Mám 15 rokov. Asi týžden už mám silne bolesti pri erekcii na pravej strane penisu. Ak nemam erekciu tak nemam žiadne bolesti. Bolesti pri moceni nemam žiadne ani nemam krvavý moc. Nikdy pred tým som takéto bolesti nemal. U urologa som zatiaľ nebol. Neviete mi niekto prosím poradiť čo by to mohlo byť za problém? Budem vďačný za každú informáciu.
Bolesť pri erekcii
No moze to byt aj napr.castou masturbaciou, co v tvojom veku asi je casta alebo aj rychlym rastom. Nespozoroval si v poslednom obdobi, zeby bol nejako vyrazne sa ti penis zvacsil, zhrubol a pod ?
Práveže stačí len malé vzrušenie a penis este úplne nestojí len veľmi malo a bolesť už prichádza. Nie je to na dolnej strane penisu v okoli žalude ale vo vrchnej časti. Bolesť nie je ani úplne slabá ale ani veľmi silná. Dá sa to vydržať len je to dosť nepríjemne. Viem ze močové cesty s tým asi nič nemajú lebo problémy s mocenim nemam absolútne žiadne. Rozmýšľal som ze by to mohlo byt aj tým ze sa penis zväčšuje alebo sa tam natrhol nejaký sval alebo nerv.
mozno je to tym, ze mas silnejsiu erekciu, pretoze si prilis vzruseny len, alebo ti taha uzdicka za zalud alebo dalsie rozne veci.....tazko povedat takto len podla opisu a nevidiet.....
bolo by vhodne keby si isiel k urologovi urcite ;)