Ahojte zlatí moji,veľmi pekne by som vás chcela poprosiť o nejake rady na akné. Môj boj s akné trvá už asi 2 roky. Možno si myslíte,že to nie je až tak veľa ale kto zažil tak pochopí ako ťažko sa s tým žije.Mala som jednu kožnú doktorku no tá mi dávala vždy len mastičky, ktoré mi pleť zbytočne ešte viac zničili. Vyhliadla som si novú doktorku, tá by mi vraj zobrala aj krv (keďže minulá nič také nespomenula) lenže nestojím zase o hlúpe mastičky. Zatiaľ mi najviac pomáhal Nivea Krém a časté čistenie.Nehovorím že sa vyrážky zahojili ale neboli červené a boli "upokojené". Z včera večera na dnes som na veľké odporúčania vyskúšala Detský zásyp Aviril.Pleť sa mi však lepšia nezdá.Na povrch vyšli nejaké vyrážky,ktoré boli predtým len začervenané miesta a celkovo sa mi to nezdá lepšie, ba o trošku horšie.Mám mu dať ešte šancu?
Dlhoročný boj s akné! Pomoc!
Presne si to vystihla najlepší je tea tree olej ten ti ju pekne vysuší a vydezinfikuje podľa mňa asi aj najúčinnejší
Odporúčam tento olej -odkaz odstránený- stojí málo ale efekt je naozaj dobrý. Aplikovať treba iba na miesta, kde je akne
Ahoj, ja som bol na tom podobne 3 roky na Roaccutane a nic... V Trnave som objavil kyslíkovú dotykovú infúziu a zazraky sa začali diať. CHodil som len na kyslik a akne sa rýchlo vyhojilo plus majú aj dáke séra prírodné a po tých mi miznú aj fialové jazvy veľmi pekne. Robia to len v Trnave ak chces tu je kontakt 0915/937 241 mne velmi pomohli co sa pleti tyka a samozrejme aj sebavedomia
uz som tu pisala do prispevku vysuvoanie akne....po x rokoch som objavila po skusani vsetkej moznej kozmetiky , ze mi na zapalene vriedky pomaha obycajny kvalitny Propolis, je to silne, takze pouzivat len lokalne, vecer pre spanim potieram niekolkokrat a do rana sa to uplne vyhoji. Ak si v mladom veku a masti sa ti aj plet, pomaha uzivat zinok a pripadne b komplex + probiotika , pripadne len pivovarske kvasnice v tabletach, kupis v lekarni. Vylucit sladkosti, hlavne cokoladu, oriesky. Pit vela cistej vody, precistit hrube crevo, zabera mi Enterosgel, precistit pecen, skus pit caj z pestreca marianskeho. Necakaj zazraky hned, ale do mesiaca uvidis isto zlepsenie. KOzmetiku najlepsie prirodnu, ja pouzivam Elysson vyrabanu rucne na mieru podla typu pleti a veku .
pred spanim si umy tvar teplejsou vodou,a potom si na tie mesta prikladaj citron,ktory je rozrezany polovicku,ale vzdy ho oplachni vodou ked skoncis a budes ho davat naspat do chladnicky
Organizmus sa cez akne vyrážky zbavuje infekcie, Ak sa to dlhodobo nelieči prejdú vyrážky do vnútra tela a môžu poškodiť niektorý orgán Preto treba pri väčšom počte začať meniť životosprávu, trebárs aj radikálne.Jedna moja známa z rodiny sa dočitala že hladovka pomôže aj pri rakovine. Tak si to vzala poctivo a chcela skúsiť tú 30 dňovú. Na 26 deň ,keď v severnej Európe bol najväčší pokles Schumanových vln na pravé poludnie pri nulovej hodnote, za prítomnosti lekárov a sestričiek zomrela o 12 hodine v júli na poludnie aj napriek liekom a starostlivosti. Bola zdravotná sestra, vedela do čoho ide. A pritom zdravá z tým že na konečníku mala malý zhubný nádor. Ale o čo ide: po týždni hladovky sa jej všetko zlepšilo zmizli vyrážky, cítila sa dobre, do 14 dňa sa nič nedialo no potom začali potiaže rôzneho charakteru až po stratu vedomia ,kedy bola hospitalizovaná. Asi o rok so sa z jednej vedeckej štúdie dozvedel , že najliečivejšia hladovka je pererušovaná . Napríklad 1 deň jesť, druhý len vodu, treťí len troška, alebo aj inak. pre každého platia iné pomery hladu a jedla.
Ale že na akne pomáha to máme vyskúšané. Ako užívame BLV vodu už 16 rokov tak tieto poťiaže sa stratili po jej užívaní.