Chudnutie s xls medical

munz

haha "baby" (skôr si myslím, že to jeden písal :-) ste vtipné, tabletky na chudnutie neexistujú a pochvalné komentáre sem píše akurát tak ten, čo sa ich snaží predať alebo aspoň nalákať zákazníkov. Čiže sú to len rozprávky, a keď už niekto cvičí plus si upraví stravu, je logické, že chudne, a výsledok by bol ten istý aj bez tabletiek. Hoci aj tu by sa dalo polemizovať, že čo si presne pod pojmom trocha pohybu plus upravená strava predstavuje, je to veľmi všeobecný pojem. To by sa aj mne veľmi ľahko písalo, keby som mal za úlohu písať na fóra a odporúčať :-)

Petra nova

ahoj, ja som tiež mala moznost vyskusat xls medical a schudla som za dva mesiace 11 kg, ale upravila som aj stravu a trošku pohybu, ale nič strašné, lebo ja som dosť v zhone a strese, takže športovať nestíham

Mirka7665

ja som minulý rok skúšala xls medical a bola som celkom spokojná, potrebovala som len trošku spľasnúsť, schudla som nejakých 6 kg a tak nejak to išlo ľahko

DominikaW

Ja som ho brala asi 5 mesiacov počas aktívneho cvičenia 4x týždenne a podarilo sa mi schudnúť necelých dvadsať kíl a to som si myslela, že je to nemožné ale nebolo a aj vďaka tomuto prípravku z xlsmedical.sk to šlo pekne rýchlo.