Znovu ju kontaktovať?

Príspevok v téme: Znovu ju kontaktovať?
mike123

Zdravím Vás,
rozhodol som sa sem napísať pretože ma už dosť dlho trápi jedna vec a potreboval by som pár rád ako by ste postupovali na mojom mieste. Začnem pekne od začiatku nech viete o čo sa presne jedná.
Raz dávno asi 2 roky dozadu som sa zoznámil s jednou ženou. Ona bola vtedy zadaná a ja slobodný. Z počiatku sme nevedeli nájsť nejakú spoločnú reč no napriek tomu sme sa stále bavili ale bolo to nabáze plytkého priatelstva. Po mesiaci sme sa prestali aktívne baviť. Neviem prečo ale po čase som ju zase nejako kontaktoval. Ona bola vtedy už sama. Našli sme spoločnú reč a stali sme sa celkom dobrí kamaráti. Chodili sme sa spolu von zabávať písali sme si a tak. Vtedy som sa do nej zaľúbil tak jak ešte do žiadnej. Z jej komunikácie so mnou som mal pocit že to je vzájomné a tak som jej jedného dňa vyznal svoje city k nej no ona ma odmietla slovami "prepáč ale niesi môj typ". To ma celkom zranilo. Snažil som sa s ňou ďalej baviť no všetko mi prišlo zrazu také umelé. Ona si našla medzi tým priatela. Vtedy ma to ranilo ešte viac ako jej odmietnutie a frustrovaný som ju začal z ničoho nič ignorovať. Ubíjalo ma keď som vedel že ju nemôžem mať tak som sa snažil na ňu zabudnúť a taktiež som prerušil všetky kontakty bez toho aby som jej dal vedieť prečo som to spravil. No ubehol pol rok a ja stále myslím iba na ňu a už ma to prestáva baviť. Zabudnúť na ňu sa nedá pretože som doteraz takú skvelú ženu nestretol a okrem toho aj keď som sa ju snažil odstrihnúť zo svojho života, máme veľa spoločných priateľov, čo mi ju pripomíňa. Preto som sa prišiel zdôveriť sem lebo neviem čo mám už robiť aby som zabudol. Rozmýšlal som či ju znova kontaktovať a vysvetliť jej prečo som ju mal zrazu na háku ale príde mi to zúfalé a bojím sa toho že to bude pre mňa ešte horšie.

nepovinne

Su aj ine skvele zeny, o tom snad nepochybujes. Tak sa nemusis zamyslat nad jednou, ktora ta nechce. Treba ist dopredu, nie dozadu. Snaz sa spoznavat novych ludi a medzi novymi urcite najdes aj dalsiu uzasnu. Mozno mas malo kontaktov, poznas velmi malo zien, preto si sa tak upriamil na tu jednu, ktoru poznas.

laskaboli

Mike123, ja byť tebou tak ju už nekontaktujem. Mne sa stalo niečo dosť podobné. Milovala som jedného chalana bolo nám spolu úžasne a jedného dňa si ma vymazal zo soc. sietí bez vysvetlenia, z ničoho nič. Cítila som sa hrozne, sklamal ma, nechápala som tomu a doteraz tomu nechápem. Ako tu píšu iní, zíde z očí zíde z mysle je pravda mne sa to stalo v septembri a môj život prestal mať zmysel, stále som na neho myslela a nevedela som ho pustiť z hlavy. Chodila som ako bez duše a všetko sa to odrážalo v mojom živote. Od Nového roka som si povedala, že dosť a ako tak som z toho fit. Samozrejme, že keď ho občas vidím tak to so mnou zatrasie, ale len ho pozdravím a ide sa ďalej. Mal dosť príležitostí mi to vysvetliť, ale zjavne nechce, zostalo to už len pri tom pozdrave. Tiež som mala obrovské nutkania sa mu ozvať, ale nechala som to tak aj keď to bolo ťažké a bolelo to strašne. Neexistoval pre mňa žiaden iní, síce nikoho nemám keďže ešte nie som z toho úplne ok, ale na svete je veľa dobrých chalanov a tým sa držím a teším sa kedy sa znovu opäť zamilujem aj keď henten dotyčný mi v srdci ostane dlho, keďže som ho úprimne milovala. Mohol byť pre mňa jediný, ale keď ma odmietol tak nútiť ho alebo doprosovať sa mu nemá zmysel.

dvdcd

Petros a Patrik333
ti to myslim jasne napisali
a tiez sa stotoznujem s nazorom
"zmizne z oci zmizne z mysle"
Nepride to hned chce to cas ale ai budes mat ine zaujmy- pracu, sport, kamosov, cestovanie, zmenis prostredie tak skor ci neskor sa ti strati aj z mysle.
samozrejme sa jej musis vyhybat ako ti dole napisali rady co robit.

kafe

Znova ju kontaktovať? Nie. Všetko, čo potrebuješ vedieť už vieš (nie si jej typ, má priateľa) a pokiaľ neni retardovaná, tak dôvod, prečo si prerušil kontakt, si domyslí aj sama. Ona o tvojich citoch vie, viac vysvetľovať nemusíš.
Toto si potrebuješ vyriešiť TY sám v sebe. A išiel si na to veľmi dobre. Musíš len vytrvať, proste to nejaký čas trvá. Kontaktovať ju, je asi ten najblbší spôsob ako zabudnúť. Lebo všetko v tebe znovu "ožije, vzplanie, rozhorí sa". Ja by som to nerobila. A ano, vyzerá to dosť zúfalo a doliezačne.

Vieš, skvelá žena chce za partnera skvelého chlapa. Skús to brať ako inšpiráciu, v čom môžeš na sebe popracovať (sebavedomie), čo môžeš zlepšiť, aby si dokázal skvelú ženu zaujať a byť pritom stále sám sebou. Tá kočka neni jediná. Neupínaj sa zbytočne na jednu fajn ženskú, premrháš 10 rokov fňukaním za ňou a čo z toho budeš mať? Proste sa naser, zdvihni hore hlavu a ide sa ďalej! Nájde sa iná skvelá ženská, ktorá bude hľadať chlapa ako si ty. Zatiaľ sa venuj sebe, športuj, behaj, vypi si, poskladaj 5tisíc kusové puzzle :D a do gebule si zlatými písmenami vri: skvelý chlap ako ja, si nájde rovnako skvelú ženskú.

helga j

Mike, zbytocne umaranie sa zbytocne trapenie. Ak chces, daj este posledny pokus. Napis a zorganizuj stretnutie. A ak nie. Tak nie. Potom vymaz zo vsetkych modernych kontaktov. Sustred sa na seba a pride lepsia. Taka, co najde zalubenie v tebe.

LoveNeverDead

Mysel mozno zabudne na cas inak by sa clovek zblaznil / telo tak nejak funguje / ale v srdci to citit budes stale ked si naozaj zamilovany a milujes...
nemusis toho cloveka ani vidiet aj dlhu dobu no su veci, momenty, pocity,vone,zvuky atd atd ktore ti ju/jeho pripomenu stale
je to ako nemoc horsia nez sialenstvo z ktorej sa neda vyliecit
ja to zazivam tiez. viem ze to je sci-fi mat vztah s dotycnym, ale nejde to nicim prekryt napr. moze sa mi pacit druhy, mozem sa mozno zalubit ale stale tam je on, len sa to snazi clovek prekryt / ale to nikdy nejde / ak toho/tu 1. Jedineho/jedinu milujes

ozvat sa jej mozes,nic zle na tom nieje aj ked je zadana
ak mas potrebu ozvat sa jej tak to urob