Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Povedal mi ze si kupi so mnou noc

Príspevok v téme: Povedal mi ze si kupi so mnou noc
miky777666888

Ahojte chcem sa opytat mame spolu vztah 4 roky , sem tam je to pohode obcas to zaskripe medzi nami ale milujem ho kazdy mame chyby problem je v tom ze moj chalan ked si vypije dost toho navravi , a za triezva zo seba nedostane nic ...,dnes mi v opilosti povedal ,ze ide von k chalanom , povedala som mu chod totiz dnes sme spolu druhy den pretoze kazdy mame pracu takze sa vidime len obcas cez vykend , myslela som si ze aj ked ma vypite ze bude so mnou ale on sa odomna vzdialuje citim to, aj ked som u nich odijde do izby sadne za pocitac a sedi tam niekolko hodin :(( ale prejdem k tomu hlavnemu dnes ako mi povedal ze ide do krcmi , som mu odpovedala ze id ja pojdem tiez ale domov , a on mi povedal toto ze dobre kupim si noc za kolko ? Povedz si kolko chces , co si o tom myslite ?dakujem za vas nazor za chyby sa ospravedlnujem.

a_dr1a

Tebe neprekaza, ze dost vela pije, ze ked ste spolu - sadne radsej za pocitac nez by sa venoval vam/tebe a presedi tam cele hodiny, ze su mu kamarati prednejsi nez ty, ze ze ze
Podstatu nevidis ale riesis toto?