Pocuju/vnimaju nas mrtvi?

Príspevok v téme: Pocuju/vnimaju nas mrtvi?
rrrw

Dobry den. Myslite si, ze ked sa za niekoho zosnuleho modlime, ked na neho myslime, ked sa mu prihovarame, že nas vnima? Nenarusam pokoj tomu mrtvemu ak mu zvyknem nieco "odkazat" do neba? Teda, ze si len tak sadnem napriklad do parku a pozriem sa hore do neba a nieco poviem...lebo niekto hovori, ze ak sa s mrtvymi "rozpravame" vlastne im tym nedame pokoj a nemozu v pokoji odpocivat ale viete mne ten clovek chyba. :( viete niekto nieco k tomuto napisat? Dakujem

Johanes

Za Mojžišových čias mali židia návod ako sa zbavovať týchto entít. Hovorili, že človek je nečistý. Treba si to na internete nájsť a prečítať. Je to na dlhšie. Nedodržujeme to a to je chyba. Asi Boh to nariadil nie zo srandy ale na úžitok židom. Keď to fungovalo vtedy, tak to platí aj dnes. Preto máme veľa psychických problémov a chorôb.Je o tom veľa čo rozprávať.

tarapaca

Johanes, teraz si ma vystrasil s tymi zlymi entitami na mne prisatymi. :) Urcite tam nejaku mam, prosim ta ako sa jej zbavim? :) Dakujem

Johanes

Vysvetlenie. Kilianové fotografie znázorňujú náše existovanie v priestore Zeme. V Johanesburku si vedci dali patentovať sprej, ktorý keď sa rozpráši v priestore a je tam človek, tak sa dá vidieť rôzné entity, dobré aj zlé. Tie zle sa na nás nalepia a spôsobujú nám potiaže zdravotné aj psychické.Podľa farieb sa dá zistiť dobré a zlé.Zistili,že dobré entity prichádzajú veľmi zriedka, ale každý človek je zlými entitami obletovaný 5 a viac . Jednotlivý ľudia majú rôznu odolnosť voči zlým entitam. Najviac sú odolný vraj vodnári. Majú krátku ale silnú imunitu voči zlým entitam, nie všetci. Entity sú na fotografiach vyobrazené ako kométy s rôzne dlhými tenkými chápadlami a snažia sa prisať na človeka, su ako duch, veľkosti futbalovej lopty. Aj meranie elektostatického poľa v okoli človeka vykazuje rôzne anomálie.Keby nebolo Kiliana človek by tomu asi ťažko uveril. Ešte nemáme také prístroje aby sme ich videli. Zlých entit sa dá len zbaviť nedajú sa zničiť a je ich more v našom priestore, v práci v kostole, na cintoríne v metre atď.Ľudia ani nevedia koľko rôzných entit si donesú domov ,nevedia ,necítia ich. Vďaka vede sme o krôčik ďalej. Keď človek zomrie zlé entity sa od neho oddelia a prisajú sa na hocikoho trebárs aj na pohrebe s informáciami zomrelého. Z histórie ja hodne o tom dôkazov.

datum

Podla mna to zalezi od toho comu clovek veri. Ak je napr veriaci krestan tak veri ze ked sa rozprava alebo mysli na mrtveho tak sa s nim spojuje, nadvazuje kontakt. Ale ak clovek neveri nicomu co sa neda dokazat napr pokusmi tak nebude verit ze dokaze komunikovat s mrtvou dusou. Potom je tu este tretia kategoria a to su ti, ktori nemaju ujasnene ci boh existuje alebo nie, ale dokazu verit v reinkarnaciu, v existenciu duse, ufo, ine civilizacie, taktiez veria ludom ktori opustili telo a pozerali sa nan z vysky a vratili sa don lebo este nebol ich cas atd. Ja sa radim do tejto tretej skupiny. Verim ludom ak nieco vidia, pocuju, nadvazuju spojenia hoci nikto iny to nevidi, nepocuje, nevnima co tito ludia. Napriklad uvediem svoj priklad, raz som pocula ako niekto kraca hore schodami ku mne do izby ale ked som sa pytala na druhy den brata naco stal hore na schodoch tak mi povedal ze on nikde nebol lebo spal hned ako prisiel z prace. Taktiez som pocula detsky dievcensky hlas ked som bola na brigade v noci. Alebo som videla tien muza ktory presiel po balkone. Vo vsetkych pripadoch som bola triezva a nic neberiem :D vidite, nieco existuje. Moj stryko raz v noci sa zobudil lebo citil ako mu niekto poklada ruku na tvar ale bal sa otvorit oci a pozriet sa. V done bol len on a moja mama ktora bola zdesena z toho ked jej o tom rano hovoril ze niekto bol v jeho izbe. Potom je tu aj kvantova fyzika ktora ma vysledky ze existuje nieco co sa nenazyva pozemsky svet. A ci rusis svojim myslenim dusu zosnuleho? Myslim ze nie. Lebo ak ta mal rad tak sa len potesi ze s nim nadvazujes spojenie. ,,odpocivaj v pokoji" podla mna nie je spravne interpretovat tak ze mame dat my co zijeme pokoj mrtvym ale moze to znamenat ze mrtvy ma uz pokoj od sveta zavisti, zlosti, spolocnosti a zije teraz na mieste kde je pokoj pre jeho dusu.

ipsilon

Ja vam poviem len tolko. Veci medzi Nebom a Zemou existuju na sto pro. Nemam dovod klamat.Vid Saolinski mnisi a podobne.

Ipsilon

Johannes, to si nevšímaj, trochu som "ujel", keď som si dal loka, potom moja fantázia funguje na plné obrátky.
Kabel, tschüß a daj si juice!
Ďalšie poznámky neanalyzujem. Nemalo by to takmer žiaden zmysel.