľmi záujem (pritom je aj vysoký), preto sa začal venovať hudbe...teraz ti nevravím, že máš byť nejaká superstar, len aby si začal na sebe pracovať, a ani nie tak kvôli dievčatám, ako kvôli sebe samému, keď budeš sám so sebou spokojný, pôjde z teba dobrá energia ...a našla som ten článok
kultura.pravda.sk

ewelin2828

ja skúsenosti s chalanom s výškou 170 cm nemám....ale trochu chápem baby, ktoré majú napr. 165 cm a viac, že v tom prípade je asi blbé vziať si podpätky pri takom chalanovi....ale sú baby, čo nemajú ani 160 cm a určite nie každá z nich chce žirafu, tak hlavu hore ;)
dokonca som mala spolužiačku, ktorá mala slabosť na nižších :)
asi ťa dáka riadne vytočila, keď tak čítam, čo píšeš...ale nesúď podľa toho všetky :)

gabi07

joooj,neber to tak tragicky chlapče :D ak si zdravý a nič nevyhnutné k prežitiu ti nechýba, môžeš byt spokojný :D načo si robíš hlavu z takých banalít,hmmm??? Mne osobne sa páči,ked je chalan cca rovnako vysoký ako ja (meriam 1,68m) pretože vtedy nie je problém s pusami :D a tak nepáči sa mi zase ked je az prílis vysoký odomna, je to nepraktické, ..po svete behá kvantum báb,urcite aj na teba caká tá,čo nebude riesit tvoju výšku, ver mi ;) to je to posledné čo by ma na chlapovi zaujímalo...ak vôbec :D

0vecka

mna by zaujimalo na zaklade coho si myslis ze to tak je?? to ti vsetky zenske hovoria ze si moc maly a preto s tebou nechcu nic mat???

Genesis

Ja osobne si myslim, ze tunajsie baby to dost riesia (ale nie vsetke). Ja mam 168 cm a vidim tie reakcie ked, niekam idme s kamaratmi vsetci su vyssi odo mna :) ale uz som si zvykol