Cauko,potreboval by som poradit ohladne jednej veci.Do posilky som zacal chodit pred asi 2 rokmi (teraz mam nieco nad 16 rokov(,chodim tam pravidelne tri krat do tyzdna,ostatne dni si idem na plavaren zaplavat.V poslednej dobe som tam narazil na uchylnich dochodcov..Nosim normalne boxerkove plavky -ziadne kriklave,postavu mam vysportovanu,klasika.Ide o to ze som si viac krat vsimol ze mi nejaki drbnuti starci (kazdy raz iny) cumia do rozkroku.Hned dam priklady len z poslednych asi 2 tyzdnov: stal som pri skrinkach len v boxerkach lebo som len chvilu predtym prisiel do satne.Prisiel ku mne nejaky stary dedo a tvaril sa ze sa pozera na lavicku a ide si sadnut ale zbadal som ze sa mi "nenapadne" pozera do rozkroku,tak som sa otocil od neho. Dalsi priklad: isiel som popri bazene a oproti mne isli nejake 2 stare baby -jedna sa na mna pozrela a od hlavy presla nizsie pohladom az sa zastavila na urovni pasu na plavkach -aj ked som si to vsimol jej to bolo asi jedno,ani sa neunuvala odvratit zrak az kym sme sa neobisli.Najviac ma ale nasral jeden uchylny homo dedo -uz som sa sprchoval,ze idem prec.On vysiel zo satne,isiel pod vedlajsiu sprchu.Ja som si odtiahol gumu od plaviek,aby som sa zbavil chlorovej vody aj z plaviek a vtedy som kutikom oka uvidel,ze sa mi naschval presne v tej chvili pozrel do plaviek -rovno na penis a gule.Ako keby nic take v zivote nevidel!! Kokos,sere ma to doteraz.Isiel by som do druhej plavarne,ale tu mam ovela dalej a nestihal by som to casovo. Este chcem podotknut,ze "tam dole" som priemerny,nijake nenormalne rozmery.Plavky nemam nejak velmi tesne,normalne.Vyskusal som namiesto boxerkovych aj tie dlhe ale v nich sa mi citelne horsie plavalo.Neviem co by som mohol spravit aby mi necumeli starci do rozkroku.Vy by ste co spravili na mojom mieste?
uchylny starci na plavarni
a_dr1a daj link na taky pokus... toto je hlupost... ak nevies ze ta niekto moze pozorovat tak nemas taky pocit taketo poity mavaas vecsinou ked si myslis ze by ta niekto mohol pozorovat a to aj ked ta nepozoruje skratka nijako to vycitit nevies
anjelik ma vynimocne pravdu.. ked som sa sprchovaval v posilovni tak na mna tiez vsetci cumeli a ja som zase cumel na inych... preco su verejne sauny asi tak plne? je normalne ze ked sa odhali cast tela ktore je inak vzdy skryta a ty take nieco vidis tak raz za mesiac tak sa tam pozries.
pokial tam nechodia len preto aby sa poerali tak je to imho v pohode... ani by ma nenapadlo to riesit a skor si poviem ze asi som na tom dobre ked ma ocumuju
Ahoj Peto) Nemas zac dakovat, rado sa stalo a rozhodol si sa spravne. Najlepsia je ignoracia a naucit sa s tym proste zit. Vsetko dobre, ahoj)
Caute. a_dr1a, tebe velmi dakujem, ze si sem napisala, si jedna z tych, co to skutocne pochopili. A nieco som pochopil aj ja - ze odteraz to uz budem ignorovat a zacnem si teda na to zvykat. Este raz dakujem vsetkym zucastnenym, temu sme teda vyriesili.
Ahoj Peto. Ja ti rozumiem a chapem ta. Mne sa to deje tiez :D Jedine co ti mozem poradit, je ignorovat to, nevsimat si to, mat to proste na haku. Ja si to uz vobec nevsimam neregistrujem to. Vedome to ignorujem.
Inak Messje. Je aj vedecky dokazane, ze clovek (aj ked to nemusi priamo vidiet), vyciti na sebe pohlad ineho cloveka, ludi. Robili sa na to aj pokusy. Ludia to proste vycitia a malokto sa v tomto myli.
A este k teme. Peto. Proste aj ked to vidis vnimas registrujes a citis, ze sa divaju, ocumuju ta - neries to a vedome to prehliadaj. Este sa tomu usmej) Vsak pohoda klidek tabacek. Ja si to uz ani neuvedomujem. A to bud rad, ze ta len ocumuju. Na mna uz (ci plavaren more wellnes) skusili uz aj telesny kontakt. Vtedy sa uz proste netvarim, ze to nevidim nevnimam, ale sa hlasne razne ohradim alebo ak je tam ludi viac, necakam a rucne strucne (som za damu :D takze sceny rozruch na verejnosti nepotrebujem nrrobim, ale uz som neraz dotycneho tak kopla pod vodou alebo vyssie ustedrila uder ze mu stacilo. Okolie si ani nic nevsimlo a ja som kludne s graciou usmevom odplavala odkracala). Naco mat s uchylakmi sceny a rozruch? A zas ja posobim celkovo dost nepristupne nedostupne "horenos" ci dominantnejsie, takze si radsej uz ani nic nedovolia.
A uz ti tu pisali, ze pouzit uterak osusku. To je tiez riesenie. A vies co tych ludi pritahuje? Ako posobis a co zo seba vyzarujes. Si mlady, mas pekne telo, a si si vedomy svojich prednosti. Proste tvoje ego, spokojnost so samym sebou, charizma sarm fluidum osobnost, z teba salaju vyzaruju. A to pritahuje. Pozri. Zvykni si na to. To nie je len o plavkach. Ked aj normalne obleceny vkrocis do miestnosti plnej ludi a upru sa na teba vsetky pohlady, ber to normalne a prirodzene. Iba sa to nauc prijat spracovat a narabat s tym. Ked nejde o zivot ide o H
V tvojich ociach ten 45rocny mozno mlady nie je,ale je to muz v najlepšom veku
Ja sa ale stale pytam...ak si ho nesledoval ty,ako vies ze sa na teba pozeral?Ved ked ja niekoho nesledujem,obliekam sa,umyvam,hladim na seba ,jak viem kam sa pozeraju ti okolo mna?
On predsa pozeral na mna a nie ja na neho. A nehovorim,ze 45 rocny je stary, ale tiez nie je uz najmladsi,no nie?
No 45 rocny je u teba stary chlap?
Mila Messje, ja nikoho nesledujem,ale byva to tak ocividne ze sa to neda nevsimnut.Nehovorim predsa o kratkom okamihu,ale ked pohlad trva NIEKOLKO sekund tak si to predsa vsimne aj slepy.A dobre mi to skutocne nerobi -niesom teply a niesom ani na starsie (ak si citala temu,tak vies ze som sa nezmienoval iba o chlapoch,ale aj o babkach).A uz vobec som nesledoval nejakeho mladeho muza - to si odkial zobrala?? To ze som vypracovany som napisal iba preto,lebo by bolo skor pochopitelne keby sa niekto pozrel na brucho alebo nohy,ktore asi za ten pohlad stoja,ale nie na cast tela,ktora ma zostat skryta - ved prave kvoli tomu sa predsa tie plavky nosia!
Mily Peto
Vies ako to ja vidim?Ty sledujes chlapov okolo ci sa ti tam dole pozeraju.Ja som bola vela krat na plavarni a nikdy som nesledovala druhe zenske kam sa pozeraju.
Sam to vyhladavas ci ta sleduju a robi ti to dobre.Pises o svojom tele aky si vypracovany este aj tu.Tu nejde o starych panov,lebo ty si sledoval aj mladeho muza kam hladi.Tebe to robi proste dobre.