Ja mam strasne stresy. Menstruaci ami skoncila 26. o 5 dni som mala s priatelom chraneny sex pred tyzdnom som vyskusala patentex oval ale to je skor na prerusovanu suloz len ten moj trulo to pochopil inak a sprvil sa do mna. O 19 hodin som uzila postinor. Teraz 21 som mala dostat menstruaciu, ale akosi nic odvtedy ako som zjedla prostinor preslo 7 dni a nic, meska mi to zatial "iba" 3 dni ale moj chlap uz zacina stresovat uz zacinam stresovat aj ja, som v koncoch ,Bolia ma prsniky a mam krce v podbrusku. Po kolkych dnoch ma zacat fungovat postinor?? Neviete ci nahodou ma nejake ucinky ak som uz bola tehotna a uzila som na to postinor uskodi to babetku :( Ja uz nevim co robit :( prosim ak viete poradte
Baby aky je vas nazor, poradte prosim vas :(
nemas sexovat.Potom zabijate tie ubohe nenarodene deticky:(((
neboj sa, nemusi to hned byt tehotenstvo. mne tiez minule 7 dni meskalo a inokedy sa to nestava.
ovulaciu si mala cca okolo toho chraneneho styku..myslim, ze to bude vsetko stres -postinor by to mal istit
:)))hej asi mu z toho preplo:))) inak chalani su v takychto chvilach horsi nez my :))
no ako vidim aj ty si mala s Cilestom problemi,ja tiez a potom som dlho nebrala ziadnu Hak a teraz beriem znovu-mam Harmonet, zatial som spokojna-inak to najvacsie svinstvo z Hak je najlacnejsie a tie najkvalitnejsie su najdrahsie,nie vsetky si ich mozme dovolit :( pekny biznis s nasim zdravim! Hak neni nic moc pre nase zdravie,ale co ine nam ostava??
Tak sa drz a nech ti aj skuska dobre dopadne-neboj,kdesi sa tu o tom popisalo,skus si vyhladat v temach- Postinor,tusim im to meskalo aj viac ako 9dni a neboli v tom.
no ja som rok uzivala HAK Cilest potom som ho vysadila a spravili sa mi cisty na vajecnikoch nova doktorka mi povedala ze to moze byt aj z toho ze ta antikncepcia je pre malade dievcata dost vysoka ze to sa predpisuje iba starsim zenam a ze to mozem mat z toho, tak som sal na oparaciu a na isty cas mi doktorka odporucila vysadit hak a ze mi potom predpise nizkohormonalnu . Viem tento postinor to je velky bordel hormonou, dufam ze ma doktorka nezabije. A ak som otehotnela predtym tak dufam ze to nebude mat nejake nasledky na babo. Moj priatel uz vymysla mena, jemu to uz z toho tiez asi preplo :(
Neboj urcite to dobre dopadne!
No nezavidim ti-dvojity stres este sa aj ucit na skusku,ale po nej hned bez na gyncu,preco si nedas Hak?? mas po problemoch a nemusis stresovat!Drz sa.