Naozaj zosaliem z priatela..

Príspevok v téme: Naozaj zosaliem z priatela..
Lucia891997

Dobry vecer, pripadne noc.
Mam priatela 1 rok. Je mily, snazi sa mi venovat, a tak. Je to super muz. Ma par minusov, napriklad lenivost, sebeckost, niekedy je dost nedospely, co ma prinasa do zurivosti, ale to je snad normalne. Hadam. (?)
Problem je, ze ma neskutocne VYTACA niekedy jeho spravanie, su to tie male veci ktore povie a ja ho jednoducho v tej chvili neznasam.

Napriklad: Bavime sa o niecom, on spomenie operu. Povie, ze to na to byt treba trosku starsi aby sa mi to zapacilo. Pritom nevie, ze ja som operu pocuvala a nemam nic proti nej.

Tiez ma vytaca, ze vzdy mysli na sex - ano, rozumiem - sex je pre muzov alfa a omega, ale ja si myslim ze by mal vediet rozlisit kedy proste nerypat.

Nic mu za to nepoviem, lebo mam pocit ze by som mu ublizila. A tiez ma to nevytaca vzdy.
Sama si nerozumiem. Co mam robit? Akym sposobom sa mam snazit mysliet aby som nezosalela z toho? Je mozne ze ta cast so sexom je iba problem v mojej hlave?

Dakujem za pripadnu odpoved! :o)

lauri_95

Lucia ked ta tak hneva tak preco si s nim? si snad nesvojpravna alebo jeho siamske dvojca aby si sa nemohla rozist? kazdy mame na tomto svete moznost volby... len na sk je trend zivit vztahy kde sa dvaja aj zeru len aby sami neboli... potom si dvaja v takomto na prd vztahu spravia decko alebo viac deti aby sa nahodou spolocnost susedky rodina necudovali a aby neboli za podivinov a potom trpia vsetci. Na tomto fore si dlhodobo vsimam zeny a dievcata ktore su roky vo vztahu ktory je uplne nahovno ale vobec ho nevedia ukoncit a stale tupo dufaju ze sa ich chlap zmeni.. chodia s gamblermi, problemovymi chlapmi kurevnikmi ktori ich podcenuju... naozaj to nechapem a som stastna ze som zle vztahy vzdy vedela ukoncit.

Lucia891997

Plysak: ano, niekedy mam pri nom pocit menejcennosti a podcenovanie z jeho strany je bezne, co ma velmi mrzi

a mozno zasa mi tu niekto povie ake som decko a pod. ale rani ma, ked cely den je partner v praci, pride za mnou iba pre sex a potom zasa ide niekam prec, ze musi si nieco vybavit - napriklad ku kamaratovi, ale mate pravdu, mozno som precitlivena az prilis

Dakujem velmi pekne tu knihu si precitam, pretoze maju pravdu vsetci s tym, ze mam problem sa vyjadrit - no nemajte ma za zlu a neuprimnu, skutocne vravim pravdu, nechcem mu ublizit.

Messje

Plysak suhlasim
Lucia chcela poradit a dostala jedinu poriadnu radu.Od teba a ja suhlasim.Treba sa zamysliet ci ten koment co on povie mysli zle alebo len sarkasticky a ty tomu proste len nerozumies.
O tej opere by si tiez moa povedat na to ze ty tomu nerozumies..No,by si bol prekvapeny.A este mu mozes aj zaspievat a predviest ze aj ty to vies.Samozrejme ako srandu.

Plysak

No jak komunikovat..... normalne. Ked ti povedl to s operou tak si mu mala povedat ze vsak ty si operu pocuvala a pacila sa ti. Alebo ked si mysli ze teda je pre starsich nech ti vysvetli co tym mysli. A toto vsetko mozes povedat uplne kludne a normalne. Musis svoje pocity aj vyjadrovat ale nemusis sa hadat. Nemozes byt ku nemu taka opatrna nechciet mu ublizit. Preco by si mu mala ublizit ? Cim akoze co take strasne tym urobis ?

A druha vec je ze premyslaj nad sebou. Nebud iba reaktivna ale aj premyslaj ze ked ta nieco co povie vytoci tak sa zamysli preco ta to vytocilo. Napriklad to s operou. Mas pocit ze ta podcenuje alebo co ta na tom vytaca ?

Lucia891997

Dakujem vsetkym za rady a nazory, ci uz dobre, alebo zle. Naozaj som chcela vediet aj pohlafy inych a zoberiem si to k srdcu. Prajem pekny den :o)

Messje

Lucia
Pises ze rype co sa tyka sexu
V com spociva to rypanie?Ako rype?
A vobec nie je pravda ze sex je alfa omega chlapov.On ma 23, v tom veku je normalne ze ho sex bavi a ma ho s tebou rad.Co tym robí zle?
Dalej si pisala,ze sa bojis,ze mu ublizis.To si ako myslela?
Naozaj aj mne prides ako samovytacacia a hladas problemy kde nie su.
Porozmyslaj nad sebou ci nie je lepsie uzivat si vztah ako hladat chybu v priatelovi v kazdom jeho pohybe ci komente.

djvd

Tiez vidim v tebe chybu...si dieta nezrele na vztah so vsetkym co patri ku vztahu a laske medzi muzom a zenou, ale Z E N O U !
ty este niesi zena! Ano podla pohlavia to sedi ale inak si hlupe decko a podla toho co pises v suvislosti so sexom, s ktorym ta kamarat tak vytaca, ste uplne nekontabilni..a ptm sem taketo sliepky chodi plakat ze priatel ich podvadza ...