Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

To tým babam na tomto fakt tak moc záleží ??

Príspevok v téme: To tým babam na tomto fakt tak moc záleží ??
striebornaminca

Ešte jedna otázka: To je vám baby fakt málo 170cm ?? To chcete všetky len žirafu čo má nad 180 cm ? To už sú tie dnešné baby tak povrchné, že dokážu odsúdiť muža len na základe výšky ? Na základe niečoho, čo ani nemôže ovplyvniť ?

Áno, je to nevýhoda, ale väčšina báb, ktoré stretnem sú odomňa nižšie a lebo rovnako vysoké... ale to je vám fakt málo aj keď vy samé máte 150 - 160 cm ??

Prečo nám toto robíte ?? PREČO ???? To mám byť dokonca života sám len preto, že nemám o 15 cm naviac ?

Vy kecáte o tom, ako sú muži hajzli, že nechcú tlsté baby, ale je pre vás absolútne OK ak vy nechcete nízkych ?? To už je akože úplne v poriadku ? Vy máte právo na to byť svine, ale my nie ?

Narozdiel od tlstej baby, ktorá môže schudnúť 20 kg, chlap čo má po 20ke už nemôže narásť o 20 cm !!
doslova sa mi chce nie že zvracať, ale normálne že plakať !!!

vankus

pozri ja poznam osobne "kuklaca" ktory meria 169cm ale ver mi ze trufnut by si si na neho nedovolil ani keby si bol o 2 hlavy vyssi. mozno keby si bol o tie 2 hlavy vyssi a mal fyzicku ako ten kuklac tak potom ano. inak ma ale take ruky ktore budia dojmom ze keby niekomu vrazil v plnej sile tak mu snad otrhne hlavu :-D nehovoriac o rychlosti, pruznosti, atd. z neho ide strach, on je aj tak sami testosteron, hranata hlava, priamy pohlad, vdaka tej fyzicke hruby krcisko, proste typicky zjav bojovnika.

preco davam za priklad taky extrem ? no proste lebo vyska nie je vsetko. ok nejaky cas aj sypal aby to urychlil a pomohol tomu trochu, ok nehovorim ze mas sypat a vyzerat ako on, ale cvicit mozes. cize vselico sa da napravit cvicenim. aj viecere zeny, to prekliate pohlavie na ktore mas take tazke srdce :-) to tak robia. tvar obycajna az nic moc ale zena to vykompenzuje postavou. nehovoriac o sminkach, obleceni atd. mam kolegu ktory meria tiez 170 ale cvicil a boxoval. a tiez budi inym dojmom. ale strasne vela robi aj vyrovnanost so sebou samym. ludia proste vo vseobecnosti maju radsej ludi ktori su so sebou spokojni, su vyrovnani a dokaze sa pripadne zasmiat aj na sebe ked sa nieco nezadari.

ale aj tak vyske pripisujes zbytocne velky vyznam. poznam chalana ma 170 a nema ani nejaku extra postavu, proste skor stihly, ale na pocudovanie nemoze si stazovat na nezaujem zien. ok nejdu po nom vsetky a ani tie najkrajsie zeny z chotára ale tak normálne ci priemerne pekne a obcas aj dost pekne, alebo aj menej, ale vzdy sa nejake najdu a ma z coho vyberat. ako to je mozne on sam nevie, ale je to tak. viac ludi mu naznacilo ze ma pekne oci, ale nieco je aj na jeho spravani, prejave. mozno vie odpozorovat a vystihnut a vyjadrit co je na nom zaujimave ci uz na vyzore alebo spravani. takze nemusis byt vysoky ani plazovy model.

Prezyvka055

To je hlupost, skor sa zamysli nad tym co mas ponuknut. A hlavne sa zbav toho komplexu z tvojej vysky. Urcite tvoju nastavajucu nebude zaujimat tvoje vyplakavanie okolo toho.

18rokov

170 cm je super. Je lepsie ked je chalan aspon o milimeter vacsi ako dievca a ja mam 164 takze tvoja vyska idealna

bolihlava

chlape chlape.. mne sa chce vracat pri citani tvojich nazorov. Ako ty mas problem v sebe. A dost velky, nielenze mas nevrazivy postoj k zenskemu pokoleniu a to dost velky ale este nane zvalujes vinu ze nemas ziadnu frajerku. A co robis preto aby si ju mal? Robis nieco alebo len zufalo cakas ze ti nejaka zhora spadne do narucia?????!
Lebo ako ti tu pisu, nieje problem vo vyske ale vo tvojom vnutri. Tvoj postoj k zenam musi byt iny ako doteraz. Rob s tym nieco ak chces ziskat nejaku. Co preto robis? Neverim keby si ako muz mal vysku 155-160cm tak nepoviem to je dost nizka na muza. U zien je to bezna ale u muzov hm... No lenze ty mas viac. Tak problem bude bud v tvojom spravani alebo to ze si skaredy. A s oboma sa da nieco robit.
Ak mas chujovu povahu, si proste arogatny, chodis ako boh pomsty o svete, mraci sa na svet a najma na zeny, kritizujes vsetko a vsetkych dookola, nadavas tak tam bude pes zakopany.
Ak je problem v tvojom vyzore aj tu sa da nieco robit. Zmen uces,naspor si na zuby aby si si ich dal vylepsit, pripadne schudni ak si tucny, zacni sportovat, ak si chudy viac jedz, tiez posilnuj, zmen satnik, navonaj sa, mozno smrdis, atd.

Martinnn

No, ja mám skôr opačný problém, mám 188cm, a keď stretnem babu ktorá meria okolo 160 cm, tak som zasa ku nej až príliš vysoký (podľa mńa), alebo musí zozbrať fakt vysoké podpätky :-), a to nevravím, že existujú ešte nižšie baby :-)

Ako keby, som bol o nejakých 5cm nižšší by som nenamietal :-)

tasticka

ako ti tu uz napisali, komplexy a nevrazivost su uplny turn off a to mozes byt aj vysoky, svalnaty a neviemaky.
Aka demencia? Myslis, ze s tymto pristupom si najdes holku? :D sorry kamo.
Mam dojem, ze si nepriatelsky naladeny voci zenam a priori, a je pre teba pohodlne svoj neuspech vysvetlovat cez vysku.
Taliani napr., su dost nizki a predsa sa z nich topia zenske srdcia aj cosi ine.
Btw, opatky si nedavame primarne kvoli vyske, ale kvoli tomu, ze nam opticky predlzia nohy a dvihnu zadok. takze ano, dava to zmysel.