Zdravím Vás,
rozhodol som sa sem napísať pretože ma už dosť dlho trápi jedna vec a potreboval by som pár rád ako by ste postupovali na mojom mieste. Začnem pekne od začiatku nech viete o čo sa presne jedná.
Raz dávno asi 2 roky dozadu som sa zoznámil s jednou ženou. Ona bola vtedy zadaná a ja slobodný. Z počiatku sme nevedeli nájsť nejakú spoločnú reč no napriek tomu sme sa stále bavili ale bolo to nabáze plytkého priatelstva. Po mesiaci sme sa prestali aktívne baviť. Neviem prečo ale po čase som ju zase nejako kontaktoval. Ona bola vtedy už sama. Našli sme spoločnú reč a stali sme sa celkom dobrí kamaráti. Chodili sme sa spolu von zabávať písali sme si a tak. Vtedy som sa do nej zaľúbil tak jak ešte do žiadnej. Z jej komunikácie so mnou som mal pocit že to je vzájomné a tak som jej jedného dňa vyznal svoje city k nej no ona ma odmietla slovami "prepáč ale niesi môj typ". To ma celkom zranilo. Snažil som sa s ňou ďalej baviť no všetko mi prišlo zrazu také umelé. Ona si našla medzi tým priatela. Vtedy ma to ranilo ešte viac ako jej odmietnutie a frustrovaný som ju začal z ničoho nič ignorovať. Ubíjalo ma keď som vedel že ju nemôžem mať tak som sa snažil na ňu zabudnúť a taktiež som prerušil všetky kontakty bez toho aby som jej dal vedieť prečo som to spravil. No ubehol pol rok a ja stále myslím iba na ňu a už ma to prestáva baviť. Zabudnúť na ňu sa nedá pretože som doteraz takú skvelú ženu nestretol a okrem toho aj keď som sa ju snažil odstrihnúť zo svojho života, máme veľa spoločných priateľov, čo mi ju pripomíňa. Preto som sa prišiel zdôveriť sem lebo neviem čo mám už robiť aby som zabudol. Rozmýšlal som či ju znova kontaktovať a vysvetliť jej prečo som ju mal zrazu na háku ale príde mi to zúfalé a bojím sa toho že to bude pre mňa ešte horšie.
Znovu ju kontaktovať?
kámo počuj, dám ti radu, ak chceš na babu zabudnúť a dostať ju z hlavy tak je nekontaktuj, nepíš jej, nevolaj, nestretávaj a vyhýbaj sa jej ako sa dá. Rob presný opak toho čo človek robí keď je zaľúbený a toho druhého chce. Ty chceš zabudnúť tak rob čo som písal vyššie. Prešiel som si tým v minulosti a viem o čom píšem. Tiež som bol nešťastne zaľubený a mal som problém zabudnúť.Vedel som veľmi dobre že ona má nechce ale ja kokot som si stále vnútri nahováral že to šancu stále má. Ale ukázalo sa že nemá. A keď som zistil že je to stratené tak som chcel zabudnúť ale ako nato. Až neskôr som zistil že pomáha vyššie popísané. A tým som sa riadil. Stratiť dotyčnú z očí,
zabudnú oči = zabudne myseľ.
Vyhýbať sa jej zďaleka. Vymaž ju zo soc. sieti či už je to pokec, fb, mail atď. Vymaž aj tel. číslo. Všetko čo ti ju pripomína vyhoď.
Zmizne z očí zmizne z mysle
uz ked ti raz tak povedala, ze nie si jej typ, ine to nebude
ty sa musis snazit na nu zabudnut
ziadny rozhovor ti nic neprinesie, len dalsie trapenie
Nieje volná, len mám stále nutkanie jej napísať a vysvetliť jej to. Neviem či mám pocit že by mi to pomohlo a prijal by som to konečne tak ako to je alebo naozaj chcem iba doliezať. To čo si napísal sme všetko prežívali tak naozaj nerozumiem prečo ma dala do friendzone-u. Ja za ňou nedoliezam práve naopak ona sa ma snažila skontaktovať lenže ja som ju ignoroval lebo chcem zabudnúť, no to sa mi doteraz nepodarilo.
Su aj ine uzasne zeny. Nepodkladaj sa, venuj sa sebe a pride dalsia. Lepsia.
nedoliezaj za nou, nebud sracka ktora sa bude pred nou plazit, ktora priskoci len co je volna. Mas svoju hrdost. Ak ta vtedy odmietla je dost mozne ze aj teraz alebo je mozne ze teraz ta neodmietne pokial nepride niekto vhodny a zase pojdes bokom.
Ak ma zena zaujem tak s tebou komunikuje, bavi sa, nebrani sa stretavaniu s tebou, nevadis jej... a bla bla bla ved vies co ti chcem povedat proste to vycitis z baby ci jej je s tebou fajn alebo ta ma na haku.