poznate ten pocit ze by ste najradsej boli niekto iny nez kto ste???
chcem byt niekym inym poznate to?
tak tak veru presne ako píšete :) keby som sa tak mohla zobudiť ako osoba ktorou chcem byť :)
Hlboko sa ospravedlňujem za preklepy v texte a za absenciu bodky na konci textu môjho predchádzajúceho príspevku. Mám veľa práce a píšem trochu rýchlejšie.
Tendenciu chcieť byť "niekým iným" majú zväčša osoby, ktoré toho v živote veľa nedosiahli, resp. sa im nepodarilo naplniť svoje očakávania a ambície.
Keďže však autora témy zaujímajú odpovede návštevníkov stránky týkajúce spokojnosti či nespokojnosti so svojou -len na základe formulácie otázky predpokladám- osobnosťou, zapojím sa aj ja medzi tých, ktorí sa rozhodli podeliť sa so svojími pocitmi zo seba samého.
Ja sa na svoj život, resp. na to, čo som počas svojho života dokázal sťažovať nemôžem a, zrejme, sa ani v ďalšom priebehu môjho života sťažovať nebudem. Moje plány do budúcna sa do finálnej podoby sformofali v 6. roku života. Prvé úspechy sa dostavili o štyri roky neskôr, tie boli nasledované ešte viac signifikantnými úspechmi, ktoré už výrazne ovplyvnili môj život. Dnes je zo mňa - ako som predpokladal už od mojích detských rokov - veľmi produktívna a úspešná osoba, ktorej bude v budúcnosti venovaný priestor v učebniciach školského dejepisu (samozrejme, za predpokladu, že papierové učebnice nebudú nahrádené učebnicami v digitálnej podobe. V takom prípade nebudú mať žiaci a študenti problém nájsť stránku onsahujúcu biografiu "mňa".)
Prečo zostať len pri pocitoch, lepšie je to aj spraviť. Je to super pocit.
A to ostatné sa nenazýva odborne, že viac osobností v jednom človeku, ale viac koníčkov v jednom človeku. Neviem, prečo by to malo byť také nepochopiteľné, ako sa to na prvý, druhý, možno aj tretí alebo štvrtý pohľad zdá. Niektorí majú len jeden koníček (možno ani jeden) a aj tak nevedia vyjsť sami zo seba:-)