Bokovka ?

Príspevok v téme: Bokovka ?
Stalker2000

Dobrý deň,

priateľka mi dala heslo na jej FB, že ak mi bude smutno, proste keď budem chcieť, že sa môžem prihlásiť na jej FB...

Prihlásil som sa jej na FB a videl som čo si písala s jej mužom...

on: Ako sa sítiš ?
ona: Nechce sa mi byť v robote.
ona: Radšej by som bola s tebou.
on: Jaj moje :(
on: A čo by sme robili keby si bola so mnou ?
ona: Tak by sme sa rozprávali a tak, veď aj tak viac nechceš.
ona: Chcela som ti povedať, že keď si zoberiem pôjžičku dáš si opraviť zuby... ale to už asi nieje reálne.
ona: Máš krásne pery s novými zubkami budú krásne :)
on: Tvoje sú krajšie.
ona: Malé úzke, každý má také ale tvoje sú výnimočné.
on: Ale tvoje sa vedia krásne bozkávať.

Som s ňou 8 mesiacov, už 4 mesiace mi tvrdí, že sa rozvedie ale keď sa na to pýtam povie mi, že všetko ide tak ako má, že to nechce spraviť hŕŕ bŕŕŕ, že jej právnik nedvíha atď... Jej muž o nás vie. Myslím si, že to nieje komunikácia dvoch rozchádzajúcich ľudí, čo si myslíte vy ? Nepriznal som sa, že som to videl lebo hneď si všetko maže... Keď som s ňou volal vravela že on ju vôbec nezaujíma....

Laurora

Podla mna sa ani tak skoro nerozvedie, jej to vlastne takto vyhovuje... ma manzela ktory jej toleruje milenca, (aj ked celkom sa mi nechce verit, ze fakt o tebe vie) ma teba ked sa chce trosku pohrat...jeho ma rada a prezila s nim toho velmi vela a ty ju pritahujes a tiez ju k tebe nieco taha...nie je to medzi vami viac menej hlavne o chemii a o sexualnej pritazlivosti? keby v tom bolo z jej strany viac, tak sa rozvedie cim skor ... asi sa pri manzelovi nudi, preto vyhladava nieco ine, dobrudruzne... ale velke iluzie, ze sa rozvedie a bude ta milovat by som si nerobila...

0vecka

o tomto clovek cita skoro denne .. vsade v radach na nete pisu ze ked si zacnes so zenatym/vydatym a cakas ze sa rozvedie tak sa nacakas. Ak sa clovek chce rozviest tak to spravi ak nie tak ho neukecas.

Asik

A ty si akoze v poriadku liezt priatelke do uctu, a citat jej sukromne spravy?Darmo ze ti dala heslo, ja by som si to uz z principu nedovolila.Sukromie a dovera je na prvom mieste vo vztahu neviem co ti na to povedat mas co si chcel.