zdravim vas zeny,co si myslite o chalanovi co ma 26 a je ,no ako by som to nazvala tzv, zajacik,:D nevravim ze je uplne neskuseny,riesil daco ozaj ze kratkodobe,ale tak proste nedoslo na to,, niektory to o nom tusie,no on o tom nikomu nehovoril,ale je to celkom fesi a dobre sa bozkava heh,neriesim s nim nic vazne,nic sme spolu nemali,ale vravel ze to nekcel robit len tak s hocikym,ze to kcel z lasky no,,ja neviem aky mate nazor na taketo myslenie,viem ze je to jeho vec a kazdeho osobna vec ale aj tak,som o 3 roky mladsia od neho,este,nerozumiem preco takyto fajn chalani a je ich viac cu proste neskuseny,hanblivy,pri tom na tom nemaju vacsino u dovod no :D
nerozumiem niektorym chalanom :D
buffy22. Ak to s nim myslis vazne, vyhovujete si rozumiete, pacite sa jeden druhemu, tak sa spoznavajte stretavajte. Moze byt z toho laska, krasny vztah. To aky je, moze byt prednost a vyhoda
pred adr_1a,,nie nie ja som mala jeden vazny vztah ktory trval 4 roky,a odvtedy som pol rok ani pusu nedostala no vazne :D,no vlastne kym som nenarazalia az na tohto macka :P :DD
@tarapaca súhlasím s tebou. Myslím si, že každá túži mať vo svojom živote takého skvelého chlapa, ktorý si nechá pre seba intímne veci a zážitky, ktoré spolu prežijete a nevyrozpráva ich hneď kamarátom. Myslím si, že sa môže aj nemusí hrať, ale to sa dá zistiť :)
v pohode pokial len niektorym ja mam pocit, ze ziadnym :/
buffy22, ja sa skor cudujem tebe a nie tomu chalanovi. Mas 23r, zrejme aj dost sexualnych skusenosti za sebou, a jemu sa cudujes, ze caka na tu pravu, nepcha ho kade tade ai? Vies, malokto ostane s tym svojim prvym navzdy naveky. U niektorych su z toho vztahy kratkodobe ci dlhodobe, ini sa uz viac ani nestretnu nevidia. Minuly rok som travila leto s 1dievcinou 21r, ktora stale tocila o tom, ako tuzi po laske vaznom vztahu a nakoniec z nej vyliezlo, ze mala uz viac ako 20sex.partnerov?? Vsak ja pri nej bola ako novicka a to som staarsia)) S tebou mi to pride rovnake. Ide o to, ako ty stavias normalneho chalana co ma aj iste zasady principy emocie tuzby sny moralku ai do role "nenormalnosti". Ale toto vsetko je iba tvoj uz pokryveny "chory" pohlad a zmyslanie. Nie ze ty si divna so svojim sposobom zivota a zmyslanim - ale on) Ja som cakala tiez na toho mojho prveho dlhsie nez je asi bezne "normalne" ale nelutujem. Mne je jedno ako kto zije. No nesudim nestaram sa a riadim sa "zi a nechaj zit". A to by si mala aj ty.
A este nieco. Ty mi prides, ako keby si mala zalusk na toho chalana, no beries ho iba ako hracku zabavku. A to radsej nerob. Mohol by sa na teba naviazat zalubit, nezlom mu srdce kvoli svojej zabavke. Niektori si myslia, ze muzi nemaju city srdce, nevedia, co je to laska. Niektori muzi vsak neraz horsie prezivaju sklamanie v laske nez zeny. Poznam dost muzov ktorych laska znicila zlomila a neboli viac schopni milovat zblizit sa s inou zenou. No zenu taku neznam ani jednu
Stotožňujem sa s názorom @sasdq, že ženy to v tomto majú o dosť ľahšie a u nich tá hanblivosť je prejavom milosti a majú aj viac nápadníkov, ale u chalanov je to problém. Pociťujem to sám na vlastnej koži, keď som sa toľkokrát snažil a všetko nezdarom. Sám mám 24 rokov, za chvíľu 25 a áno som aj ja panic, lebo rozmýšľam ako ten tvoj 26 ročný kamoš a neláka ma sex na jednu noc.
Ak by sa mi nejaká baba, nebodaj budúca frajerka raz za to smiala, tak som pripravený ju poslať ihneď do riti. Ako keby sex bol to najdôležitejší vo vzťahu.. To nie je choroba, a čo, nie každý má to šťastie nájsť tú pravú v 17-tich a pritom neni ani škaredý, ani hlúpy ani nemá o koliesko menej. :D ...pohoda klídek, idem spať :D
Bože ten chlap je ale hlupák :/ Opisujete ho ako pekného a celkom vtipného a on stále nič... Nechcem ho nejak uraziť, ja mám 21 rokov a tiež som v živote nemal nič s babou. Ale keby som mal príležitosť s nejakou peknou babou tak by som absolútne neváhal, láska-neláska.
Lenže ja som ten opačný prípad. Nie som pekný, som malý (169cm), nie som ani nejako atraktívny, že by po mne nejako (pekné) baby išli, takže pre mňa bude veľmi ťažké sa dostať do toho. Nikdy o mňa nebol záujem :(
Ale keby som sa dostal do reči s nejakou a dostali by sme sa do toho bodu tak by som určite nezabrzdil... Ale tak ja nie som on, každý má iné názory, ale tak trochu mu aj závidím, lebo mal príležitosti a nechal to tak. Ale hlúpe je to len z môjho pohľadu, pretože som v stuácii v akej som, možno aj ja budem hľadať lásku niekedy, ale teraz by som už konečne chcel nejakú babu a kľudne aj len na sex, bez citov... viem, znie to odo mňa hnusne, ale aj takí ľudia ako ja žiaľ existujú :)
očividne nerozumieš ani gramatike
ja som ani nepochopil na co sa vlastne pytas :D
Buffy,
vieš, je veľký rozdiel medzi sexovaním a milovaním. Ak je to Tvoj chlapec, tak sa ho drž. Je viac ako pravdepodobné, že Ti bude verný.
To ako sa správa medzi babami, znamená, že nie je h a n b l i v ý, má zdravé sebavedomie, je rozumný, vie čo chce a s kým to chce. Každý máme svoje tempo, nenazvala by som to komplexom. A nepodlieha dnešným trendom. V živote sa ešte budeš čudovať mnohým veciam, ale o tom život je. : )