Ahojte,predtým ako ma niektorí začnete odsudzovať,že o živote,láske a podobných veciach neviem ani mäkké F,prosím najprv si prečítajte čo sa chcem opýtať a skúste mi nejako poradiť,alebo aspoň mi napíšte Váš názor nato..Ďakujem pekne vopred.Mám 17 rokov (o pár mesiacov 18)Ide o to,pred dvoma rokmi som sa veľmi zaľúbila,ako sa hovorí "láska na prvý pohľad" do jedného chlapca,nepoznali sme sa,no veľmi dlho sme po sebe pokukovali,viete hanblivé úsmevy a nenápadné dotyky keď sme sa "predierali cez hordu ľudí na stanici".No prejdime k veci,teraz pred pár týždňami sa mi podarilo ho po dlhom čase konečne znova stretnúť a to na plaveckých výcvikoch,obaja sa venujeme rovnakému športu,čo ...ma prekvapilo a pripadalo mi to priam neuveriteľne.Ten muž má okolo 25 rokov.Stále si všímam,že sa na seba pozeráme inak ako na bežných ľudí.Cítim,že v tom je niečo viac.Chcem sa opýtať Vás,dospelých ľudí,ktorý máte za sebou viac ako ja..Začali by ste si v 17-18 s 25 ročným mužom? Pýtam sa Vás,pretože viem, že máte skúsenosti.Ďakujem krásne za odpovede:)
pomoc
Juliana
Mozes si najst priatela ktory bude mat 18 ci 20 a nebude ti vyhovovat jeho povaha.Mozno ak si rozumovo vyspelejsia,moze ti sadnúť o par rokov starsi muz.On moze po tebe pokukovat a doma ho moze cakat priatelka ci manzelka.Mozes sa mu pacit ale dalej nepojde.Kludne mu opatuj usmev,prihovor sa.Mozes povedat ze si ho dlho nevidela... uvidis ako zareaguje.Ak bude drzat odstup,nechaj to tak.Mozno sa sam po tvojom usmeve osmeli.
Nemas 15 tak to mozes skusit.