Ahojte,predtým ako ma niektorí začnete odsudzovať,že o živote,láske a podobných veciach neviem ani mäkké F,prosím najprv si prečítajte čo sa chcem opýtať a skúste mi nejako poradiť,alebo aspoň mi napíšte Váš názor nato..Ďakujem pekne vopred.Mám 17 rokov (o pár mesiacov 18)Ide o to,pred dvoma rokmi som sa veľmi zaľúbila,ako sa hovorí "láska na prvý pohľad" do jedného chlapca,nepoznali sme sa,no veľmi dlho sme po sebe pokukovali,viete hanblivé úsmevy a nenápadné dotyky keď sme sa "predierali cez hordu ľudí na stanici".No prejdime k veci,teraz pred pár týždňami sa mi podarilo ho po dlhom čase konečne znova stretnúť a to na plaveckých výcvikoch,obaja sa venujeme rovnakému športu,čo ...ma prekvapilo a pripadalo mi to priam neuveriteľne.Ten muž má okolo 25 rokov.Stále si všímam,že sa na seba pozeráme inak ako na bežných ľudí.Cítim,že v tom je niečo viac.Chcem sa opýtať Vás,dospelých ľudí,ktorý máte za sebou viac ako ja..Začali by ste si v 17-18 s 25 ročným mužom? Pýtam sa Vás,pretože viem, že máte skúsenosti.Ďakujem krásne za odpovede:)
pomoc
Ja netvrdím, že nie sú výnimky, len sa mi to zdá málo na celoživotné rozhodnutia. My nemáme dobrú skúsenosť, no veľa párom , aj mladým to vyjde. Nakoniec aj nám to vyšlo. Len škoda toho zaváhania..
Stando41 nechcem ta volaako urazit alebo čo ale ideš hovorit o tom ako 25 nieje schopny hladat stabilitu a ty si mal taku skusenost s priatelkov aku si mal...trochu ma to urazilo lebo sam mam 24 a priatelku s ktorou ťahame 4 rok a je tehotna a ty hovoriš, že v takom veku niesme ešte ako keby "vyspeli" .mame hladať stabilitu v 50 ? neber si to nejak zle ale . trochu ma to zarazilo
Bodka.čo tym mysliš ???nejako som ti neporozumel ale jedno ti poviem zialbohu som teraz videl asi len druhe dievča v svojom živote v tak mladom veku aby tak normalne rozumne pisalo a to sa tyka tejto tu holky a mojej kamosky ktora mala 16 a bola rozumovo dost vyspela . Takze . Neviem ako ty neviem kolko mas rokov kolko skusenosti ale podla toho co citam vies asi viac ako ja ..-_-
Snadviem..
:-) ja poznam 20rocnych co niesu vyzreli psychicky kde to 17 dievca :-)
dobry vtip
S mojou manželkou sa poznáme od mlada. Začali sme spolu keď som mal 17, ona 18 rokov. Obaja sme boli neskúsení. Potom odišla na prázdniny a tam ju na chate vzal na izbu 26 - ročný chalan a náš vzťah sa na niekoľko mesiacov prerušil. Dnes je všetko v poriadku, ale nemám dobrú skúsenosť s vekovým rozdielom u tak mladých ľudí. Ani 25 rokov nie je vek, kde by som hľadal nejakú stabilitu.
ReAlIsTkA: maš pravdu ale to by sme sa s nikým nikdy nemohli dať dokopy a nikdy by sme s nikym podľa tvojho pohľadu na vec nemohli ani chodiť.je to trošku prehnane ako rozmýšľaš pretože nehovorim ked je niekto zamilovany pouši a nechava sa zneuživať staršim ale tuto holka ma 17 pomaly 18 ako pisala, je proste pomaly dospela v hlave ma podla toho čo piše jasno, nieje blba pätnastka a vie čo chce, vie že ked to nevyjde necha to tak, vidim že nieje vymleta a snad vie rozpravat a vie rozlisit ked ju niekto chce zneuzit a ked ju niekto chce len a len na jednu vec ..toto nieje realizmus ale obyčajny pesimizmus ..s tymto to nikto nikde nikdy nedotiahne ..ty si nikdy nebola zamilovana ? Ps-nič v zlom, len sa pytam :-))
Messje-Máš pravdu,presne ako hovoríš..Myslím si,že ak sa to dá,vyskúšam čo sa stane,ak to nebude medzi nami klapať,jednoducho to nechám napokoji a budem vedieť,že to zmysel nemá:)
REALISTKA, Ahoj,ďakujem aj tebe za tvoj názor,áno ja viem, že bohužiaľ dnešní chlapi sú ozaj takí ako si opísala,viem,že dnes je ťažké vyhliadnuť si chlapa rozumného,pracovitého,úprimného.Ako sa hovorí,zakázané ovocie chutí najlepšie a ja si myslím,že každý sa učí na vlastných chybách,preto to skúsim,ak sa popálim,budem zas len o čosi múdrejšia:) Ale každopádne viem presne čo píšeš,dnes sa bohužiaľ nedá veriť ľuďom,česť výnimkám !Ale je určite samozrejmé,že starší chlapi idú po mladších dievčatách..Všímam si,že moja susedka také dievčatko,má myslím 13-14 a chodí s bratovým bývalým spolužiakom,ktorý má 21 rokov,čiže,vieme o čo mu ide..Každopádne,oči nechám otvorené a nenechám sa zaslepiť:)
Ale logiku to ma,
ides do prace cez cestu - sleduj auta
ides do po lese - sleduj okolie
rozpravas sa s ludmi - dobre ich pocuvaj a vsimaj si ich
ides nieco jest - sleduj ako to vyzera, ako vonia, ako chuti
Cize treba sa mat stale na pozore
Messje alebo kto sa bojí nech nechodí do lesa :-DDD