ahojte :) velmi by ma zaujimal vas nazor a postoj aka je vasa vysnivana partnerka do zivota s ktorou by ste chceli vztah? ake by mala mat vlastnosti /vyzor (lebo aj ten je dolezity) a co od nej ocakavate :) cakaam uplne uprimne odpovede dakujeem :)
muži aká je podľa vás ideálna partnerka do života?
Len či si niektorí muži nezamieňajú slabosť s obviňovaním. Ak by som to poňala futbalovo, tak po dvoch žltých kartách nasleduje červená!
Uriel - mna si opisal vo svojom prispevku a cez to vsetko som momentalne sama :)
Ja nie som.muz ale napisem skusenost ktorru som.zažila s muzom
Bolo nas viac von oslavovat.Pri stole sedeli dve baby.Jedna pucka a druha velmi pekna kost.Kamarat hovori...teraz sa pozerajte,ta nude dnes moja.Po dvoch hodinach sledovania ich sme ich pozvali ku stolu.Ta pucka bavila vsetkych.Ta energia co z nej salala sa nedala definovat.
Skratim to..
Pucka je dnes vydata za toho kamarata.Uz nie je pucka,schudla asi 20 kg a je z nej riadna samica este dnes.Este dnes ma tu energiu co vtedy a kamarat ju miluje rovnako ako pred asi 17rokmi.Ta kost ma za muza suknickara co si uziva zivot a nic neriesi.
Takze mozte mat vysnivanu babu a chciet ju navzdy a zrazu staci absolutny protiklad a prekvapite sami seba
Okolo 175 cm dlhé ryšavé vlasy, bledá pleť s jemnými pehami a krásnym úsmevom :) Ale na vzhľade mi až tak nezáleží ak nie je veľmi obézna alebo čistá kosť a koža. Dôležitejšie je aby bola samostatná a cieľavedomá čo vie čo chce od života (pracovný úspech, dom, rodina) a aby mi bola rovnocenným partnerom v živote, v ktorom sa budeme vzájomne dopĺňať. Mala by byť verná (ťažké nájsť), empatická, nebyť závislá na instagrame či facebooku (ťažké nájsť), nemala by byť prehnane žiarlivá a mala by byť sama sebou. Je toho viac ale aj s týmto čo som napísal je veľký problém takú nájsť
alebo uplne konkretne by mala vyzerat ako Gene Tierney :-DD
ale nie ale vyzorovo aj povahovo mam u zien radsej jemnost. proste taka zenska zenskost :-D
moja otazka je preco sa pytas. myslis ze tu najdes dostatocne velku vzorku pre nejaku statistiku ? alebo chces vediet nazory muzov konkretne odtialto ? alebo mas ine dovody ? mas pocity neistoty ? :-)
ale ked uz ti mam napisat tak ohladom vyzoru mam ja siroky zaber. zaujimaju ma rozne zeny a kludne aj stihle aj baculatejsie a pocas zivota som sa presvedcil ze aj ja zaujimam rozne zeny. niekedy stretnem dva podobne typy ale jedna ma ma v pazi a druhu zaujmem. cize je to v hlave.
vo vseobecnosti nemozem povedat ze by som mal nejaku vysnivanu alebo nejake vysnivane. ja to takto nemam. a tyka sa to aj povahy. nie som ten typ ktory by sa zameral na nieco vyslovene konkretne, skor som otvoreny a rad objavujem a nechavam sa prekvapit. niekedy mozno az privelmi. ale co povazujem mozno za najdolezitejsie a mozno to oznacit za nieco konkretnejsie, alebo aspon tak zhruba ako zakladna "kostra" :-) je aby mala hlavne dobry vztah k sebe samej ale v tej zdravej nie narcistickej alebo inej falosnej podobe sebalasky. a mala by si byt vedoma ze laska medzi dvomi nepride len tak sama od seba ale ze sa k nej treba dopracovavat a udrziavat ju. a humor. ked je baba vtipna a vie si vystrelit aj so seba tak to je vyhra pre muza :-)
Vysnívaná ? takú ktorú môžem chrániť , ktorá tu bude pre mňa a ja pre ňu. S ktorou si budem rozumieť a mať spoločné názory o živote a hodnotách. A vzhľad ? každému chlapovi sa páči iná , na každej je niečo unikátne , jedinečné. Hlavne musí byť sympatická. No nikto nie je dokonalý , každý ma nejaké chyby a to je samozrejmosť. Hlavné je ak miluje a dáva mužovi lásku a dôvod žiť. Hold to je moja definícia.
zalezi aky zivot vedies.. to sa takto vseobene povedat neda
Ja mám radšej štíhlejšie ženy, výzorovo aspoň priemer (to nejak extra neriešim) Hlavné pre mňa je povaha a rozum. Nesmie byť totálne vymletá a mala by byť spoločenská, rozumná a hlavne aby ma mala rada. Predpokladám, že nebude mať rada Star Wars, tak modré z neba jej znesiem, ak bude vidieť, že mám zlú náladu a navrhne mi pozrieť si všetky časti spoločne :D aj 2x. Nezaujíma ma práca, nezaujíma ma vzdelanie, nezaujíma ma finančné zabezpečenie. Chem toho málo a predsa tak veľa :D