Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

bohatstvo na SK

Príspevok v téme: bohatstvo na SK
salamandra 777

ahojte , dnes som sa odhodlala sem napisat , mam potrebu sa opytat- asi tak cca mesiac dozadu som nasla instagram ,ja sice poznam FB to mi staci ,ale kamoska mi ukazala IG , a najskor som to nejak nevnimala , nezaujimalo ma to , ale zacala som pozerat jeden luxusny bazar /mam rada handry a pekne veci / ale nedovolim si / , tak len tak pomaly sem tam ,az som sa zacala preklikavat postupne ,az ma to nejak pohltilo ,a zacala som zistovat ,aka je ja neviem teda ,podla mojho nazoru "" VELKA chudoba NA sk ...... vazeni ,ja sa nestacim za dva tyzdne divit ,co tam vidim , a vobec sa to nezhoduje s tym co nam ukazuju v spravach , zacnem tym luxusnym bazarom , kde sa predavaju prave chanel /3500€/ a ine prestizne mega luxusne znacky ako teple rozky ,uplne nezname zeny , ziadna Heringova ani Veresova a ina nasa BA smotanka ktoru vidime v telke na markize , uplne som zosokovana ,kolko prachatych obycajnych ludi zije po SK , a vobec tomu nerozumiem ,za den tam preda ten bazar nespocetne mnozstvo tychto mega drahych veci ,a keby to bol jeden bazar ja som zacala klikat aj na ine aj tam je predajnost vysoka , dalej som zacala preklikavat na rozne zeny a dievcata , ktore na svojom IG maju nespocetne mnozstva tychto luxusnych znaciek !! 22 rocne dievca ma na IG tolko luxusnych veci ,ze niekto by to nemal ani za dva zivoty a to dievca vyzera obycajne ,/ ano mozete povedat su to materialne kurvy ktore si to vyfajcia / ale to ich mame tolko ?????????!!! ak ano som zdesena ,aka je doba ...............ano teraz mozno napisete ,ze sa prezentuju fakmi ,ale mozem s urcitostou povedat ze faky to nie su ...mna osobne tieto znacky velmi fascinuju , a ulietavam na mode ale doteraz som si myslela ,ze take znacky si dovoli len BA smotanka a nie tu nejaka Mirka ,Jozka ... a keby 3 ,ale IG mi ukazala ,ze na SK asi ziadna chudoba neexistuje ... ako som si doteraz myslela , tak sa pytam , ci mne sibe ,alebo nechapem tomuto SK systemu . a ano pokial to niekto neuvidi neuveri , mne keby to niekto povedal tak neverim ani ja ,, ale je to real . MA NIEKTO VYSVETLENIE ,neda mi to spavat , nie som zavystlivy clovek , ale z tohoto luxusu na SK som soknuta !! dakujem :) PS : ja sama si zijem standart , kupim si co chcem potrebujem ,biedou netrpim ,ale to co vidim ,co tu realne existuje ,som ani netusila :) aby si jedna zena kupila za mesiac 2 chanel kabelky 3500€ ,hermes slapky 450€ ,LV saly za 350 eur .je to normalne ??????????????

protidebilizmu

off topic
Ipsilon ked mas blizko k slacikovym nastrojom vies odporucit nejake skor komornejsie hudobne diela pre kontrabas ? pytam sa len ako fanusik toho syteho hlbokeho zvuku.

AkytakyNick

No, keby ja som videl takú vyobliekanú kočku, za niekoľko tisíc eur, tak by som za to po prvé ani asi neprišiel, lebo móde sa nejako nevenujem, a keby som na to prišiel, tak asi by som ušiel, lebo financovať by som to nechcel, ako schvaľujem kupovanie drahých a kvalitných vecí, ale tak akurát botasky max za 100 Eur, a veci za 1000Eur by som si ani na seba neobliekol........

A druhá vec, vítaj na Slovensku, krajinu kde je veľa politikov, privatizérov, a ľudí napojených na politiku...... Slušnou prácou také sumy pravdepodobne nezarobí skoro nik, a keby som mal 10 000 Eur na zvyš, radšej riešim nejakú kvalitnú dovolenku, alebo cestu okolo sveta ako nejaké dve kabelky......

neznamy6555

Ja som na tom tak, že nemám ani na oblečenie. Boty mám zničené a musím ich nosiť, lebo nové si nemôžem dovoliť. Musím počítať každý jeden skurvený cent a nemôžem si dovoliť ani jedlo. Musím kupovať len lacno, nemôžem kupovať to čo by som chcel...

Strašne by som chcel priateľku, ale nemám ani 5 € aby som nejakú pozval aspoň na blbú kávu. Nedávno som mal nehodu na bicykli a skrivila sa mi predná brzda, nemám na opravu, musel som ju odmotnovať a tak jazdím bez prednej brzdy. A to ten bicykel bol ešte z bazaru za 50 € takže to až tak veľká škoda nebola...

Keby som nemal notebook a telefón, na ktorom môžem pozerať seriály a počúvať hudbu, čítať nejaké knihy a články, tak by som ani kultúru si nemohol dovoliť. Kino ? Tak tam som bol naposledy na výlete so základnou školou. Výlet ? Jedine so školou ak je to max 15 €. Dovolenka ? To je keď si môžem doma poležať v posteli, ktorá má v predu zničené spoje a pomaly sa rozpadá... (ešte že má spodný diel, ktorý bude ako náhrada...)

Že na Slovensku nie je chudoba... poznám veľa ľudí, ktorí sú na tom ešte horšie ako ja....

Toto je HANBA SLOVENSKA, je to skurvený skorumpovaný štát ktorý vykorisťuje chudobných, veď aj väzni niekde vo švédsku majú lepší život ako človek na SK, čo chodí riadne do roboty... Toto je taký nezmysel, čo sa dnes deje, že ma z toho doslova... D O S L O V A bolí hlava !!

Tu na SK sa dá iba ak má človek známosti u papalášov a podniká, alebo je šikovný vyštudovaný ITčkar, alebo manažér, jedine vtedy sa dá dostať do balíku, inak nie... HNUS HNUS HNUS HNUS HNUS !!!!!!!!

Petruskaa

Ahoj... to čo opisuješ mi presne pripomína jedno dievča ktoré som poznala.... Bola krásna ,štíhla v šatníku samé drahé veci... každú chvíľu cestovala po svete, študovala chodila na kadejaké akcie stále. Baby jej závideli postavu, peniaze drahé kúsky... A však raz sa mi v slabej chvíli zdôverila a dozvedela som sa pravdu o jej živote... že si všetky peniaze získala ako spoločníčka boháčov že nežerie aby bola atraktívna a žiadaná a že jej život je vlastne úplne prázdny len ked chce niečo mať musí robiť to čo musí... V živote nikdy by som nemenila svoj jednoduchý život za ten jej. Pretože žiadne drahé oblečenie ani topánky ti neprinesú skutočné šťastie... len falošný obdiv a neuprimných priateľov... Tá baba dopadla hrozne... nebudem tu písať detaily je toho veľa... ale dám ti jednu radu... nech pre teba takéto dievčatá nikdy niesu vzorom pretože to za pokazený život nestojí aj ked na oko sa zdá byť všetko dokonalé

Ipsilon

A akú školu si vychodila? Keby si vyštudoval hru na violončelo, tak by sme si mohli zahrať a potom by bolo len: čelo na čelo až by to fičelo.

dadusa452

To ako rozmyslaju dnesne baby je naozaj na zaplakanie. Ako keby bola kabelka za 3000 eur zmysel zivota. Ja aj keby nato mam v zivote nikdy by som za handry tolko neutratila pretoze viem ze v zivote su ovela dolezitelsie veci ako drahe znackove oblecenie. Som mlada zena ale vobec sa nestotoznujem s tym ako sa baby prezentuju. Instagram fotenie si kazdeho prdu v zivote to je podla mna naozaj ubohe. A baby co si tymto ziskavaju ,,priatelov a pozornost,, aj tak rychlo vyhasnu... takze chcelo by to zmenit priority... mne je vlastne takych zien luto... lebo nemaju cim inym zaujat...

protidebilizmu

neboj daj tomu trosilinku cas. niekto sa tu mozno rozpise o slovenskej ekonomike, o statistikach a podobne. potom sa pridaju dalsi ktori mu budu oponovat. mna uz len ta predstava unavuje :-)
a medzi tym mozes ale porozmyslat preco ta to tak (v uvodzovkach) "trapi".

salamandra 777

:D ano ponali ste to tu vtipne :D ale ja chcem vediet nejaky realny nazor :D -- ako ja mam tiez svoje starosti , ale toto je nieco nad cim uvazujem , a akosi tomu nechapem , ze kde je ta chudoba . ktoru nam natlacaju v spravach , ale aj okolo seba vidim ,ludi co si naozaj dopraju , takze neviem no :D take moje male fylozoficke okienko :D