Ahojte všetci.
Neviem ani ako začať. Už veľmi dlho túžim zažiť skutočnú lásku, mať priateľa, oporu, zažívať s ním pekné chvíle. Nikdy som nebola z tých dievčat, ktoré vyhľadávajú iba sex na jednu noc a striedanie partnerov im nevadí. Vždy som chcela mať jedného a s ním kráčať životom. Neviem či je taká doba alebo ja priťahujem také typy chlapov, ale vždy majú o mňa záujem iba zadaní poprípade chlapi, ktorý sa nechcú viazať.
Som z toho už úplne znechutená, pretože to nie je jeden alebo dvaja, to je každý , ktorý prejaví záujem. Vidia ma iba ako sexuálny objekt. Všade kam prídem mi každý dáva lichôtky, či už ženy alebo chlapi, hovoria, že také krásne dievča ako ja môže mať na koho sa len pozrie. Okolie ma považuje za príťažlivú, ja osobne som tiež so svojím vzhľadom spokojná, i keď občas si prajem byť menej výrazná, ale nejde to, pretože som vysoká, štíhla, mám dlhé čierne vlasy po pás, hrubé pery, veľké oči. Aj keď sa vôbec nenamalujem, vyčnievam z davu. Môže môj vzhľad za to akých chlapov priťahujem ? Alebo v tom je niečo zle v mojom vyžarovaní (myslím duševné ) ? Máte aj vy takéto skúsenosti niekto ? Chlapi vytvárate si závery už od pohľadu keď uvidíte takýto typ ženy ?
Ešte aby som dodala niečo aj k povahovým vlastnostiam, tak sa dosť zaujímam o rozvoj osobnosti, meditácie, jóga, rada cvičím, mám rada humor, viem si urobiť srandu aj zo seba, mám rada aj také tie typické chlapske záľuby ako pivečko a hrať hry na playku a hlavne nevyhľadávam nasilu vzťah a keď sa s niekým náhodne spoznám a páči sa mi tak niesom taká hŕŕ, že sa snažím ho tlačiť do vzťahu skôr to nechávam také nenútené a nakoniec aj tak zistím, že ma doma priateľku, prípadne dieťa ... Tak prečo vidím všade okolo mňa šťastné páriky a mne sa nikdy nepošťastí kurva ?! :D BTW mám 21 rokov...
Samí zadaní chlapi
No niecim to bude ze mas stastie na takych chlapov. Moze to byt sposobene vyzorom ale skor by som povedala ze to bude spravanim..
Možno preto, že si vulgárna?!
A nebude to tým, že sa v pohybuješ v spoločnosti nesprávnych chlapov, alebo starších? Skús zmeniť prostredie.
Ja to mám podobné i ked sa nepovažujem za nejakého modela stretávam sa často so situáciou, že so ženami, s ktorými si skvelo rozumiem a vedel by som si predstaviť dačo viac sú zadané ked sa aj nejaká slobodná nájde vyjde z nej psychopatka alebo o mňa nemá záujem. Občas si myslím, že som odsúdený zostať sám ale už sa nad tým moc nevzrušujem a iba dúfam, že možno dakto príde v budúcnosti
Sima, tak sa zoznám so mnou :D
Ja neviem kde týchto neustále zadaných chlapov nachádzate :) Ja mám opačné skúsenosti, samé zadané baby v mojom okolí. Čo už, človek keď vylezie zo školy, tak šance na klasické old school zoznámenie sa znížia. Nuž, nemáme nikto na čele napísané, že sme zadaní :) Takéto baby ako ty na pokeci, badoo a tinder a čo ja viem kde nechodia :D Asi to je aj dobre, aspoň sa tam nepokazíš alebo neznechutíš zo vzťahov všeobecne :)
Ja napr. netrpím ani jedným zo spomínaných neduhov, viacerí sa vyjadrili, že nechápu, že nikoho nemám. Bože, vyznieva to ako samochvála :D Nie je, a nie je to pravda,že vyzeráš lacno :) Práveže naopak ;) Pekných čiernovlások je pomenej, aspoň podľa mňa, lebo moje radary sú na ne nastavené :D Problém je skôr inde, zrejme pôsobíš ako ľahký cieľ, možno trochu naivne a dobrácky a ľahko sa na teba takéto typy zavesia :) Moc som neporadil? :D Ale hej, hned na začiatku :D
Nemyslim, ze to musi byt vzhladom. Ja som uplne normalna, nepokladam sa za vynimocne peknu, ale takisto, kym som nebola vo vztahu, tak som mala vzdy viacerych snazivcov okolo seba, co ma chceli dostat do postele, ziadny na vztah, aj ked ja som nedavala najavo, ze by som chcela cokolvek, ci vztah alebo nieco ine. A ti zadani... Ty aspon vies, ze su zadani. Ja som parkrat bola tak manipulovana, ze som nemala ani potuchy, ze ten dotycny je vo vztahu. Dokonca si davali tolko namahy, aby ma dostali tam, kam chcu, ze az nechapem, ako dostat ma mohlo byt pre nich tak dolezite. Skor si myslim, ze viac, ako vzhladom, je to niecim, co robis, sposob komunikacie, mozno to, ako reagujes. Niecim ich provokujes, a pritom ty vobec nemas ten umysel. Aspon teda ja som nemala. Doteraz vsak neviem, co to u mna ma byt. Ale nepovazuj to za priamu umeru "vsetci ma chcu iba do postele" rovna sa "vyzeram tak uzasne". Hladal dovod inde.
Helga sú taký ľudia ktorý potrebujú cítiť oporu a lásku , ja osobne mám šestnásť a tiež len tápam a čakám na dievča ktore rozohreje moje srdce.
Stačí len hľadať , tých viac inteligentnejších zaujíma osobnosť a celkovo duša ženy , vzhľad berú viac ako bonus no koho by nepotešil milý úsmev ktorý by rozohrial aj v najtuhšej zime. Len hľadaj ďalej kým nenájdeš toho pravého a mám pocit že ho nájdeš práve keď to nebudeš čakať. Inak my chlapi sme tak trocha podarené stvorenia istý názor si vytvárame keď vidíme pekné dievča no aj tak chlapov a nie chlapcov viac zaujíma duša ženy , jej osobnosť , charakter a pohľad na svet. Prajem ti nech si nájdeš dobrého muža ktorý ti bude oporou a láskou do konca života a aj po živote :) Dobrú noc vám prajem.
V 21 rokoch studujte, cestujte, spoznavajte ludi a zabavajte sa. Potrebujete priatelov a nie zenatych a zadanych chlipnikov.
Neviem, čo by som Ti na to povedal. Rozumné ma nenapadne asi nič. Kto by to čakal, že? Ja isto nie:-)
In der Ewigkeit gibt es Zeit genug, widme dich deinen Hobbys und so weiter, alles Andere kommt zu Dir als Bonus.
medikamentus ...Lenže tie pery a vlasy sú prirodzené. Asi som sa narodila lacná :D