Cauko,potreboval by som poradit ohladne jednej veci.Do posilky som zacal chodit pred asi 2 rokmi (teraz mam nieco nad 16 rokov(,chodim tam pravidelne tri krat do tyzdna,ostatne dni si idem na plavaren zaplavat.V poslednej dobe som tam narazil na uchylnich dochodcov..Nosim normalne boxerkove plavky -ziadne kriklave,postavu mam vysportovanu,klasika.Ide o to ze som si viac krat vsimol ze mi nejaki drbnuti starci (kazdy raz iny) cumia do rozkroku.Hned dam priklady len z poslednych asi 2 tyzdnov: stal som pri skrinkach len v boxerkach lebo som len chvilu predtym prisiel do satne.Prisiel ku mne nejaky stary dedo a tvaril sa ze sa pozera na lavicku a ide si sadnut ale zbadal som ze sa mi "nenapadne" pozera do rozkroku,tak som sa otocil od neho. Dalsi priklad: isiel som popri bazene a oproti mne isli nejake 2 stare baby -jedna sa na mna pozrela a od hlavy presla nizsie pohladom az sa zastavila na urovni pasu na plavkach -aj ked som si to vsimol jej to bolo asi jedno,ani sa neunuvala odvratit zrak az kym sme sa neobisli.Najviac ma ale nasral jeden uchylny homo dedo -uz som sa sprchoval,ze idem prec.On vysiel zo satne,isiel pod vedlajsiu sprchu.Ja som si odtiahol gumu od plaviek,aby som sa zbavil chlorovej vody aj z plaviek a vtedy som kutikom oka uvidel,ze sa mi naschval presne v tej chvili pozrel do plaviek -rovno na penis a gule.Ako keby nic take v zivote nevidel!! Kokos,sere ma to doteraz.Isiel by som do druhej plavarne,ale tu mam ovela dalej a nestihal by som to casovo. Este chcem podotknut,ze "tam dole" som priemerny,nijake nenormalne rozmery.Plavky nemam nejak velmi tesne,normalne.Vyskusal som namiesto boxerkovych aj tie dlhe ale v nich sa mi citelne horsie plavalo.Neviem co by som mohol spravit aby mi necumeli starci do rozkroku.Vy by ste co spravili na mojom mieste?
uchylny starci na plavarni
Pre ľudí je úplne prirodzené a normálne, že sa radi dívajú na veci, ktoré pre nich vykazujú známky istej usporiadanosti a funkčnosti a proporcionality, jedným slovom, považujú ich za *krásne*. Ty ako mladý chlapec, navyše snažiaci sa o istú súmernosť tela cvičením, toto spĺňaš. Niet potom divu, že si ťa radi obzerajú. Nie je na tom nič úchylné, len ty si mladý a evidentne nie najmúdrejší, keď ťa to vytáča. :o) Tiež si rád pozrieš pekné dievčatá a nikto si o tebe preto nemyslí, že si úchyl. Z tvojich pohlavných orgánov nijak neubudne, keď si ťa niekto pozrie..ale trochu pochopenia by ti pribudnúť veru mohlo. Potom by ťa nehnevali podobné hlúposti a skôr by si sa na tom pousmial. Možno si to neuvedomuješ, ale tiež raz budeš starý a rád sa pozrieš na pekné telo..a možno aj chlapčenské a spomenieš si, že tiež si tak pred rokmi vyzeral.:o) Na plaváreň sa predsa chodí plávať a nie rozčuľovať sa, čo tam druhí robia a že si dokonca dovolia sa sprchovať nahí..inak úchylné. :o)))
Caute.No tak bol som plavat aj dneska,ako som hovoril.Ludi bolo viac nez dost,bol som rad ze sa mi usla skrinka.Podobna situacia bola aj dnes - dnes to bol trochu mladsi chlap ked ho porovnam s dedom,mal okolo 45 rokov.Ja som znovu sedel na lavicke v boxerkach (tak ako minule - este som len prisiel) a daval som si oblecenie do tasky.On bol kusok dalej odo mna,stal,susil si vlasy.Ako som pchal oblecenie do tej tasky a vyberal som si plavky,uterak,atd... tak som JASNE videl ze mi cumi do rozkroku.Riadil som sa tvojou radou (Mesacny Princ) - ignoroval som to a sam som bol zvedavy kolko ho to bude bavit.Po niekolkych sekundach,mozno ich bolo 10,neviem presne, si asi uvedomil ze mi tam dole nic nechyba a ze je to neslusne,dosusil si vlasy a zacal sa starat o seba. Inak ale nechapem ze preco chlapa (ak teda nieje teply) moze zaujimat "vercajch" chalana ako som ja,ked mam od neho asi o 30 rokov menej?? Dost mi to vadi,ale asi naozaj s tym nic nespravim a budem to musiet riesit tak,ze to budem celkom ignorovat,nech si kazdy pozera co chce.
Mesacny Princ, tebe by to teda vobec nevadilo,keby si niekde len v boxerkach a niekto by ta takto ocumoval na intimnom mieste ako mna?
A nepomohlo by, prehodiť si na plavky okolo bokov uterák cestou k bazénu? Tam ho len rýchlo zhodíš na lavičku a šup do vody. A cestou späť rovnako. Chápem ťa, ja mám trochu nadváhu a navyše som nízka, takže tiež všetky oči na mne, ja sa omotám uterákom a neriešim. Plaváreň mám blízko domu, takže ja sa ani nesprchujem, len osuším a až potom doma a nemám z toho žiadne problémy (vlasy, pokožka). Ale tiež neznášam babky, čo sa vyzlečú dohola a potom sa veľmi podrobne a pomaly umývajú.. na sprchách nie sú závesy, takže vidno VŠETKO ://
No ale zaujimave,ze mam fajne vypracovane brucho aj nohy a oni mi cumia na kok*t. Neviem co cakaju,ze tam uvidia.Predsa kazdemu zdravemu chlapovi je v takychto boxerkovych plavkach rozoznat viac ci menej penis a gule.Mne to je neprijemne hlavne preto,ze su to stare ropuchy starsie odo mna minimalne o 50 rokov,ine by to bolo keby sa pozrela nejaka pekna mlada babenka... V posilke sa toto nedeje,tam sa stara kazdy o seba a hlavne chodia tam iba mlady. Zajtra (teda vlastne uz dnes) idem zase na plavaren,tak som zvedavy ci to bude pokracovat. Ze sa nehanbia,keby som ja takto im cumel na cecky tak si budu mysliet,ze ich "sexualne obtazujem".