Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

muži aká je podľa vás ideálna partnerka do života?

Kycera

Len či si niektorí muži nezamieňajú slabosť s obviňovaním. Ak by som to poňala futbalovo, tak po dvoch žltých kartách nasleduje červená!

Messje

Ja nie som.muz ale napisem skusenost ktorru som.zažila s muzom
Bolo nas viac von oslavovat.Pri stole sedeli dve baby.Jedna pucka a druha velmi pekna kost.Kamarat hovori...teraz sa pozerajte,ta nude dnes moja.Po dvoch hodinach sledovania ich sme ich pozvali ku stolu.Ta pucka bavila vsetkych.Ta energia co z nej salala sa nedala definovat.
Skratim to..
Pucka je dnes vydata za toho kamarata.Uz nie je pucka,schudla asi 20 kg a je z nej riadna samica este dnes.Este dnes ma tu energiu co vtedy a kamarat ju miluje rovnako ako pred asi 17rokmi.Ta kost ma za muza suknickara co si uziva zivot a nic neriesi.
Takze mozte mat vysnivanu babu a chciet ju navzdy a zrazu staci absolutny protiklad a prekvapite sami seba

Uriel

Okolo 175 cm dlhé ryšavé vlasy, bledá pleť s jemnými pehami a krásnym úsmevom :) Ale na vzhľade mi až tak nezáleží ak nie je veľmi obézna alebo čistá kosť a koža. Dôležitejšie je aby bola samostatná a cieľavedomá čo vie čo chce od života (pracovný úspech, dom, rodina) a aby mi bola rovnocenným partnerom v živote, v ktorom sa budeme vzájomne dopĺňať. Mala by byť verná (ťažké nájsť), empatická, nebyť závislá na instagrame či facebooku (ťažké nájsť), nemala by byť prehnane žiarlivá a mala by byť sama sebou. Je toho viac ale aj s týmto čo som napísal je veľký problém takú nájsť

vankus

alebo uplne konkretne by mala vyzerat ako Gene Tierney :-DD
ale nie ale vyzorovo aj povahovo mam u zien radsej jemnost. proste taka zenska zenskost :-D

vankus

moja otazka je preco sa pytas. myslis ze tu najdes dostatocne velku vzorku pre nejaku statistiku ? alebo chces vediet nazory muzov konkretne odtialto ? alebo mas ine dovody ? mas pocity neistoty ? :-)
ale ked uz ti mam napisat tak ohladom vyzoru mam ja siroky zaber. zaujimaju ma rozne zeny a kludne aj stihle aj baculatejsie a pocas zivota som sa presvedcil ze aj ja zaujimam rozne zeny. niekedy stretnem dva podobne typy ale jedna ma ma v pazi a druhu zaujmem. cize je to v hlave.
vo vseobecnosti nemozem povedat ze by som mal nejaku vysnivanu alebo nejake vysnivane. ja to takto nemam. a tyka sa to aj povahy. nie som ten typ ktory by sa zameral na nieco vyslovene konkretne, skor som otvoreny a rad objavujem a nechavam sa prekvapit. niekedy mozno az privelmi. ale co povazujem mozno za najdolezitejsie a mozno to oznacit za nieco konkretnejsie, alebo aspon tak zhruba ako zakladna "kostra" :-) je aby mala hlavne dobry vztah k sebe samej ale v tej zdravej nie narcistickej alebo inej falosnej podobe sebalasky. a mala by si byt vedoma ze laska medzi dvomi nepride len tak sama od seba ale ze sa k nej treba dopracovavat a udrziavat ju. a humor. ked je baba vtipna a vie si vystrelit aj so seba tak to je vyhra pre muza :-)

Anonym_90055

Vysnívaná ? takú ktorú môžem chrániť , ktorá tu bude pre mňa a ja pre ňu. S ktorou si budem rozumieť a mať spoločné názory o živote a hodnotách. A vzhľad ? každému chlapovi sa páči iná , na každej je niečo unikátne , jedinečné. Hlavne musí byť sympatická. No nikto nie je dokonalý , každý ma nejaké chyby a to je samozrejmosť. Hlavné je ak miluje a dáva mužovi lásku a dôvod žiť. Hold to je moja definícia.

Setname

Ja mám radšej štíhlejšie ženy, výzorovo aspoň priemer (to nejak extra neriešim) Hlavné pre mňa je povaha a rozum. Nesmie byť totálne vymletá a mala by byť spoločenská, rozumná a hlavne aby ma mala rada. Predpokladám, že nebude mať rada Star Wars, tak modré z neba jej znesiem, ak bude vidieť, že mám zlú náladu a navrhne mi pozrieť si všetky časti spoločne :D aj 2x. Nezaujíma ma práca, nezaujíma ma vzdelanie, nezaujíma ma finančné zabezpečenie. Chem toho málo a predsa tak veľa :D