ahojte , dnes som sa odhodlala sem napisat , mam potrebu sa opytat- asi tak cca mesiac dozadu som nasla instagram ,ja sice poznam FB to mi staci ,ale kamoska mi ukazala IG , a najskor som to nejak nevnimala , nezaujimalo ma to , ale zacala som pozerat jeden luxusny bazar /mam rada handry a pekne veci / ale nedovolim si / , tak len tak pomaly sem tam ,az som sa zacala preklikavat postupne ,az ma to nejak pohltilo ,a zacala som zistovat ,aka je ja neviem teda ,podla mojho nazoru "" VELKA chudoba NA sk ...... vazeni ,ja sa nestacim za dva tyzdne divit ,co tam vidim , a vobec sa to nezhoduje s tym co nam ukazuju v spravach , zacnem tym luxusnym bazarom , kde sa predavaju prave chanel /3500€/ a ine prestizne mega luxusne znacky ako teple rozky ,uplne nezname zeny , ziadna Heringova ani Veresova a ina nasa BA smotanka ktoru vidime v telke na markize , uplne som zosokovana ,kolko prachatych obycajnych ludi zije po SK , a vobec tomu nerozumiem ,za den tam preda ten bazar nespocetne mnozstvo tychto mega drahych veci ,a keby to bol jeden bazar ja som zacala klikat aj na ine aj tam je predajnost vysoka , dalej som zacala preklikavat na rozne zeny a dievcata , ktore na svojom IG maju nespocetne mnozstva tychto luxusnych znaciek !! 22 rocne dievca ma na IG tolko luxusnych veci ,ze niekto by to nemal ani za dva zivoty a to dievca vyzera obycajne ,/ ano mozete povedat su to materialne kurvy ktore si to vyfajcia / ale to ich mame tolko ?????????!!! ak ano som zdesena ,aka je doba ...............ano teraz mozno napisete ,ze sa prezentuju fakmi ,ale mozem s urcitostou povedat ze faky to nie su ...mna osobne tieto znacky velmi fascinuju , a ulietavam na mode ale doteraz som si myslela ,ze take znacky si dovoli len BA smotanka a nie tu nejaka Mirka ,Jozka ... a keby 3 ,ale IG mi ukazala ,ze na SK asi ziadna chudoba neexistuje ... ako som si doteraz myslela , tak sa pytam , ci mne sibe ,alebo nechapem tomuto SK systemu . a ano pokial to niekto neuvidi neuveri , mne keby to niekto povedal tak neverim ani ja ,, ale je to real . MA NIEKTO VYSVETLENIE ,neda mi to spavat , nie som zavystlivy clovek , ale z tohoto luxusu na SK som soknuta !! dakujem :) PS : ja sama si zijem standart , kupim si co chcem potrebujem ,biedou netrpim ,ale to co vidim ,co tu realne existuje ,som ani netusila :) aby si jedna zena kupila za mesiac 2 chanel kabelky 3500€ ,hermes slapky 450€ ,LV saly za 350 eur .je to normalne ??????????????
bohatstvo na SK
Mne je velmi luto dievcat co si kupuju drahe handry a fotia cely svoj zivot na instagram a facebook. Lebo su to paradoxne tie najnestastnejsie osoby s nestastnym zivotom. Aj ked sa vsemozne snazia dokazat svetu opak. Par takych poznam osobne a nikdy som sa v tomto nezmylila.
K tomu len tolko ze kto na to ma tak to nebude kupovat alebo predavat na bazari nie?
To ze si niekto kupi kabelku za 3500Eur, ktorej skutocna hodnota nie je ani 20Eur, je skor znakom hluposti, ako prestize.
Neviem, ale odporucam ti neriesit druhych ludi a starat sa o seba.
ako vies ze sa tie veci predavaju ako teple rozky a vobec ze sa predavaju za tie ceny? co sa napr aut tyka tak si dovolim tvrdit ze ziadne sa nepredava za cenu ktoru maju v cenniku ...
zase na druhej strane ked som este ako Student chodil do posilovne tak tam bolo plno ludi ktori nerobili a maly luxusne auta vratane stammgastov co tam chodili tri krat do dna a neviem si predstavit co este stihali robit.. par rokov po Tom mi spolocny kamosi poslali nejaki link a jeden z nich sedel v base za vrazdu... akoze ono su aj fakt bohati ludia ktory tvoj alebo moj rocny plat vysolia za vonavku a co je horsie zopar z nich v zivote nerobilo ale co narobis?
Ludia su taki srandovni. Javi sa mi ze ked nemaju vazne problemy riesia malichernosti. Ked maju vazne problemy ostatne povazuju za malichernosti. Ked ale vazne problemy pomiznu vacsina zase po nejakom case zacne riesit malichernosti. A to sa napriklad tyka ako tych ktori riesia zazobancov tak aj samotnych zazobancov.
čomu nerozumieš dievča? Ak chceš ísť do mäsiarstva a nájsť tam vegetariánov, tak prepáč, ale blbá si ty, nie to mäsiarstvo, ani tí mäsožravci. Jednoduché.
Prečo by si mrte veľa báb nemohli kupovať luxusné a neskutočne drahé veci?? Kupujú to za tvoje? To, že si si ty niečo mylne myslela "ze take znacky si dovoli len BA smotanka a nie tu nejaka Mirka ,Jozka" to neni chyba Mirky ani Jožky, to bol tvoj mylný názor. Ak je tu 100-200tisíc ľudí, čo si to ľavou zadnou môžu dovoliť a len tretina z nich má potrebu sa takto prezentovať navonok, stále je to riadna kopa ľudí. No a ??? Prečo nie? To majú peniaze prežúvať na večeru, aby sa to tebe páčilo? Proste ich "vyhodia von oknom" takýmto spôsobom, lebo sa im to takto páči. A ano, je to normálne.
Tak isto ako ty v živote nepôjdeš s 20kg batohom na týždeň do hôr, lebo ťa to nebaví, nepáči sa ti to a je to príliš namáhavé a nikto sa nad tým nepozastavuje, že by si tak nejako mala žiť, lebo je to vraj pekné a normálne pre niekoho iného, tak sa ani ty nediv, že druhí ľudia si žijú svoj život tak ako sa im páči a robia/kupujú/trávia svoj čas podľa seba. A že ty si ani len netušila, že tak obrovská masa ľudí to robí? Wtf? Si ešte mladá a veľa toho nevieš :)
Poznam osobne take a v skutocnosti su to prazdne a nudne osoby,ktorym ide IBA o vzhlad. Nieje im co zavidiet,lebo ani normalna konverzacia sa s nimi neda viest.
Inak,Adria,pred mesiacmi som sa snazila vysvetlit ti to iste co grcka tuna. Rady mavas dobre,len ich kazis svojimi superlativami o sebe. Najskor ma to iritovalo,ale je to tvoja vec. Ak sa ale skusis vcitit do inych a sama pri tom nieco vies o ludoch a ake vedia mat smutne zivoty,pochopis,preco si ich stves proti sebe. Asi ani tebe by to nebolo prijemne z opacneho konca. Neutocim,mier vsetkym.
Mirka, Jozka.... a ine ako si nazvala sa potrebuju chvalit aby druhi zavideli. A najcastejsie sa na chudobu a nedostatok stazuju tie co minaju prachy na drahe handry, topanky, kozmetiku a ine pi*ovinky.
A navyse ked maju sponzora podobe manzela, frajera ci ineho komu ako pises fajcia tak sa nediv. Oni si najdu sposob ako prist k prachom. A kolke vysokoskolacky si zarabaju sluzbou u muzov.
Ipsilon, mna tvoje vtipy, prihody, hudba ai nahodou vzdy zaujimaju)