Viem že je zdravá, ale je horká. Ako ju konzumujete? Poraďte niekto. Dik.
Ako konzumujete kurkumu?
nijako ** nemam ju rada
Peterssonne Ti to napísal správne! Konzumuje sa s tukmi, a to tak, že ZOHREJEŠ olej, nasypeš kurkumu a pokračuješ vo varení.
konzumuj ju s tukmi inak ju telo nevstrebe a pouzivas ju uplne zbytocne... asi tolko.. naj je napr v prazenici
Kupujem ju ako caj, v tabletkach ako doplnok vyzivy a ako koreninu takmer vsade do varenia.
Ahooj:) Ja kurkumu nemusím ale jem ju už vyše roka a mam ju asi vo všetkom,napišem ti par trikov a neboj ani jeden nieje hrozny ani zly a možno si ho zamiluješ:) .. Robim si každy večer čaj s kurkumi..áno dobre počuješ, je to to najlepšie a najzdravšie pre organizmus prečotaj si niečo o tom .:) Zaleješ si lyžičku mlete kurkumi a pol lyžičky mleteho zazvoru a pomaly piješ, je to dobre nechuti to voobec zle:) vedela si, že kurkuma čisti teda biely zuby ? ja si s nou bielym zuby a to tak že si na pastu nasypem trochu kurkumi a čistim a napodiv, mam krasne zuby biele:) A dávam si to niekedy na tvár ako masku s prídavkom bieleho jogurtu ale len na chvíľu aby som nebola žltá pretože kurkuma ma taku nevyhodu, že potom som trochu žltá ale dá sa to bez problemov s troškou mydla odstraniť:) je vhodná aj do vlasov pre tmavovlasky:) ..ako amska na vasy.. Späť k jedlu, ja si s tým posypujem surove kuracie mäso a pečiem ..alebo je super na zemiaky, pred tym nech ich pečiem ich okorenim s kurkumou a potom pečiem...korením všetko čo by si korenila original s nejakým iným korením , len namiesto tych nezdravých korenín dám radšej kurkumu:) mäso,zemiaky,ryža a podobne:) skušaj všetko možne,je to super a zdravé:)