Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako si depresiou najst pracu?

Príspevok v téme: Ako si depresiou najst pracu?
3bit

Dobry den,mam 20 rokov a 4 roky sa trapim s depresiou...Beriem AD ,ale aj tak to nieje ono...Problem je,ze zit z niecoho musim,ale je pre mna velmi tazke sa zamestnat.Za rok som prestriedala 3 zamestnania vo firmach,co som proste nezvladala...Ked som prisla domov,len som sa hodila na postel a spala,co som uz naozaj nevladala absolutne nic..:( Skolu mam gymnazium,aj by som pokracovala,ale pamat- 0 bodov...som rada,ze s v tom case spravila maturity...Neviem kde a co mam hladat

3bit

Ipsilon,tak snaha sa ceni ale ja uz vobec nenam dovod sa smiat :/ liecim sa na nu uz 4 rok a stale je to popravde bieda....da sa pracovat,ake velmi,velmi,velmi tazko..aj teraz som stale unavena,v uzkostiach...a neviem ani kde mam hladat pomoc s mojim problemom,ako to vyriesit...ach jo....doktorka ta mi predpise lieky a u nej to konci....

Ipsilon

A koľko rokov sa už liečiš na depresiu, ak sa môžem opýtať? Vieš, nechcem Ti to povedať takto na rovinu, ale s ťažkou alebo hoci aj stredne silnou depresiou sa veľmi pracovať nedá.
To nie je že sem tam strach, plüs halü(z) navyše:-)
Viem, že len jednej osobne sa páči môj "zmysel" pre "humor", ale prečo to nevyskúšať aj na Teba.
Ale u mňa máš na výber: buď sa zasmeješ alebo budeš plakať o sto šesť. Len jedno alebo druhé, nič medzi tým.
--------------------------------------------------------
Mal som blšku v kožúšku, vyvalil som na blšku: čože robíš v kožúšku? Čo si prišiel o družku, menovite Marušku? Škriabem sa tak po ušku a len civím na blšku. Vylez toho kožúška, nezabzučí ´ni muška, keď vylezieš z kožúška. Nepi mi Ty viacej krF, poviem ti to teda prF, než vylezieš z kožúška, poškriabem sa za ušká.