Bokovka ?

Príspevok v téme: Bokovka ?
Stalker2000

Dobrý deň,

priateľka mi dala heslo na jej FB, že ak mi bude smutno, proste keď budem chcieť, že sa môžem prihlásiť na jej FB...

Prihlásil som sa jej na FB a videl som čo si písala s jej mužom...

on: Ako sa sítiš ?
ona: Nechce sa mi byť v robote.
ona: Radšej by som bola s tebou.
on: Jaj moje :(
on: A čo by sme robili keby si bola so mnou ?
ona: Tak by sme sa rozprávali a tak, veď aj tak viac nechceš.
ona: Chcela som ti povedať, že keď si zoberiem pôjžičku dáš si opraviť zuby... ale to už asi nieje reálne.
ona: Máš krásne pery s novými zubkami budú krásne :)
on: Tvoje sú krajšie.
ona: Malé úzke, každý má také ale tvoje sú výnimočné.
on: Ale tvoje sa vedia krásne bozkávať.

Som s ňou 8 mesiacov, už 4 mesiace mi tvrdí, že sa rozvedie ale keď sa na to pýtam povie mi, že všetko ide tak ako má, že to nechce spraviť hŕŕ bŕŕŕ, že jej právnik nedvíha atď... Jej muž o nás vie. Myslím si, že to nieje komunikácia dvoch rozchádzajúcich ľudí, čo si myslíte vy ? Nepriznal som sa, že som to videl lebo hneď si všetko maže... Keď som s ňou volal vravela že on ju vôbec nezaujíma....

Messje

No mne to nejak pride divne.Ked ti pride smutno,mozes sa prihlasit na jej fb?A to v niekoho ineho profile sa ako ten smutok zahana?Ved to si mozes ju sledovat aj z tvojho profilu.Skor mi to pride ze to urobila schvalne.Aby si to ukoncil ty a nemusela ona.

medikamentus

To si asi vynuchal jej heslo.
A pochybujem, ze si chlap, toto skor robia zeny.
A aj skor zeny naliehaju na muzov, aby sa rozviedli.
Ak si chlap, tak si len uzivaj.

Takto sa nikto nebavi s niekym, kto ho nezaujima.
Kiezby sa takto cukrovala so mnou moja zienka)).

A dnes je oprava zubov dost financne narocna, takze
rozvod asi nebude.
Este tu je moznost, ze tie nove zuby budu nieco ako
bolestne. Takze sanca tu je.

xyz66

no, narazil si si riadnu kurvu..ona urobi vsetko preto aby bola s jej starym.teba ma na .. alebo na ..
ty vies, ako travite cas, ako sa ku tebe sprava
mozno ta ma len na sex, pretoze je to proste Ku rva preco inak ten jej manzel od nej odisiel
si naivny ako 10rocne decko
nemas trtkat vydate ,, co si chcel to mas Vyzer si to sam,

a_dr1a

Mnohi pisete, ze je lepsie nevediet...
Nie) Vediet pravdu je velmi dobra vec. No ide o to, kto s nou (tou pravdou skutocnostou faktami informaciami) - ako potom nalozi.

Pocuj. Si ty na tu 5tetku odkazany?? Vsak ktora normalna zena toto robi?? Aby bola vydata, no zila s milencom, manzela podvadzala s milencom a milenca zas s manzelom. Oboch vas klame podvadza, obom slubuje kaleraby, ups, buducnost))
Bud si takyto isty (vrana k vrane sada a rovny rovneho si hlada), takze ludsky odpad stoka, alebo ak nie si, daj jej dovi dopo a tam si najdi normalnu nezadanu a s nou buduj nieco spolocne vzajomne. Na smetisku a zo zlych semien co cakas ze vzklici??

0vecka

niektori ludia su strasne naivni.. naj je ked ta zena chodi s manzelom na dovolenky a typek stale veri ze sa da rozviest :-D a ked sa zacne oduvat tak zena povie ale no tak toto je zu fakt posledny krat :-D

syndrom

1. nerozvedie sa, ked len na to cakas
2. to je co za zufalost, ze ti dava jej heslo, ty to prijmes a taketo veci, to ta ma za uplneho idiota a zufalca, zrejme taky aj si. preco nemas vlastny facebook????????????????

Ipsilon

Ja by som sa jej na Tvojom mieste opýtal, že či vôbec vie, do akej role ju to vlastne obsadili? Ak do úlohy klauna, ale takého falošného, tak je to potom "asik" Ó-ká, aj bez prižmúrenia oká.
Proste Psycho.

a_dr1a

Stracas s nou cas, miesto toho, aby si si hladal a budoval vztah so zenou bez zavazkov. Sorry, ale keby s tebou planovala buducnost tak by neplanovala vziat si pozicku, aby svojmu muzovi manzelovi davala robit zuby. Ta sniva o jeho perach a naruci. Nie tvojom

PS. To akeho neschopaka ma, ze on si nevie zarobit na svoj vlastny chrup??