Snazila som si nepripustit tuto skutocnost k srdcu ale uz nevladzem. Som rada ze som zatial zdravá a take veci ale i vzhlad je dolezity kvoli nemu ani kamaratov nemam :/ dá sa nieco robit? + velky nos... proste mozem si hociako spravit vlasy stale to vyzera ako by ste chlapovi dali parochnu.. to iste ked sa namalujem akoby ste chlapa namalovali, hroza. Jddnoducho som muzatka
Vyzerám ako chalan
Urcite si sympaticke mlade dievca. Zameraj sa na svoje klady plusy a nie nedostatky. A zvyrazni na sebe co je pekne, vyzdvihni svoje zenske znaky. Dlhe vlasy, dievcenske zenske oblecenie, doplnky, na pery lesk, spirala, usmev. Ak aj nemas prsia, pouzivaj push up podprsenky. Ved sa pozri na modelky manekynky. Mnohe maju chlapcenske postavy, iba ich dlhe vlasy a licenie dotvaraju ich obraz zeny. Ak sa nevyznas prilis v tychto veciach, popros o radu spoluziacky susedy kamosky, ktore ovladaju licenie modu ai. Urcite ti poradia.
Nos nateraz neries. Pozri sa na Adelu a to sa skusala prerazit najskor v Elite ako modelka. Ak to nechces riesit licenim, tak predsa raz zacnes pracovat a nasetris si na plastiku. Aj ked to je az krajne riesenie
Malujem sa. Ten nos ma trapi najviac, moji rpdicia aj brat ho maju tiez velky. Najhorsie je ze mam celkom fajn kamaratov cez net uz niekolko rokov a ktorymi si mozem dovolit si len pisat ci volat na skype ale ked dojde tema na stretnutie tak ... najradsej by som ich mala v reale a netravila stale cas na nete ale kedze s mojim vzhladom nic neurobim tak som po vacsine len doma na blbom mobile :/ a co sa tyka plastiky tak to by som misela dlho setrit a mozno by som vyzerala este horsie ako teraz. Neccem byt umela
Ipsilon, dovolím si tvrdiť, že sa mýlite. Veľkosť nosa úzko súvisí s množstvom mužského hormónu - testosterónu v ľudskom tele. Samozrejme, veľkosť nosa nie je jediný ukazovateľ množstva spomenutého hormónu na tvári. Všetky osoby (najmä osoby mužského pohlavia) s nadbytkom testosterónu majú spoločné znaky, akými sú hranatá tvár (majúc na mysli oblasť sánky), výrazné lícne kosti, brada špicatého tvaru, hrubé, často zrastené obočie a už spomenutý výrazný nos.
Samozrejme, veľký vplyv na črty tváre(ako aj na celkovú stavbu ľudského tela) má aj genetická predispozícia, čo však nevylučuje skutočnosť, ktorú som sčasti načrtol vo vrchnej časti príspevku.
S naším vzhľadom toho veľa, žiaľ, nedokážeme spraviť. Osoba, ktorá sa "zníži" k znevažovaniu inej osoby, s tvárou nie najvhodnejšou pre vystvavonie sa pred objektívmi fotoaparátov, nestojí za ten čas, ktorý venujeme rozmýšľaniu nad jej ironizujúcimi poznámkami, prípadne priamými urážkami týkajúcich sa nášho vzhľadu.
no tak ked máš 18 možeš brigádovať, alebo po skonceni skoly sa zamestnať , zarobiť a ísť na plastiku
nos je dominanta tváre takže to veľa urobí...
a nechaj si dlhe vlasy, staraj sa o seba, lebo také veci ako je životný štýl, či športuješ ono sa to odrazí na tvári,...
nepíšeš či sa maluješ...aspon ten základ riasenka, lesk na pery...
Nos s tým nemá asi nič spoločné, že vyzeráš ako muž. Nechaj si dlhé vlasy a nejaký push-up a malo by to postačiť.
A prečo máš taký dlhý nos? Po rodičoch alebo tak nejak?
Niektorí chlapi vyzerajú ako slečna.
www.youtube.com