Ako si depresiou najst pracu?

Príspevok v téme: Ako si depresiou najst pracu?
3bit

Dobry den,mam 20 rokov a 4 roky sa trapim s depresiou...Beriem AD ,ale aj tak to nieje ono...Problem je,ze zit z niecoho musim,ale je pre mna velmi tazke sa zamestnat.Za rok som prestriedala 3 zamestnania vo firmach,co som proste nezvladala...Ked som prisla domov,len som sa hodila na postel a spala,co som uz naozaj nevladala absolutne nic..:( Skolu mam gymnazium,aj by som pokracovala,ale pamat- 0 bodov...som rada,ze s v tom case spravila maturity...Neviem kde a co mam hladat

Asik

Nemas kamaratku, vies ze trosku sa odreagujes po praci?Skus brat pracu ze je to len robota za ktoru mas peniazky odrobis si a ides domov.Neviem ci mas zly kolektiv alebo vcom je problem

Asik

Dr stein ja nevravim su diagnozy ako som pisala kedy si to vyzaduje liecbu, ale clovek si musi budovat v prvom rade psychiku a odolne telo voci dnesnym vplyvom bohuzial je svinska doba a zivot je boj.Treba si najst v zivote nieco co nas bude naplnat a treba vediet aj relaxovat.Nemyslim si ze na vsetko treba predpisovat hned antidepresiva.Ved uz aj vseobecny to predpisuje ako vitaminy.

3bit

Skusala som aj bez liekov.Proste s liekmi zle,bez nich este horsie...viem,ze by som sa nemala tolko lutovat,ale ja sa naozaj velmi trapim..:( a bojovat bojujem,inak by som tu uz nebola...len este k tomu ta robota...nechcem si teraz hladat niekoho len skrz to aby ma mal kto zivit..rodicia tu tiez nebudu vecne

Dr Stein

Asik, o nutnosti AD by si hovorila ináč, keby si ležala v posteli a premýšľala, či sa vlastne máš ísť na záchod alebo radšej to pustíš v tej posteli.
No bez boja to nedá nik.

Asik

Zivot je boj, nesmies sa poddavat a lutovat,hlavu hore. Lieky ta len otapuju utlmuju preto si unavena a nic nevladzes a si spava.Vies je jednoduche naklusat k lekarovi ze je mi psychicky zle da ti šušule a tym je to vybavene.Musis sa naucit sama zvladat psychicky vypate situacie na to lieky niesu.Dneska je to biznis antidepresiva, volakedy to ludia nebrali tak ako lentilky.Nevravim su diagnozy kde sa inac neda ale myslim si ze klasicka depka uzkost sa da zvladnut aj vlastnym telom a psychikou.

Asik

Zivot je boj, nesmies sa poddavat a lutovat,hlavu hore. Lieky ta len otapuju utlmuju preto si unavena a nic nevladzes a si spava.Vies je jednoduche naklusat k lekarovi ze je mi psychicky zle da ti šušule a tym je to vybavene.Musis sa naucit sama zvladat psychicky vypate situacie na to lieky niesu.Dneska je to biznis antidepresiva, volakedy to ludia nebrali tak ako lentilky.Nevravim su diagnozy kde sa inac neda ale myslim si ze klasicka depka uzkost sa da zvladnut aj vlastnym telom a psychikou.

Dr Stein

U lekárky to ale s predpísaním liekov vždy končí. Pokračovanie by malo byť u teba. Psychoterapiu si skúšala?