Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zaloha ?

Príspevok v téme: Zaloha ?
NickName000

Dobry den,
s priatelkou sme sa rozisli uz nejaky ten mesiac dozadu - resp. ona to tak chcela, ale odvtedy to nikdy neuvarela definitivne. Stale mi dava nejake nadeje. Pokial viem, nikoho ineho nema vyhliadnuteho - tym som si isty na 99 %. Stale mi vravi, ze ma ma rada, ale chce byt sama. Tak vravim, ze ok, teda koniec a ona vzdy na to, ze to takto nechce... Je mlada a zevraj nie si sebou ista a sama nevie co chce. Co s takou dievcinou ?? Ja by som jej dal modre z neba a nikdy som ju nesklamal a teraz je to totalne cele zle - z mojho uhla pohladu. Ja to tak nechcem a chcem sa pohnut z miesta, ak sa ona nevie rozhodnut a stale ma natahuje. Pritom som ju nikdy v nicom neobmedzoval a stale stal pri nej. Uz som z toho dost na nervy a tlacil som na nu v poslednej dobe, aby sa konecne rozhodla, lebo tato situacia ma dost nepriaznivo ovplyvnuje v osobnom aj pracovnom zivote. Pri poslednom rozhovore sa zas vyjadrila tak, ze chce este cas si premysliet co vlastne chce... A to mi nedokazala povedat ani do oci, ale napisala mi spravu... Tak som jej odpisal, ze dost. Ziadne dalsie falosne nadeje a zablokoval soom ju. Trosku sa mi ulavilo, ale... ved to poznate. Dalo sa to riesit aj inac ?

Paplon

A preco by si mal na nu tlacit. Pretoze je taka vynimocna a ina uz nebude ? Nestracaj cas s ludmi ktori vahaju ci s tebou byt a netlac sa nikomu do zivota je moje heslo. Treba byt v tychto veciach razny a tvrdy aj k sebe aj k tej druhej osobe. Neprosikat netlacit necakat.

neviem111111

pokial ty vies, nema nikoho vyhliadnuteho - tak vzhladom na jej spravanie si mozes byt viac nez isty, ze niekoho vyhliadnuteho ma.

Ipsilon

Keď ona nevie, čo chce, tak je dobré, že to vieš aspoň ty. Keď si cítil potrebu sa nejako rozhodnúť, tak si sa rozhodol. Nemáš si čo vyčítať, lebo si konal v súlade so svojim vnútrom. Ale trochu váhaš aj ty sám, keď si tom založil tému, že?