Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

pomoc

Príspevok v téme: pomoc
Juliana3033

Ahojte,predtým ako ma niektorí začnete odsudzovať,že o živote,láske a podobných veciach neviem ani mäkké F,prosím najprv si prečítajte čo sa chcem opýtať a skúste mi nejako poradiť,alebo aspoň mi napíšte Váš názor nato..Ďakujem pekne vopred.Mám 17 rokov (o pár mesiacov 18)Ide o to,pred dvoma rokmi som sa veľmi zaľúbila,ako sa hovorí "láska na prvý pohľad" do jedného chlapca,nepoznali sme sa,no veľmi dlho sme po sebe pokukovali,viete hanblivé úsmevy a nenápadné dotyky keď sme sa "predierali cez hordu ľudí na stanici".No prejdime k veci,teraz pred pár týždňami sa mi podarilo ho po dlhom čase konečne znova stretnúť a to na plaveckých výcvikoch,obaja sa venujeme rovnakému športu,čo ...ma prekvapilo a pripadalo mi to priam neuveriteľne.Ten muž má okolo 25 rokov.Stále si všímam,že sa na seba pozeráme inak ako na bežných ľudí.Cítim,že v tom je niečo viac.Chcem sa opýtať Vás,dospelých ľudí,ktorý máte za sebou viac ako ja..Začali by ste si v 17-18 s 25 ročným mužom? Pýtam sa Vás,pretože viem, že máte skúsenosti.Ďakujem krásne za odpovede:)

Stando41

Ja netvrdím, že nie sú výnimky, len sa mi to zdá málo na celoživotné rozhodnutia. My nemáme dobrú skúsenosť, no veľa párom , aj mladým to vyjde. Nakoniec aj nám to vyšlo. Len škoda toho zaváhania..

snadviemktosom

Stando41 nechcem ta volaako urazit alebo čo ale ideš hovorit o tom ako 25 nieje schopny hladat stabilitu a ty si mal taku skusenost s priatelkov aku si mal...trochu ma to urazilo lebo sam mam 24 a priatelku s ktorou ťahame 4 rok a je tehotna a ty hovoriš, že v takom veku niesme ešte ako keby "vyspeli" .mame hladať stabilitu v 50 ? neber si to nejak zle ale . trochu ma to zarazilo

snadviemktosom

Bodka.čo tym mysliš ???nejako som ti neporozumel ale jedno ti poviem zialbohu som teraz videl asi len druhe dievča v svojom živote v tak mladom veku aby tak normalne rozumne pisalo a to sa tyka tejto tu holky a mojej kamosky ktora mala 16 a bola rozumovo dost vyspela . Takze . Neviem ako ty neviem kolko mas rokov kolko skusenosti ale podla toho co citam vies asi viac ako ja ..-_-

Stando41

S mojou manželkou sa poznáme od mlada. Začali sme spolu keď som mal 17, ona 18 rokov. Obaja sme boli neskúsení. Potom odišla na prázdniny a tam ju na chate vzal na izbu 26 - ročný chalan a náš vzťah sa na niekoľko mesiacov prerušil. Dnes je všetko v poriadku, ale nemám dobrú skúsenosť s vekovým rozdielom u tak mladých ľudí. Ani 25 rokov nie je vek, kde by som hľadal nejakú stabilitu.

snadviemktosom

ReAlIsTkA: maš pravdu ale to by sme sa s nikým nikdy nemohli dať dokopy a nikdy by sme s nikym podľa tvojho pohľadu na vec nemohli ani chodiť.je to trošku prehnane ako rozmýšľaš pretože nehovorim ked je niekto zamilovany pouši a nechava sa zneuživať staršim ale tuto holka ma 17 pomaly 18 ako pisala, je proste pomaly dospela v hlave ma podla toho čo piše jasno, nieje blba pätnastka a vie čo chce, vie že ked to nevyjde necha to tak, vidim že nieje vymleta a snad vie rozpravat a vie rozlisit ked ju niekto chce zneuzit a ked ju niekto chce len a len na jednu vec ..toto nieje realizmus ale obyčajny pesimizmus ..s tymto to nikto nikde nikdy nedotiahne ..ty si nikdy nebola zamilovana ? Ps-nič v zlom, len sa pytam :-))

Juliana3033

Messje-Máš pravdu,presne ako hovoríš..Myslím si,že ak sa to dá,vyskúšam čo sa stane,ak to nebude medzi nami klapať,jednoducho to nechám napokoji a budem vedieť,že to zmysel nemá:)

Juliana3033

REALISTKA, Ahoj,ďakujem aj tebe za tvoj názor,áno ja viem, že bohužiaľ dnešní chlapi sú ozaj takí ako si opísala,viem,že dnes je ťažké vyhliadnuť si chlapa rozumného,pracovitého,úprimného.Ako sa hovorí,zakázané ovocie chutí najlepšie a ja si myslím,že každý sa učí na vlastných chybách,preto to skúsim,ak sa popálim,budem zas len o čosi múdrejšia:) Ale každopádne viem presne čo píšeš,dnes sa bohužiaľ nedá veriť ľuďom,česť výnimkám !Ale je určite samozrejmé,že starší chlapi idú po mladších dievčatách..Všímam si,že moja susedka také dievčatko,má myslím 13-14 a chodí s bratovým bývalým spolužiakom,ktorý má 21 rokov,čiže,vieme o čo mu ide..Každopádne,oči nechám otvorené a nenechám sa zaslepiť:)

nasobilka

Ale logiku to ma,
ides do prace cez cestu - sleduj auta
ides do po lese - sleduj okolie
rozpravas sa s ludmi - dobre ich pocuvaj a vsimaj si ich
ides nieco jest - sleduj ako to vyzera, ako vonia, ako chuti
Cize treba sa mat stale na pozore