Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

enormne vypadavanie vlasov

Príspevok v téme: enormne vypadavanie vlasov
valeria125

ahojte mam 15 a nenormalne mi vypadavaju vlasy zacalo sa to ked som mala vsi a musela sa ich zbavit a zacali mi padat trochu viac vlasy (pouzivala som zihlavovy sampon a z ciernej repy) no ale teraz je to horsie uz vytahujem pramene a to som mala uz redtym riedke vlasy takze vyzera to fakt hrozne teraz beriem haar vital komplex od baleii pouzivam ricinovy olej a dixi vodu na vlsy ...... no cim dalej tym horsie ak by mi vedel niekto poradit tak budem rada :(

cukricek11

mne pomhli aj vitaminy konkretne amitamin® Hair Plus, skusila som aj donnu hair za dva mesiace ziadny vysledok

datum

Podla mna su dolezite co najpresnejsie vysetrenia obliciek a nie iba obycajne sono ktore skoro nic neukaze. Mne v 14tich zistili ze mam 1 oblicku o polovicu mensiu nez druhu tak ma poslali na izotopove vysetrenie. Samozrejme ze ma to vylakalo, kedze som predtym musela uzit tabletky na ochranenie stitnej zlazy a na lozku mi potom davali do zily radioaktivnu latku v mensom mnozstve s upozornenim ze sa mam po cely den vyhybat detom a tehotnym. Potom som do 18tky bola este raz na podobnom vysetreni, tentokrat onkologia, tiez mi nieco strekli do zily a vlastne vysledok bol rovnaky ako z izotopoveho vysetrenia. Zistili aky mam povrch obliciek, ako pracuju, tiez zbadali nieco co ani sami nevedeli co to moze byt cize je dobre sa dostat na specialnejsie vysetrenia ak cloveku ozaj zalezi na zdravi a nie iba odhadom do seba pchat vitaminy, lieky alebo liat sampony na hlavu ked potrebujete zistit pricinu preco sa deje co sa deje.

Dr Stein

Nemáš za čo. Môj krstný ho odomňa dostal na prostatu a po troch mesiacoch si pochvaľoval, že ako mu menej vypadávajú vlasy. :D

Dr Stein

Iren 1, to je jedno. Furt je to tá istá rastlina.
A furt ten istý účinok. Teda čo sa týka vlasov i tej prostaty (pomáha pri jej zväčšení).
Ten pupalkový olej zase znižuje aktivitu jedného zápalového cytokínu, ktorý spôsobuje o vypadávanie vlasov.

Iren 1

Dr. Stein,
Tak kukla som tu na nete na Saw Palmetto, tak sú tu viacerý výrobcovia, tak ale ktorý je ten dobrý.
Weber Naturals doporučuje len na prostatu a v inom výrobku aj na vlasy, š.ž. a iné, tak to by ma skôr oslovilo, nehľadiac, že to nie je najlacnejšie,lenže to by malo byť jedno od ktorého výrobcu ak je to robené z tej istej rastliny a či?

Dr Stein

Iren 1, funkčným vyšetrením ale zistíš stav obličiek... funkčnosť, stav tkaniva, ich prítomnosť, abnormality. Takže tieto vyšetrenia skutočne majú význam. Len človek, ktorý nie je v takom stave, aby ich potreboval, ich považuje za zbytočné.
Saw Palmetto alebo serenoa plazivá je rastlina, ktorá ovplyvňuje DHT, čo je forma testosterónu v určitých tkanivách. Jedným z nich sú aj folikuly. A práve DHT spôsobuje to vypadávanie vlasov.

Iren 1

Žiadny šampon na vypadávanie nepomôže, tu treba pomôcť z vnútra, no najskôr treba zistiť príčinu padania vlasov...obličky, š.ž., anemia a iné...
Pupalka nie je zlá a to druhé nepoznám.
Inak, že obličky nepracuju tak ako by mali sa na začiatku nemusí dokázať, že je to od obličiek, tak načo zaťažovať organizmus takými vyšetreniami.
Kycera správne poznamenala, súvislosť š.ž. a obličkami a najmä nadobličkami.

Ivana2603

Dobrý deň, mňa trápil pred pár rokmi podobný problém a vyskúšala som naozaj všetko cez rôzne vitamíny a podobne, ale potom mi bol odporučený šampón značky Eucerin Dermocapillaire, je vyslovene určený pre nadmerne vypadávajúce vlasy. Posilňuje korienky a pokožku vlasov. Používm ho doteraz a som veľmi spokojná. Prvé výsledky sa mi dostavili už po mesiaci používania. Odporučila by som vám si ho zaobstarať aj cez zľavový kupón, cez ktorý vás to vyjde lacnejšie. Odkaz: -odkaz odstránený-

Dr Stein

Tých funkčných vyšetrení obličiek je viac. Ak spomínaš izotopové, tak sa asi jedná o izotopovú renografiu. No nechcem nikoho sklamať, ale toto vyšetrenie má určité indikácie, bez ktorých vyšetrenie nevykonajú. Ani na žiadosť pacienta.
Ja osobne mám za sebou niekoľko statických a dynamických scintigrafií obličiek.