Snazila som si nepripustit tuto skutocnost k srdcu ale uz nevladzem. Som rada ze som zatial zdravá a take veci ale i vzhlad je dolezity kvoli nemu ani kamaratov nemam :/ dá sa nieco robit? + velky nos... proste mozem si hociako spravit vlasy stale to vyzera ako by ste chlapovi dali parochnu.. to iste ked sa namalujem akoby ste chlapa namalovali, hroza. Jddnoducho som muzatka
Vyzerám ako chalan
Mesacny princ. Tiez nic v zlom, ale casto si u Dicka v temach pisal o "vyske" svojho IQ ai. Tiez som tomu najskor neverila. Ale v poslednych dnoch ked ta citam, tak asi si o tych cislach fakt neklamal
kazdy sme nejaky ved :)
tak tak prezyvka ti to tu dobre napisala vsetko sa da... ja schvalujem ked si da niekto upravit nos,prsia alebo cokolvek.. da sa nato nasetrit... nieje to az take nerealne ako si kazdy mysli... a ked sa clovek dobre citi vo svojej kozi nieje nad to...
18rokov a to vies sama alebo ti to aj niekto povedal? vecsinou ludia hodnotia sovj vlastny vzhlad velmi skreslene
neviem kolko si myslíš že stojí taka plastika :-D asi maš skreslene predstavi, rovnako ako o tom že nechceš vyzerať umelo...
ja mam spravený nos a nikto z ludí ktorých stretávam to nevidí resp. nevie... stálo ma to 1200-1300€ už presne neviem...mala som 21/22
sú ludia ktorí najdu problem na každe riešenie,..
ked byvas s rodicmi a najdes si prácu za 500€ v cistom za 3 mesiace mas 1500€ ale miesto na handry, chlast, cigaretle, kraviny...... to treba ušetriť... da sa to...
no a v 19 som si dala zmenšiť kozy... pracovala som od augusta za 10 000 sk, v decembri som za to vycalovala našetrene 40 000sk...
nasim som dala 1000sk akoze na stravu a mne 1000sk stacilo..ostatok som si trvalym prikazom posielala z uctu na knizku hned ako mi prisla vyplata...
niektorí tie peniaze roz*jeb*kajú
Blbost.
Mame kamaratku, co ma ratafak jak plachta. Je skvela, kazdy by ju chcel. To je o vyzarovani a nie o velkosti nosa.
Pozri na Adelu Banasovu. Nedostatky hravo premeni na pre niekoho nikdy nedosiahnutelne dostatky. Prestan sa podcenovat, moja.
Neviem či to tak vidím ja, ale človek, ktorý má podobný problém nepotrebuje dookola počúvať a čítať takéto ,,nič v zlom,, ale (premotivované blbosti) ale skôr reálnu pomoc!
A najlepšie radu niekoho, kto si niečím podobným prešiel. Najlepšie radu od samej seba za niekoľko rokov :)
Toto, o čom tu píšete zakladateľke nepomôže...
Súhlasím s a_dr1a. Videla si už Banášovú z profilu? A aha kam to dotiahla. Tiež si myslím že namiesto podkopávania si svojho vlastného sebavedomia radšej na sebe pracuj. Pekne sa maluj a obliekaj a skús zvýrazniť svoje silné stránky. Držím palce a hlavu hore :)
Miluj sa taku aka si, kazdy clovek sme jedinecny.Skus si pozriet na internete nejake videa ako sa da opticky zmensit nos makeupom viem ze su take.Mozno si aj chudsej postavy vtedy zvykne nos z tvare vytrcat.