ahojte mam 15 a nenormalne mi vypadavaju vlasy zacalo sa to ked som mala vsi a musela sa ich zbavit a zacali mi padat trochu viac vlasy (pouzivala som zihlavovy sampon a z ciernej repy) no ale teraz je to horsie uz vytahujem pramene a to som mala uz redtym riedke vlasy takze vyzera to fakt hrozne teraz beriem haar vital komplex od baleii pouzivam ricinovy olej a dixi vodu na vlsy ...... no cim dalej tym horsie ak by mi vedel niekto poradit tak budem rada :(
enormne vypadavanie vlasov
Tiez pridam nazor. Mozes mat problem s oblickami, vtedy vypadavaju vlasy. Mne jedna funguje malinko a druha je na tom ovela lepsie, takze mi dost padaju vlasy. Mam cely rok ladove ruky, nohy, obcas aj nufak a mam potvrdene od alternat. lekarky ze za toto zodpovedaju oblicky. Chodim aj na sono a raz ma poslali na izotopove alebo izotopicke vysetrenie (vygoogli si) aby zmerali presne na percenta ako mi funguju oblicky. Ked tak sa vypytaj na toto vysetrenie a budes vediet najlepsie.
Kycera,
no vďaka tebe som sa dozvedela, že nadobličky začnú vynechávať keď je problém so žlčníkom a pečeňou a to sedí. Žlčník nemám a problém s pečeňou mám, len ako toto napraviť. Cholesterol zvýšený/ lieky nechcem brať / beriem olej s pestreca a omega 3. Euthyroxu sa už nezbavím, tak aspoň eliminovať jeho negatívne účinky a jedná z nich je aj vypadávanie vlasov, ktoré sa s vitamínmi z lekárne upravilo.
Tak dík za tvoje info.
Denisaf,
čítala si toto spred troch dní?
Kycera
04.02.2017 19:15:49 "Môžeš mať problém s obličkami, štítnou žľazou,..."
Jednoznačne pomoze revalid a mimochodom daj si vyšetrit štítnu žlazu.. problem vobec nemusi byt iba v oblickach ako ti tu pisu vacsina zien ak ma problem so stitnou zlazou vtedy straaasne padaju vlasy..
Saw Palmetto a pupalkový olej ste na vypadávenie vlasov neskúšali?
@ Príčinou vypadávania vlasov môže byť aj problém s minerálmi a vitamínmi, ako napísala Moireal. Tiež poruchy zraku, neurologické problémy, zuby, fókusy v tele, užívanie niektorých liekov,...
@ Iren, máš pravdu! Za vypadávaním vlasov sa môžu skrývať aj problémy s nadobličkami! Je to nacitlivejší orgán endokrinného systému, vyrába až 60 látok. A tie zasa začnú vynechávať aj vtedy, keď je problém so žlčníkom a pečeňou.
V tomto čase od 17 - 19 hod. sa vyskytuje aj najviac komplikácii s obličkami, a to v každom ročnom období. Najviac však v zime, o. i. aj vchádzanie chladu do končatín!
Pomôcť im môžeš aj akupresúrou, zappingom i spomínanou akupunktúrou.
Suhlasim s tym co je dole napisane. Okrem toho sa zameraj na vitaminy a mineraly. Bylinky,ktore pomahaju na prekrvenie,su tiez dobre. Dopln hlavne b vitaminy- najma b12.
Ja mam takisto od detstva problemy s oblickami a z obrovskych stresov aj s nadoblickami. Takze aj bylinky,ktore maju upokojujuci efekt,su tiez dobre. A este mozem odporucut kolagenovy prasok. Ten obsahuje vsetky potrebne aminokyseliny pre zdravie kosti,zubov,pokozky a vlasov.
Ak vies po anglicky, najdes vela pod nazvom adrenal fatigue. Coraz viac ludi to ma.
Kycera, si zlatá a od teba je rada nad zlato.
Tým, že mám hypofunkciu, tak je to aj o obličkách a nadobličkách. Viem, že nie sú v poriadku, lebo vlasy padajú-teraz síce menej , nohy mám stále studené.
Obličkový čaj pijem cca týždeň, lebo som zistila ,že sem tam mám vyšší tlak,ale to v akom čase piť čaj to by ma nenapadlo.
Iren,
Tebe? Rada! : )
V čase od 17,00 do 19,00 sú obličky v najvyššej aktivite. V tomto čase vylúč všetko, čo im škodí : tuky, cukor, soľ, malinovky, kávu, alkohol, chemikálie, ostré, vyhýbaj sa chladu a stresom. Začni piť viac, najmä obličkové čaje. Výborné čaje sú z kvetu čiernej bázy, šalvie,... Tie si môžeš nasušiť do zásoby. S pitím čajov môžeš začať už v čase najvyššej aktivity močového mechúru od 15,00 do 17,00.
Stravu si aj v ostatnom čase uprav tak, aby Tvojím obličkám lichotila. Dávaj si pozor na prechladnutia, kríže maj vždy zahalené, nohy drž v teple. Ak na Teba začne niečo liezť, potom ich strč do horúcej vody so soľou.
Všetko so všetkým súvisí - obličky sa energeticky oslabujú aj kvôli neusporiadaným medziľudským vzťahom. Nejde o to, že sme s niekým pohádaní, ale o to, že nám dotyčný človek prekáža, že ho nosíme v sebe a nedokážeme spracovať. Aj strach je veľkým nepriateľom týchto dvoch orgánov.
Najvhodnejší čas na ich posilňovanie a detoxikáciu (Renol od fy Energy, prípravky Joalis,...) je v tomto ročnom období od 15.11. do 14. 2. Snáď Ti to pomôže. Ak si na niečo ešte spomeniem, doplním Ti to. : )
Kycera, vieš mi prosím poradiť ako posilniť obličky?