Naozaj zosaliem z priatela..

Príspevok v téme: Naozaj zosaliem z priatela..
Lucia891997

Dobry vecer, pripadne noc.
Mam priatela 1 rok. Je mily, snazi sa mi venovat, a tak. Je to super muz. Ma par minusov, napriklad lenivost, sebeckost, niekedy je dost nedospely, co ma prinasa do zurivosti, ale to je snad normalne. Hadam. (?)
Problem je, ze ma neskutocne VYTACA niekedy jeho spravanie, su to tie male veci ktore povie a ja ho jednoducho v tej chvili neznasam.

Napriklad: Bavime sa o niecom, on spomenie operu. Povie, ze to na to byt treba trosku starsi aby sa mi to zapacilo. Pritom nevie, ze ja som operu pocuvala a nemam nic proti nej.

Tiez ma vytaca, ze vzdy mysli na sex - ano, rozumiem - sex je pre muzov alfa a omega, ale ja si myslim ze by mal vediet rozlisit kedy proste nerypat.

Nic mu za to nepoviem, lebo mam pocit ze by som mu ublizila. A tiez ma to nevytaca vzdy.
Sama si nerozumiem. Co mam robit? Akym sposobom sa mam snazit mysliet aby som nezosalela z toho? Je mozne ze ta cast so sexom je iba problem v mojej hlave?

Dakujem za pripadnu odpoved! :o)

a_dr1a

Ja neviem z coho chces zosaliet, lebo ja tam nic take nevidim. Asi je to vekom mladostou. Treba byt viac nad vecou, pohoda pokoj klud pianko)
A k tej komunikacii. Ta je zaklad. Nememu decku ani vlastna mater nerozumie. Ale nie stylom krik rozkazy zakazy zduvanie ofukovanie urazky posmesky ironia. Proste inteligentne strucne k veci a ver, ze aj NIE sa da podat inteligentne milo s usmevom

Lucia891997

zvedava345: Mam 20 a partner ma 23. Snazim sa komunikovat s nim, len ako som povedala - niekedy sa normalne bojim, ze mu ublizim, ze jeho reakcia bude nieco typy ze som hnusna a ze to patri do vztahu.. Ako s niekym takym komunikovat bez ublizenia?

Naozaj dakujem vsetkym, ktori sa mi ozvali! Neskutocne si to vazim! :o)

agatakopecna

Od hajzla, ktorý si nevie vážiť ženu, daj ruky preč ! Nič mu nedáva právo, aby ti prikazoval, aby si skákala tak, ako on píska!!!! Len by sa niečo také chlap skúsil povedať mne, ale v momente by som mu rozkopala vajca na kašu a vysotila by som ho von z domu/bytu..

zvedava345

Lucia891997: Koľko má partner rokov, a ty? Asi je dosť mladý a neempatický. Sex má byť radosť pre obidvoch, a práve preto sa treba REŠPEKTOVAŤ a nenútiť... povedz mu napr.: "predstav si, že si chorý, že ťa bolí brucho, alebo máš chrípku, alebo ťa nasral šéf alebo chceš ísť na bicykel, alebo jesť a nechceš proste v danej chvíli sex...a chceš svätý pokoj... ja ťa v tých situáciách pochopím, tak pochop aj ty mňa, že mám rada s tebou sex, ale chcem občas aj oddych od tých rečí. "

alebo REŠPEKTUJ MOJE TELO. Povedz mu, aj čo sa ti páči a nepáči v posteli. Tvoj chlap nie je telepat- a ani ty nie si telepatka. Prípadne mu povedz, nech ťa pomasítuje, správne uvoľní, lebor eči nie sú také sexi ako skutky :)

komunikácia je dôležitá, tak sa o vzťah staraj komunikovaním, lebo ťa dožerie tak, že to ukončíš, a nebudete mať spolu nič a to by bola škoda. Radšej sa o seba starajte.

Lucia891997

Viete, ja sa iba bojim ze on sa bude citit ublizeny a povie mi aka som hnusna. Bude mi rozpravat ze to je sucast vztahu atd.. ja naozaj neviem co mam robit

tarapaca

ja som uplne rovnaka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a rozhodne to v sebe nedusim, ked mam bojovejsiu naladu, tak vybuchujem
presne, take blbe reci, ach

Alessandra99

Všetko čo ti vadí, tie veci, čo si tu vypísala - mi normálne pokojne povedz.
Dusiť to v sebe je najhorší vec , lebo ono sa to bude v tebe hromadiť a hromadiť a potom sa stane, že jedneho dňa buď na neho vybuchnes alebo si povieš dosť a v tichosti od neho odídeš.
V každom prípade on tomu nebude chápať, bude prekvapený, lebo teraz žije v tom, že je všetko okrej.

Komunikácia je veľmi dôležitá !