Ahojte všetci.
Neviem ani ako začať. Už veľmi dlho túžim zažiť skutočnú lásku, mať priateľa, oporu, zažívať s ním pekné chvíle. Nikdy som nebola z tých dievčat, ktoré vyhľadávajú iba sex na jednu noc a striedanie partnerov im nevadí. Vždy som chcela mať jedného a s ním kráčať životom. Neviem či je taká doba alebo ja priťahujem také typy chlapov, ale vždy majú o mňa záujem iba zadaní poprípade chlapi, ktorý sa nechcú viazať.
Som z toho už úplne znechutená, pretože to nie je jeden alebo dvaja, to je každý , ktorý prejaví záujem. Vidia ma iba ako sexuálny objekt. Všade kam prídem mi každý dáva lichôtky, či už ženy alebo chlapi, hovoria, že také krásne dievča ako ja môže mať na koho sa len pozrie. Okolie ma považuje za príťažlivú, ja osobne som tiež so svojím vzhľadom spokojná, i keď občas si prajem byť menej výrazná, ale nejde to, pretože som vysoká, štíhla, mám dlhé čierne vlasy po pás, hrubé pery, veľké oči. Aj keď sa vôbec nenamalujem, vyčnievam z davu. Môže môj vzhľad za to akých chlapov priťahujem ? Alebo v tom je niečo zle v mojom vyžarovaní (myslím duševné ) ? Máte aj vy takéto skúsenosti niekto ? Chlapi vytvárate si závery už od pohľadu keď uvidíte takýto typ ženy ?
Ešte aby som dodala niečo aj k povahovým vlastnostiam, tak sa dosť zaujímam o rozvoj osobnosti, meditácie, jóga, rada cvičím, mám rada humor, viem si urobiť srandu aj zo seba, mám rada aj také tie typické chlapske záľuby ako pivečko a hrať hry na playku a hlavne nevyhľadávam nasilu vzťah a keď sa s niekým náhodne spoznám a páči sa mi tak niesom taká hŕŕ, že sa snažím ho tlačiť do vzťahu skôr to nechávam také nenútené a nakoniec aj tak zistím, že ma doma priateľku, prípadne dieťa ... Tak prečo vidím všade okolo mňa šťastné páriky a mne sa nikdy nepošťastí kurva ?! :D BTW mám 21 rokov...
Samí zadaní chlapi
tie hrube pery a dlhe cierne vlasi mozno evokuju lacnotu.