zdravim vas zeny,co si myslite o chalanovi co ma 26 a je ,no ako by som to nazvala tzv, zajacik,:D nevravim ze je uplne neskuseny,riesil daco ozaj ze kratkodobe,ale tak proste nedoslo na to,, niektory to o nom tusie,no on o tom nikomu nehovoril,ale je to celkom fesi a dobre sa bozkava heh,neriesim s nim nic vazne,nic sme spolu nemali,ale vravel ze to nekcel robit len tak s hocikym,ze to kcel z lasky no,,ja neviem aky mate nazor na taketo myslenie,viem ze je to jeho vec a kazdeho osobna vec ale aj tak,som o 3 roky mladsia od neho,este,nerozumiem preco takyto fajn chalani a je ich viac cu proste neskuseny,hanblivy,pri tom na tom nemaju vacsino u dovod no :D
nerozumiem niektorym chalanom :D
akoze ja to neberem ako nieco zle alebo blbe,len som sa este nestretla s takymto clovekom :) viem ze je viac takych a aj dievcat.len radsej cusia co sa toho tyka,niektorym fakt staci len prvotny signal a prelomia sa lady a uz to ide samee no
ale nanho by ste nepovedali niekedy ze je neskuseny alebo taky,podla toho jeho spravania medzi babami,vela krat rozosmial aj viac dievcat naraz alebo uplne cudziu,praveze by ste tipovali ze je tak super ze vas ani nebude kcet a tazke je si ho udrzat aby vam neodisiel za inou :DD strasna ironia tato doba :) tez vravel ze sex uz mohol mat viackrat,ze vzdy to bolo iniciativa danej dievciny,ani nevedel ako s k tomu dostal :D tusim ze 3 krat,ale proste mal nejaky komplex alebo sa hanbil jej to povedat,ze to bolo nanho prirychlo a radsej cuvol heh
A ja zasa nechápem, čomu Ty nerozumieš?! Čo si myslím? Nuž, že patria k tým, kt. si milovanie spájajú s láskou a nepodliehajú pudom! Nič viac a nič menej! Mimochodom nie sú to žiadni "zajačikovia"! Toto je ešte mladý chlapec. Osobne poznám viac 30-níkov, kt. ešte nemali ženu a sú to krásavci!
A divila by si sa, ale na svete existujú aj také ženy. Asi tak.
Alebo nejak defektneho.
Muz ktory sa hanbi musi najprv prekonat svoju hanblivost. Zena ktora sa hanbi nemusi prekonavat nic. Hanblivost zien je povazovana za roztomilu bez ohladu na to ako ju oni same vnimaju. Hanblivy muz je vacsinou povazovany za nezreleho ci slaboskeho.
Muži to majú úplne inak ako ženy. Žena nemusí nič, len čakať a má X záujemcov na každý prst. Pre ženu je to tá najjednoduchšia vec na svete. Naopak, pre neskúseného muža je to ako zdolanie náročnej hory, o ktorú sa viackrát pokúšal, ale nevyšlo. Vyžaduje si to od neho fakt veľa, pretože v mnohých momentov to môže veľmi ľahko pokaziť. Ak je k tomu hanblivý, tak je to o dôvod viac. Je to úplne bežné, že v tomto veku úplne v pohode a feši chlapi nemali nikdy vzťah a nikdy sex, o 10-185 rokov sa medzi pohlaviami situácia obracia.
Ja som bol panic do 22, a moju prvú som si nakoniec aj vzal za manzelku. Proste to tak vyslo. Tiez som sa za to hambil a nik to nevedel. Mal som pred nou dievcata, ale nedoslo k nicomu..
mozno len keca a hra sa na takeho, co ti bude rozpravat
a ked je ozaj taky tak tiez fajn, mal ine zaujmy, priority, sport, bud rada. to by som moc neriesila a tesila sa, ze som ho stretla. :)