Bolesť pri erekcii

Príspevok v téme: Bolesť pri erekcii
Alo54

Mám 15 rokov. Asi týžden už mám silne bolesti pri erekcii na pravej strane penisu. Ak nemam erekciu tak nemam žiadne bolesti. Bolesti pri moceni nemam žiadne ani nemam krvavý moc. Nikdy pred tým som takéto bolesti nemal. U urologa som zatiaľ nebol. Neviete mi niekto prosím poradiť čo by to mohlo byť za problém? Budem vďačný za každú informáciu.

12312

Nic vazne to isto nebude...podstupil si obriezku, na tom nie je nic zle....teraz ti ide predkozka zo zaluda dobre dole ??? Tazko to takto povedat, len z opisu, ked to nevidim, lebo ta predkozka sa mohla znova zrastat a podobne, ale z opisu to tazko povedat...

Alo54

Veľmi malo niekedy len raz za mesiac ani to nie. Ale asi pred 12 rokmi som podstúpil operáciu penisu koli tomu ze predkožka nešla sťahovať tým pádom mi prestrihli uzdicku. Myslím si ze penis sa teraz začal zväčšovať a koli tej operácii sa tam niečo pokazilo. Je veľmi zaujímavé ze ta bolesť je len v jednej polohe. Mám obavy ze to bude nejaké vážne ochorenie.

Alo54

Bez masturbácie som už asi týžden. Nosím boxerky slipy ma tlačia. Penis nemam zakrivený. Pri erekcii je jeho hrúbka asi 4-5 cm a dĺžka asi 12-13 cm.

12312

Tak moze to byt z tej castej masturbacie, ked si masturboval kazdy den. Kolko si uz bez masturbacie ? Nenosis napr. aj tesne spodne pradlo, napr. slipy ? a k ejakulacii, tak ked mas 15 r uz by si mal ejakulovat aspon trocha. Aky mas vlastne penis ? Nie je aj zakriveny ? Tazko takto hovorit, ked nevidim ho, lebo moze to suvisiet aj s tym aky je obcas....

Alo54

Ale nikdy som pri masturbácii nemal ejakuláciu len v noci v podobe mokrých snoch neviem aký je problém. Priebeh tej bolesti je taký keď mám erekciu a penis napnem viac a potom keď povolim tak potom príde ta bolesť asi na jednu sekundu a potom opäť odíde.