TOTO JE BRUTAL!

Ipsilon

No, bohužiaľ, Vy ste to chceli, nie je to moja vina, ale vaša!
Tentokrát budem musieť pristúpiť ku krajnému riešeniu a budem Vám musieť aj zaklamať:-(
Nie, mam56, to nie som ja!
Neviem, ako ste na to prišli, neviem, či ste z toho (môjho príspevku vôbec fakty) vyšli?,,, To, čo si kto myslí, závisí aj od toho, čo kto práve vypiLLL. Pán sa nám zas´ opil??? A už kuká a už kuká, len si na nás kuká ako taký ...

a_dr1a

Ano Messje, je to on)
Ja ho mam nahodou rada, aj ked casto meni nicky) Tie jeho vtipy, hlasky o ex chudnuti kamosoch youtube ai))

Tiez pekny vecer vsetkym prajem

Messje

Uz som sa tu par krat dala oklamat nazvom temy ale...tento mi urobil usmev na tvari.
Pekny vecer aj ja prajem

Mam56
Ze si to ty?Tymi pikoskami nas neoklames .Zase si pobavil ;-)

Ipsilon

Vidíš, to prekvapuje aj mňa, ako som sa s ním pekne porozprával, hoci už voňal fialky len zospodu.
Ja, keď som mal v rukách prvýkrát tú dvojdušku (zn. Dr.gger), tak som si myslel, že je to dvojdecovka, tak som si myslel, že sa to pije a oni na to: nie, do toho treba fúkať?! A to je čo, že fúkať? Nejaký nový, moderný trend imported zo západu, či ako?:-)

Kacenaa222

Ipsilon-Prekvapuje ma to ako si sa s tým psom pekne rozprával ,to s tými fialkami..Aj ti odpovedal nejak ? ..:/ .. A to s tým vodičákom .. Videl si to video s tým dedkom z východu ktorý mal nervy na to odkiaľ vezme paru aby nafúkal? :DD

Ipsilon

To máš pravdu, že tie naťahovačky a tak. Raz ma jeden pes tak pohrýzol, samoška, že som mu to vrátil a pohrýzol som aj ja jeho. Ibaže on nevedel, že aké baktérie sú v mojich slinách, s tým nepočítala tá š.ina:-) Teraz sa ho už len môžem opýtať: ako kámo, voňajú tie fialky aj od spodu?:-)
--------------------------------------------------------------
A čo sa týka policajtov, tak čľovek im normálne vysvetlí, že vypil pol litra vína a oni Vám hneď idú vodičák zobrať? Tak to som kde? V akej krajine? Tak som im povedal, nech otestujú moje reakcie. Tak ich testovali. Potom som sa ich pýtal, no, tak teraz ako? Reakcie mám presne také isté, ako keby som nepil, tak mi vráťte môj vodičák, nech si môžem chodiť na snežienky na svojej motorke. Oni na to: že to nie, že to sa nedá! Tak už ani na snežienky nemôžem ísť? Čo chvíľa je jar. Ja si neviem predstaviť, ako dôjdem do najbližšieho lesíka na tie snežienky na biku.

Kacusa222

ipsilon-podľa mňa by si to mal riešiť hneď . u lekára, lebo ako .. Keď niekoho pohryzieš,nieje to sranda vieš, súdy,vybavovačky,kto koho pohrýzol a tak..Nemôžeš to nechať len tak na náhodu nebodaj na osud.. Radšej to rieš...Polícajti sú tiež niekedy ako besné psy

Kacusa222

kafe-slnieko na hnoji :DDD Toto je super, ďakujem prekrásne aaa aj ja sa chcem usmievať ako slniečko na hnoji :DD