muži aká je podľa vás ideálna partnerka do života?

Ipsilon

Nie je to Maťo kakalo, ale O Maťo kakalo. Proste neviem, ako sa povie po rómsky s.ať, nie som až taký génius. Že by shit? Alebo tak nejak?

Ipsilon

Divocina, tak Vám to poviem, keď mám čas, tak aj učím. Len tak za symbolickú sumu. Ešte mi zostal nejaký charakter, majú tí rodičia dosť toho platenia, tak nebudem ešte aj ja od nich drankať peniaze za kurzy. Ja nechcem také peniaze. Veľmi si potrpím na dobrej karme, first of all.
Rómske deti neučím. U náš je veľa Rómov, sú to veselé nátury, ak mám pravdu povedať, už som ich prekukol, lepšie než röntgén.
Tak dobre, Vy ste to chceli, pani Divocina, budem pokračovať ďalej. Ja som Vás vopred varoval. Chceli ste to Vy, je to Vaša vina:-)
Ľudia sú v koncoch. Nie je podľa mňa na vine ani tak vláda, ale to, že sme prijali euro. Napr. poznám ľudí aj Čechách (nie je to môj limit, of course) a tí si žijú veselšie než my. Ja som povedal, že som opozičný poslanec, tak sa podľa toho aj správam.
Ja Vám nevyčítam to, čo ste urobili zle, ale to, čo ste neurobili dobre.
Po nociach som si naštudoval aj politiku, ale nie som v skutočnosti politik, preto mi nemusíte veriť.
Nemáte tam u Vás v Blave nejaký projekt na preklad? Ja tu omylom zaspamujem celú stránku:-) Ich entschuldige mich, Frau Lehrerin, dass ich meine Hausaufgabe nicht gemacht habe. Tu som??? Haló???
Ešte aj brat si požičal okuliare, ja neviem, čo ja tu ešte popíšem.
www.youtube.com

Ipsilon

Ja mám dobrú partnerku a v žiadnom prípade si to nenechám ujsť, aby nás niekto rozviedol, resp. anuloval sobáš.
Nevidíme sa, pošlem jej toľko, koľko treba, o syna sa mi pekne stará, žiaden sex. Je veselý, optimizmus ho neopúšťa. To je hlavné.
Programovanie v 12.-tich zvládol, je.e na to, má recht.
V jeho očiach musím vyznievať ako totálny magor.
Niekto musí byť aj za magora...

Ipsilon

Kvôli recesii a najmä preto, aby sme ušetrili trochu el. energie, bude svetlo na konci tunela dočasne vypnuté. Okrem toho, pán Cháron už išiel do dôchodku (vo svojich 85 rokoch), neviem, kto Vás bude teraz prevážať na druhý breh - ja isto nie! Aspoň Jemu chcem dopriať príjemné slnenie na Katafalku. Makal jak zmyslov zbavený, celý život a ešte ho aj ohovárať budete. Že sa nehanbíte...

Ipsilon

Ideálna partnerka je taká, ktorá má tieto miery: 80-45-80
80 rokov, 45 stupňov teploty a 80 melónov na konte (sebaklam nie je pekná vlastnosť).
------------------------------------------------------------------
Toto je jeden z najlepších vtipov sveta. Mne nepríde smiešny, ale možno sa zasmejeme:
-francúzsky prezident Šarkózy navštívi oceliarne. Riaditeľ je prekvapený, nakoľko sa pán prezident Šarkózy zvíta s rádovým robotníkom pánom Mortónom tak, že ho priateľsky objíme. To isté sa stane, keď príde na návštevu pán prezident Obama, ako aj pán prezident Wladimír Putin.

Bez toho, aby to na neho urobilo dojem, povie riaditeľ Mortónovi: Stavím sa s Tebou, že Pápeža teda nepoznáš osobne!!!

Tak mu na to dal pán Mortón ruku! Nuž, my spolu občas hrávame Golf, ale nevadí, že mi neveríte. Stávka sa tak stane platnou a obidvaja pocestujú do Vatikánu. Počas Bohoslužby z ničoho nič pán Mortón zmizne. Krátko na to sa objaví priamo vedľa Pápeža. Z ničoho nič sa k riaditeľovi prihovoria dvaja Číňania, ktorí sa začnú vypytovať: prosím Vás, kto je ten chlapík v Bielom Rúchu vedľa pána Mortóna???