Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

To tým babam na tomto fakt tak moc záleží ??

Príspevok v téme: To tým babam na tomto fakt tak moc záleží ??
striebornaminca

Ešte jedna otázka: To je vám baby fakt málo 170cm ?? To chcete všetky len žirafu čo má nad 180 cm ? To už sú tie dnešné baby tak povrchné, že dokážu odsúdiť muža len na základe výšky ? Na základe niečoho, čo ani nemôže ovplyvniť ?

Áno, je to nevýhoda, ale väčšina báb, ktoré stretnem sú odomňa nižšie a lebo rovnako vysoké... ale to je vám fakt málo aj keď vy samé máte 150 - 160 cm ??

Prečo nám toto robíte ?? PREČO ???? To mám byť dokonca života sám len preto, že nemám o 15 cm naviac ?

Vy kecáte o tom, ako sú muži hajzli, že nechcú tlsté baby, ale je pre vás absolútne OK ak vy nechcete nízkych ?? To už je akože úplne v poriadku ? Vy máte právo na to byť svine, ale my nie ?

Narozdiel od tlstej baby, ktorá môže schudnúť 20 kg, chlap čo má po 20ke už nemôže narásť o 20 cm !!
doslova sa mi chce nie že zvracať, ale normálne že plakať !!!

mmoonna

V mojom okolí poznám viacero báb, ktoré majú cca rovnako vysokého partnera. Mne osobne sa vždy viac páčili vyšší muži, no nakoniec som skončila s manželom, ktorý je odo mňa hádam len o cca 5 cm vyšší :). Láske nerozkážeš :)

BJ

Podla mna ho jedna odkopla co to tak vnima, ze chce vysokeho (proste kazdy ma nejake kriteria, ma na to pravo) a teraz odsudil vsetky zeny na zaklade toho, ze su povrchne a ze je to nespravodlive.

Druha vec je este ta, ze baby radi nosia vysoke opatky, a tak chcu aspon o 10 cm vyssieho. Proste... oni su v tejto materialistickej dobe upnute na tie boticky, ktore si cely zivot kupovali a miluju ich a nemienia sa ich vzdat, ani vychadzok s nimi.

Tana19

...neviem podľa čoho si prišiel k tomuto názoru, ale asi by si mal najprv vychladnúť, kým sa niečo takéto spýtaš.
To je presne ako výrok Všetky ženy sú rovnaké, tiež nemá zmysel. Mám niečo cez meter päťdesiat a myslím, že nie som s touto výškou sama na svete, nič s tým ale neurobím. A môžem ti povedať, že sa mi za celý život nestalo, že by niekto, kto ma má naozaj rád s týmto mal problém. (A tiež sa treba vedieť na sebe aj zasmiať.)

sob rudolf

Problémom nie je výška, ale komplexy. Je ťažké prijať niekoho, kto nevie prijať sám seba a neverí, že je dosť dobrý.

smasarabim

nevie kde chodis na tak narocne ale ja poznam dost muzov aj z videnia ktori maju cca 165 az 170 cm a maju frajerky alebo manzelky bud rovnako vysoke, dokonca aj vyssie od seba alebo nizsie. Takze bud zmen lokalitu v ktorej na narocne baby chodis alebo je problem v tebe samom. Ale vyskou to nebude. Dokonca mnohi z tych muzov su dost fesi.

OnaVie

To, že o teba ženy nemajú záujem, neznamená, že je to práve kôli tvojej výške ako si to ty odôvodňuješ.
Možno si škaredý, vyžaruje z teba psychická labilita alebo si len vyberáš nesprávne. Keď sa raz niekomu budeš páčiť tak nebude riešiť, že och ale on ma iba 170 cm škoda, keby mal 180 cm tak ho beriem :D :D :D
Čiže ako ti tu už spomínali chyba je v sebavedomí to môžeš zmeniť, výšku nie.
BTW: Meriam 178cm, väčšinou si vyberám rovnako vysokých chalanov ako ja a mala som aj nižšieho ! :D Vôbec to neriešim... A tí nižší to očividne tiež neriešia keď o mňa prejavujú záujem :)

denisaf

pozri sa na muzov a zeny co su vo vztahoch... su to vyhradne len modelky a krasny muzi?? nie ved sa v takom meste pozri ake baby a aky chalani sa drzia za rucicky... :) tucny , vychudnuty vyslovene sa niekedy clovek chyta za hlavu ako moze nejaky tipek nabalit taku kocku a opacne... len nebud takyto negativny lebo si strasne blokujes moznosti v zivote... a ludia to vycitia...

ANGEL-DEMON

to si zase ty čo tu reveš už 2 mesiace...?! zas a znovu tak ako aj pred mesiacom a tak ako aj o mesiac navštív psychologa, lebo tvoj problem nie je výška!!!

opakujem: tvoj problem nie je vyška!!

ale zakomplexovaneho ubožiaka nechce žiadna....

a tak ako som to písala pred mesiacom, dvomi zakazdym ked sem prideš fňukať, ja ked sa rozmapätám tak moj byvaly s ktorym som bola 10 rokov mal vysku ako ja 170cm,

moji ex milenci 2 kusy boli dokonca odo mna nižší... a mne osobne sa páčia! ešte raz mne sa páčia!! nízki...

ale z tých chlapov vyžaruje mužnosť, sexepíl,.... a nemaju na rozdiel od teba komplexy.. lebo to na človeku vidieť...

takže rieš svoje sebavedomie, pracuj na sebe, športuj, staraj sa o seba, bav sa s kamošmi, chod sa zabaviť, nesed na riti na PC, pracuj, zarabav, zabezpeč si vlastne byvanie...

a_dr1a

Preco si sam vyrabas a sposobujes mindraky?? Si masochista?) Pozri. V jednej teme riesis ze nemas prachy vztahy zeny, teraz zas nadavas na cm vysku. Keby si mal zdrave sebavedomie tak to mas vsetko na haku a neriesis, este sa tomu zasmejes. Sustred sa na svoje pozitiva a plusy. Tie ma kazdy a aj ty. Najdi ich v sebe. Nie ze iba nedostatky minusy riesis a na sebe hladas. Nik nie je dokonaly. Vies kolko znamych holywoodskych hviezd ai - muzov je nizsich od teba ci su cm ako ty? Tom Cruise, Robert Downey Jr., Justin Bieber, Dustin Hoffman, aj co hral Harryho Pottera ai ai.
A pozri ake krasky po nich idu, lezia im pri nohach. Proste si viac ver. Akceptuj sa aky si. Makaj na sebe (cvic, usmievaj sa, staraj sa o vyzor tvar vlasy zuby ai, pekne sa obliekaj-pises ze nemas prachy ale tak nabehni do sekacov a tam sa za par centov eur oblecies vkusne pekne aj znackovo). Zlepsuj co sa da a znasobuj svoje pozitiva. Ak ti nieco chyba kompenzuj to inym. Ak si budes verit, bude z teba vyzarovat zdrave sebavedomie sarm a sebadovera ai, tak nebudes stacit baby od seba odhanat