ahojte :) velmi by ma zaujimal vas nazor a postoj aka je vasa vysnivana partnerka do zivota s ktorou by ste chceli vztah? ake by mala mat vlastnosti /vyzor (lebo aj ten je dolezity) a co od nej ocakavate :) cakaam uplne uprimne odpovede dakujeem :)
muži aká je podľa vás ideálna partnerka do života?
Keby sa tu chlapy naozaj ùprimne vyjadrili ...neverila by si tomu.Tak ako pochybujes teraz o tom či píšem k tème.Nechci to vedieť .Sama na to prídeš o 10 až 20 rokov a bude to postupné .Ako sa pìše v rozprávkach zahubylo by ța to .
...submisivna stetka...mozes si s nou robit co chces :)
Žena , to je zázrak prírody, škoda , že nad jej krásu a vnady vyniká túžba vládnuť nad mužom. V tom spočíva množstvo historických aj sučastných problémov. Dnes dievčatá a ženy si pomýlili úlohu vo vzťahu k mužovi. Chcú byť múdrejšie a chcú sa im vo všetkom vyrovnať.Len zabúdajú,že žena ostane ženou a muž mužom ako po fyziologickej aj rozumovej. Ženy majú iný rozum a myslenie ako muži. Preto Boh dal taký rozdiel aby sa dopĺňali. Preto dnešná žena by si mala uvedomiť svoju úlohu vo vzťahu k mužom. A muži by mali chcieť pevné a citové vzťahy so ženami, a nie ako zajace v každom rohu chotára jeho deti a sklamané duše.
Preto ideálna partnerka neexistuje. Lebo ako sú rozdielny muži , tak sú rozdielne aj ženy . Ťažko by ste na starosť našli ideálny pár, čo v radosti a spokojnosti prežili život. Málo je takých. A na záver , Ženy ak si nebudete vážiť svoju ženskosť stanete sa hračkou pre mužov.
:-)
www.youtube.com
škoda že nevyzerám a nespievam ako Alizee to by som mala u Janka šancu :-( www.youtube.com
No hlavne aby jej nevadila moja výška. Mám 168-169cm, stačila by mi aj baba okolo 160 - 165 cm, hlavne aby jej úplne stačilo aj to že som len o 3-6 cm vyšší :/
No a hlavne aby bola verná a šťastná - to je ideálna partnerka. Vzhľad až tak veľmi neriešim ak nie je tlstá alebo tmavá.
Pokojne ako nižšie uvedená pesnička, Vám teraz, Vaše excelencie, poviem Ja, čo po Vás chcem. Nehreším, nenadávam. Ide mi o to isté, čo Vám, nakoľko žijem tu s Vami a nie je mi všetko jedno.
Chcem nižšie uvedené bez ohľadu na to, čo si myslíte alebo nie, milé excelencie (nemyslím toto pomenovanie vôbec pejoratívne).
1. Obnovenie hraníc iných krajín so Slovenskom (kontroly na hraniciach).
2. Postupné zrušenie meny Eura v priebehu max. troch rokov.
3. Žiadne vystúpenie z EÚ napriek všetkému.
4. Ponechať si právo na vlastné zákony.
5. Zvýšenie minimálnej mzdy aspoň na 700 eur. Dosť bolo zobračeniek.
6. Postupnú asimiláciu Rómskej menšiny, plus investovať do propagandy že to nie je až tak zlé, lebo to nie je až tak zlé (aj keď si myslíte opak).
7. Zníženie cien tabakových výrobkov na 3 eurá za krabičku. My nežijeme v Nemecku, aby sme si mohli dovoliť 5 eur za eine Schachtel.
8. A viac pozitívnej energie do tej Vašej politiky, lebo ma šľak trafí.
Vsio.
A čo sa mňa týka, ja už dávno nemám dôvod klamať.
www.youtube.com
Voyage, voyage - Cesta, cesta.
Ja som tu a nie tam, tak dajte na moje slová. Ja vám nechcem zle.
To už asi všetci "fičíme" na nejakých pochutinách:-) Ale opatrne a pozor, tie návykové sú lepšie než tie bez návyku (Bože, furt mi vypisuje čosi s červenou barvou-ešte aj tú barvu).
Bon soir Mademoiselle, divocina!
Cca 175 cm,blondína alebo hnedovláska,chudá,ale s pevným zadkom,nech ju je po čom plieskat,pekná,s dlhými vlasmi,s chudobní nohami a stredne veľkými prsiami
dakujem Janicko za sprijemnenie vecera kazdeho vecera ked som tu a citam vas :-) idem si dat este pirulku a spinkat :-)