Ahojte chcem sa opytat mame spolu vztah 4 roky , sem tam je to pohode obcas to zaskripe medzi nami ale milujem ho kazdy mame chyby problem je v tom ze moj chalan ked si vypije dost toho navravi , a za triezva zo seba nedostane nic ...,dnes mi v opilosti povedal ,ze ide von k chalanom , povedala som mu chod totiz dnes sme spolu druhy den pretoze kazdy mame pracu takze sa vidime len obcas cez vykend , myslela som si ze aj ked ma vypite ze bude so mnou ale on sa odomna vzdialuje citim to, aj ked som u nich odijde do izby sadne za pocitac a sedi tam niekolko hodin :(( ale prejdem k tomu hlavnemu dnes ako mi povedal ze ide do krcmi , som mu odpovedala ze id ja pojdem tiez ale domov , a on mi povedal toto ze dobre kupim si noc za kolko ? Povedz si kolko chces , co si o tom myslite ?dakujem za vas nazor za chyby sa ospravedlnujem.
Povedal mi ze si kupi so mnou noc
neviem naco sa vobec zamyslas nad takymto niecim
ty sa asi nenudis ked riesis co nejaky alkoholik v rausi utrusil :-D
No chodis s alkoholikom tak co cakas, inteligent to rozhodne nebude.
Tiez si myslim, ze taky vztah nema velku perspektivu. Ale rozmyslam nad tym, preco ti to povedal. Ci uz opity, ci triezvy. Je mozne, ze na neho nemas cas ty a ma pri tebe nejake komplexy a ziarli? Predsa nema dovod ti povedat, ze si ta kupi, ak ta moze mat aj bez toho, aby si ta kupoval? Dalsia vec, povedal ti to v suvislosti s tym, ze si chcela ist domov, teda nie s nim. V tej chvili ta chcel zranit a to ma mozno nejaky dovod?
posli ho do certa, teraz je taky co bude o par rokov? Mlatit ta bude? S alkoholikom je tazke zit.
Myslim si, ze s alkoholikom sa nemas co zaoberat. Teraz
je drzi a sprosty. Aky bude o par rokov?
Na,zaklade tohto to tvrdis ??? V com mal mat akože pravdu ?
Ale ano riesim vsetko aj to ze pije a robi bordel, ale to co povedal prehnal sorry za vyraz ako k...e mi to povedal , nic ine ma vtedy ani nenapadlo , vsak ako inak by to mohol este mysliet ? Ha sa s nim bavim otvorene on ma problem s komunikaciou celkove