Zaloha ?

Príspevok v téme: Zaloha ?
NickName000

Dobry den,
s priatelkou sme sa rozisli uz nejaky ten mesiac dozadu - resp. ona to tak chcela, ale odvtedy to nikdy neuvarela definitivne. Stale mi dava nejake nadeje. Pokial viem, nikoho ineho nema vyhliadnuteho - tym som si isty na 99 %. Stale mi vravi, ze ma ma rada, ale chce byt sama. Tak vravim, ze ok, teda koniec a ona vzdy na to, ze to takto nechce... Je mlada a zevraj nie si sebou ista a sama nevie co chce. Co s takou dievcinou ?? Ja by som jej dal modre z neba a nikdy som ju nesklamal a teraz je to totalne cele zle - z mojho uhla pohladu. Ja to tak nechcem a chcem sa pohnut z miesta, ak sa ona nevie rozhodnut a stale ma natahuje. Pritom som ju nikdy v nicom neobmedzoval a stale stal pri nej. Uz som z toho dost na nervy a tlacil som na nu v poslednej dobe, aby sa konecne rozhodla, lebo tato situacia ma dost nepriaznivo ovplyvnuje v osobnom aj pracovnom zivote. Pri poslednom rozhovore sa zas vyjadrila tak, ze chce este cas si premysliet co vlastne chce... A to mi nedokazala povedat ani do oci, ale napisala mi spravu... Tak som jej odpisal, ze dost. Ziadne dalsie falosne nadeje a zablokoval soom ju. Trosku sa mi ulavilo, ale... ved to poznate. Dalo sa to riesit aj inac ?

NickName000

Problém teraz ale je, že v hlave je bordel. V robote sa buď musím učiť, alebo slúchadlá na uši a píšem kód - v podstate som bez kontaktu s ľuďmi a teda mám toho plnú hlavu prevažnú dobu pracovného času.. Ťažko mi je pracovať hlavou, keď je plná jej... Hudba mi trošku pomáha. Po robote hneď fitko - tam ju sem-tam stretnem a keď nie, tak na to furt myslím, že sa tam môže zjaviť (asi by bolo vhodné zmeniť prostredie nie ?) Večer som na byte okolo 8. Sprcha, varenie - cca od pol 10 som voľný a pozerám na telefón a bijem sa sám so sebou :D. Ako to vyhnať z hlavy ? Ten voľný čas nejak zmáknem, ale ako v robote ju vybiť z hlavy ? Nejaké rady by pomohli :)

Kycera

Správne uvažuješ!!! Dopraj si ten čas pre seba a ber to ako lekciu, kt. Ťa mala niečo naučiť. Nie, rozhodne sa nemáš s za čo hanbiť! Po Tvojom poslednom príspevku si myslím, že to nebolo dievča pre Teba. Zdá sa, že že má problémy s psychikou.
Tak nech Ti ten najbližší vzťah prinesie šťastie! : )

Ipsilon

Trochu melanchólie na Valentína nezaškodí:-O Už nám zostali len takéto pocity... Tie sú grátis.
-------------------------------------------
Nik nám nepovie, že mercy za to, že si.
Teraz, čo nám zdražili vodu, tak už vážne neviem. Ešte aj tie rybky na mňa nejako divne, prosebne pozerajú. Teoreticky to akvárium nezruším, zas mi príde divné mať na dva litre vody, jedno kilo živej hmoty, slimákov:-O

NickName000

Mladá je, predtym jej vzathy vydrzali zhruba rovnaku dobu, potom prisiel skrat. Tam to riesila ale razne - koncom a teraz sa to strasne tahalo pricom ona bola vysmiata a ja zniceny. Skoda. Dufam, ze si to skoro uvedomi a ze Ja v tom case uz budem vztahovo niekde uplne inde. Neviem ci by mi neprospel teraz nejaky cas len pre seba - uvedomit si, ze aj Ja mam nejaku hodnotu, pretoze pre nu som teda klesol dost dost nizko, hanba spominat. Na druhej strane sa necitim byt nepripraveny na dalsi vztah. Tak tomu necham volny priebeh a nebudem na nic tlacit asi.

Kycera

Ešte Ti odpoviem na Tvoju otázku : "Nie, nedalo sa to inak riešiť!" V tomto smere si sa správne rozhodol, inak by Ťa to položilo na lopatky: : )

Kycera

Môžeš aj nemusíš byť "zálohou". Mne sa však zdá, že je úprimná, že ešte nevie čo chce, a tak váha. Na rozdiel od Teba nie je zrelá. Zrejme bude od Teba mladšia, neskúsená, možno si jej prvý,... Tých možností je veľa.
Možno sa dievča spamätá a možno sa na Teba nakontaktuje sama a možno ani nie.
Pozri, rozhodol si sa ako rozhodol, tak to už nechaj tak a pohni sa ďalej.

Ipsilon

Ja si myslím, že ona ťa tým pomaličky, ale isto ničila, že? Zašlo to až tak ďaleko, že si zareagoval prudšie v rámci sebaobrany. Rieš si svoj život a keď sa ti náhodou ozve a náhodou budeš mať čas a chuť, tak sa s ňou porozprávaš, ale choď ďalej.
P.S. Už keď rana, tak sekerkou:-O

NickName000

Ani nie, ze vaham. Vahal som ci to ukoncit. Ako som pisal, tahalo sa to na moj vkus dost dlho a bez nejakej vyraznej zmeny a vzdy len bolo na mne, aby som cakaal ako sa rozhodne. To nemalo vyznam. Nechapem ale preco to takto robi, preco jednoducho nepovie koniec ?? Vie, ze chce byt sama, ale nechce o mna prist... Tak o com to je cele ? :D zacarovany kruh. Ked sme sa rozisli tak mi bolo strasne blbo, potom sa mi ozvala, ze chce na tom pracovat - ale pri tom "chcem" to skoncilo. Mrzi ma, ze som to musel takto riesit, ale potrebujem uz klud. Strasne ma ta situacia ako medzi na bola ubijala. Ja jej verim, ze je zmatena, ze potrebuje cas. Pochybovala ale uz velmi dlho a aj tak som pri nej stal no do kedy ? a s akym vysledkom ?
Myslim si, ze som spravil dobre, ze som to takto vyriesil, ale dalo sa to riesit inac ? Mna napadlo len toto, alebo rana paralyzerom a zamknut do pivnice :D

Alessandra99

Ak si jej napísal že dosť a zablokoval si ju - tak to bolo to najlepšie čo si mohol urobiť !

Uzavretá kapitola, pohni sa v živote ďalej.