TOTO JE BRUTAL!

Ipsilon

To som chcel vlastne povedať, že nie, ja takú kartičku nemám. Keď sa zbesniem a pohryziem nejakého psa, tak potom nech sa nesťažujú, že nemám tú kartičku.
Ja prehlasujem verejne, že potvrdenie o očkovaní proti besnote vážne nemám. Ja neviem, čo bude ďalej:-)

Ipsilon

Ja tiež nechcem rušiť? Či smiem rušiť? Tak fajn, tak potom budem rušiť, aby som si sám položil otázku a sám na ňu odpovedal.
-----------------------------------------------------------------------------
Neuveríš mi, čo sa stalo. Bol som vonku pri rieke, pozrieť prírodu a tak, že či niekoho zase niečo nemilo neprekvapí, čo si zatiaľ nemyslím a predstav si, stojím si len na na brehu rieky a z pod snehu na mňa ktosi pozerá. Ja som si najprv myslel, že to bude isto nejaký omyl, mýlka, že toto hádam ani nie je možné!!! Bohužiaľ nie, bola to pravda, ja som toho slizniaka (slimáka bez domčeka), ktorý ma celé leto prenasledoval a napchával sa mojou cibuľou alebo slaninkou, slabo zašliapol a on ti vám žije ďalej a ešte sa mi aj na oči ukáže. Ja som si myslel, že v sekunde dostanem totál infarkt. Nie nedostal som totál infarkt, to nie, ale len taký slabší, tak ma odviezli na pohotovosť a tam odo mňa chceli dva eurá a nejakú kartičku. Tak som sa tej sestry opýtal, že akú kartičku to odo mňa vlastne chce??? Či takú, akú majú trebárs psy, že sú zaočkovaní proti besnote? Bude sa na ňu isto sťažovať na tom úrade pre pohľad nad zdravotnou opaterou. Toto už nie! Toto si už teda nenechám ani ja ujsť.