ahojte mam 15 a nenormalne mi vypadavaju vlasy zacalo sa to ked som mala vsi a musela sa ich zbavit a zacali mi padat trochu viac vlasy (pouzivala som zihlavovy sampon a z ciernej repy) no ale teraz je to horsie uz vytahujem pramene a to som mala uz redtym riedke vlasy takze vyzera to fakt hrozne teraz beriem haar vital komplex od baleii pouzivam ricinovy olej a dixi vodu na vlsy ...... no cim dalej tym horsie ak by mi vedel niekto poradit tak budem rada :(
enormne vypadavanie vlasov
väčšinou bývajú na vine obličky,sú slabé-posilniť ich-akupunktúra
Valéria,
okamžite prestaň používať ricínový olej!!! Vyber sa za kožnou lekárkou, kt. Ťa pošle na rôzne vyšetrenia, aby Ti zistili, z čoho Ti tie vlasy vypadávajú. Môžeš mať problém s obličkami, štítnou žľazou,...
chcem mať vlasy po zadok tak na ne kydám kadečo..
vyživujem z vonka, z vnutra, dbam na to aby sa mi končeky neštiepili, podstrihavať chodim kazde 3mes. atd... :-)
6.1. mi vypadol vlas :-D taky dlhy tak som ho zmerala, zaznamenala mal 56cm :-D no mam ich už isto dlhšie aspoň o 1cm dnes...
ale ako som pisala videla som učinok zatial len po revalide
a to som toho už vyskušala vela a nie takym štylom ze som brala niečo tyžden a čakala zazrak, ale 3 až 6 mesiacov...
a po revalide mi prestali padať, boli krajšie a narastli...
ked doberiem revitalon je to kúra na 3mes. objednam si znovu revavid
tie z dm su slabe,.. najučinnejši je revalid prvy mesiac 2-2-2tbl...
ja na sebe testujem vyzivove doplnky na vlasy a lieky...
no a skus vysadiť DIXI....
lebo ja som to použivala 3 roky a zhruba tak mi aj vlasy padali nechápala som prečo... a občas mi nepadali a reku sakra!!! čo robim inak že niekedy mi nepadaju...
a nechápem tomu ani sama.. no po tom čo tu minule dievča napisalo jedno že jej po dixi začali vlasy padať, mi dala chrobaka do hlavy, no a trklo mi ze aháá ked mi nepadali nepouzivala som dixi lebo sa minul a zabudala som kupit novy aj mesiac...
tak som už dalsie balenie nekupila a AHA ho...!!
predstav si že mi prestali padať a "zázračne" od kedy to už nepouživam čiže už vyše 2 mesiace mi už nepadajú....
teraz testujem revitalon tbl (z pilulka.sk tam som aj revalid kupovala)
pouzivam od 30.12 kedy mi to doslo... a zatial neviem posúdiť...
ale po revalide som mala do 3 tyzdnov vysledky ked som brala 2-2-2tbl, (popri pouzivani dixi) prestali padat...
vlasy si umyvam zihlavovym samponom obycajnym lacnym z kauflandu 1L, prelievam si do 250ml flasky a davam do toho ricinovy olej asi malu čajovu lyžičku... (nebudu vlasy mastne..)
okrem revitalonu som si kupila z pilulka.sk sučasne
BIOAQUANOL vlasovy stimulator - to si davam po umyti na mokru hlavu 2x do tyzdna...
a brezovu vodu (luna-alpa) to kazdy večer
a čudujem sa nemastneju mi vlasy a dokonca mi vydrzia aj tyzden...